cheshmokiii1
Registered User
ییه پک کامل اسمارت اگه بخوام چند در میاد ؟
تفاوت اسمارت با ریو چیه؟
تفاوت اسمارت با ریو چیه؟
تفاوت اسمارت با ریو چیه؟
اگر موجود دارید ممنون میشم با قیمت اعلام کنید
Giorgio Monti Pur Sang Perfume 2.5 oz Eau de Parfum Spray for Women
تفاوت اسمارت با ریو چیه؟
سوال منم هست اینکه چه تفاوتی با ریو داره از لحاظ کیفیت؟
بعد تو بازار تنوع بیشتری از اسمارت وجود داره اما لیست شما نه.شایدم کامل نشده هنوز لیستتون!
من زنونه باربری انواعشو میخوام
مردونه هم اگه بتونین تنوع بدین که چقد خوب میشه اکثر لیست مردونتون گرم هستن واسه این فصل مناسب نیستن
زودتر تکمیل کنین تا ما هم جز 20تایی ها باشیم
در ضمن پ خ دریافت نشد
تفاوت عمده این ۲ کارخانه ۲ چیز هست
تفاوت اصلی: اسمارت به صورت قاچاق وارد میشه اما ریو از طریق گمرک !
(ریو برچسب شبنم داره اما اسمارت نداره)
تفاوت دوم : وقتی ریو از گمرک وارد میشه پس دست واردکنندگان آن باز هست .. به همین خاطر ریو تنوع بسیار زیادی داره (برای همین هست که لیست ریو رو ندادم چون تقریبا تمــــامی عطرها رو داره!)
اما اسمارت چون قاچاق میاد، دیگه هرچی که اومد، اومد!
ازنظر شبیه سازی، اسمارت به نسبت بهتر اس ریو هست !
از نظر ماندگاری هر دو تقریبا در یک سطح قابل قبول هستن ( البته ۱۰۰٪ نه قابل مقایسه با عطر اصل)
ممنون داداش
اگه ممکنه جلوی عطر های توی لیست بنویس که گرم یا خنک یا .....
من یه پک 18 تایی میخوام قیمت با تخفیف 20 نفر اول را برام پ خ کن
واین که ممکنه به زودی جدید چیزی بیاد؟
سلام
سعید جون داداش از این لینک که گذاشتم چه برندهایی داری.اسمارت.ریو و یا ....
عطر و ادکلن - Boss In Motion - Shop
منظورم باس توپی خاکستری هست.boss in motion
ممنون داداش
اگه ممکنه جلوی عطر های توی لیست بنویس که گرم یا خنک یا .....
من یه پک 18 تایی میخوام قیمت با تخفیف 20 نفر اول را برام پ خ کن
واین که ممکنه به زودی جدید چیزی بیاد؟
سلام خودم تموم کردم اما می تونم تا ۴شنبه جور کنم اگه بخواین قیمتش رو الان نگاه کردم ایناست: اصل ۲۰۰ میل ۲۷۰ - کپی ۳۵ - های کپی ۸۳ ریو و اسمارت هم نداره ( اسمارتش رو داشتم تموم شده) ریو بله ۱۰۰ میل داره ۵۰ت نمونه هاش رو هم از اینجا می تونید ببینید: عطر و ادکلن - Shopواسه منم بفرستین 10 عدد با تخفیف 20نفر اول در ضمن به محصولات اضافه نمیشه مدلی به این زودی؟من انواع باربری اسمارت رو میخوام
سلام دوست عزیز قیمت POLO BLACK در هر کیفیتی (اصلی .های کپی .ریو و...) با حجم (چند میل) برام بفرست..ممنون ریو همه برندهای معروف و مردانه که دارای بوی خنک و شیرین ...ملایم و ترش .....در کل برای ماههای گرم مناسب باشه رو برام بفرست. اینم بگم که از بوهای تند و خیلی مشخص خوشم نمیاد مثلا از فاصله حداکثر 1 متری مشخص باشه و ماندگاریش خوب باشه. ریو ها فقط 15 میل هستن...100 میل موجود ندارید ؟
veridical عزیز فعلا مشکل فرستادن با پست رو داریم برای همین کمی قیمت ها افزایش داشته قیمت ۱۰ عدد با تخفیف ۲۰ نفر اول ۵۷ت - باربری هم فقط تاحالا یه سری اومده ( باربری فور من) .. ممکن هست یه دونه ازش مونده باشه .. فردا انبار رو چک می کنم علی الحساب شما لیست ۱۰تاییتون رو برام پخ کنید سلام خودم تموم کردم اما می تونم تا ۴شنبه جور کنم اگه بخواین قیمتش رو الان نگاه کردم ایناست: اصل ۲۰۰ میل ۲۷۰ - کپی ۳۵ - های کپی ۸۳ ریو و اسمارت هم نداره ( اسمارتش رو داشتم تموم شده) ریو بله ۱۰۰ میل داره ۵۰ت نمونه هاش رو هم از اینجا می تونید ببینید: عطر و ادکلن - Shop
من همین الان دارم با ۳ نفر از طریق پخ صحبت میکنم ! حجم پیام هام هم ۱۰۰۰۰ هست مطمئنید ؟ همینجا لیست رو بدید مهم نیست.صندوق پیامتونن پره نمیتونم ارسال کنم قربان
من همین الان دارم با ۳ نفر از طریق پخ صحبت میکنم ! حجم پیام هام هم ۱۰۰۰۰ هست مطمئنید ؟ همینجا لیست رو بدید مهم نیست.
سلام دوست عزیز.من کلا عاشق بوی CAPITAN BLACK هستم و
میخولستم بپرسم کاملا ارجینالش رو دارین؟فرانسه میخوام نه امارات.
دوستان من تازه از ایشون خرید کردم .انسان خوب و کاربر خوب تو این فروم زیاد هستند (بدش خودم هستم)اما خدا شاهده که من انسان صادق تر از ایشون و با انصاف تر و شریفتر سراغ ندارم اگر خودتون فقط یک بار حالا هر چی که میخواد باشه از ایشون خرید کنید متوجه میشید چرا من اینا رو نوشتم.