• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارزش داره desire hd با iPhone 4 بزن؟

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
اگه اون زمان گلکسی و 4با هم معرفی شدند آیفونو 1میلیون می خریدید فوقش الان 250ضرر می کردید ولی گلکسی 1رو می گرفتید بالای 500ضرر می کردید
(منظورم برای فروش دست دو)
اون لذت کار با آیفون هم نمی کردید

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آخه اگه قیمت واقعی بود ، آدم دلش نمیسوخت ... همه محصولات اپل در ایران قیمتی بسیار بالاتر از قیمت واقعیشون دارند ... درسته فن بوی ها خرج میکنن ، حتی اگه 10 برابر باشه ، اما آدم عادی به نظرم باید 1 مقدار واقع بین تر باشه !

من از ابتدای ورودم به دنیای گوشی ها ، ویندوز موبایل داشتم ، این وسط هر وقت گوشی خراب میشده ، نوکیا از این 30 تومنی ها داشتم :دی
تا اخیرا" که دیدم دیگه زمان خیلی مناسبی هست برای مهاجرت به اندروید .. هم از نظر برنامه و هم سخت افزار ، کاملا" هم راضی هستم ....

آقا همین بس که من هر فرمت فیلم و موزیک که بخوام رو این بیچاره بدون هیچ لگی اجرا میکنه برام ... کلا" خیلی حال میکنم باهاش :دی ... حالا آیفون بود ، هِی بشین کانورت کن ، آیتیونز استفده کن و ...
از آیفون بزرگتره ( برای من مهمه ... با lcd بزرگ حال میکنم :دی ) .. کیفیت صفحه نمایشش بهرته ، سبک تره ( فکر کنم :دی ) ، نازکتره ! ارررزووونننترهههههههه !
صاب تاپیک، اصلا" gs2 نخری شیرمو حلالت نمیکنم ! :دی

محمد جان ، قشنگ گفتی ، تمام درست هست !
آیفون متاسفانه مد شده ، و الی خیلی از امکاناتش تو ایران کاربرد نداره !
البته خود من هم شاید آیفون بخرم ، ولی الان به نظرم منطقی نیست

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
اگه اون زمان گلکسی و 4با هم معرفی شدند آیفونو 1میلیون می خریدید فوقش الان 250ضرر می کردید ولی گلکسی 1رو می گرفتید بالای 500ضرر می کردید
(منظورم برای فروش دست دو)
اون لذت کار با آیفون هم نمی کردید
آخه مساله همینجاست ، قیمت کذایی آیفون ! :دی ... درسته حرفت ها ، اما قیمتش واقعی نیست ... کلا" آیفون رو به شدت به 1 قشر خاص توصیه میکنم ، به اونهایی که حوصله رام عوض کردن ندارن و همه ی رام ها براشون رامِ بدههههه :دی

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
محمد جان ، قشنگ گفتی ، تمام درست هست !
آیفون متاسفانه مد شده ، و الی خیلی از امکاناتش تو ایران کاربرد نداره !
البته خود من هم شاید آیفون بخرم ، ولی الان به نظرم منطقی نیست
اون موقع که من winmo 6.5 داشتم ، هر وقت اسم اپ استور میومد ، تا فی ما تحتم میسوخت که چرا وین مو مارکت به اون خفنی نداره !
الان اندروید مارکت کووولاکه !

میدونی آیفون 4 ، وقتی 5 معرفی شه ، خیلی میخوره تو سرش ، اون موقع میشه خرید ، اما به قیمت عقب بودن از تکنولوژی روز !

الان من Gs2 رو گرفتم چون مطمئنم تا حداقل 9 ماه دیگه گوشی چشمگیری تو بازار ایران نمیاد که افت قیمت خیلی کم اولیه رو کرده باشه و سخت آفزاری ارزش خرید داشته باشه !

خلاصه اینکه از ما گفتن ... آیفون نگیرید :دی

پ.ن. البته اینجانب به شددددددت از آیفون و محصولاتش به خاطر انحصار طلبی های بی جایش متنفرم و شاید این پارامتر در مشاوره هایم نقش خیلی خفنی داشته باشد :دی

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
آخه مساله همینجاست ، قیمت کذایی آیفون ! :دی ... درسته حرفت ها ، اما قیمتش واقعی نیست ... کلا" آیفون رو به شدت به 1 قشر خاص توصیه میکنم ، به اونهایی که حوصله رام عوض کردن ندارن و همه ی رام ها براشون رامِ بدههههه :دی
خداییش می ارزه
گلکسی 1 در برابر این خداییش چیزی نیست
بزار 4اس بیاد ببین چی کار میکنه
من حتما یه 4اس میگیرم
نمی دونم تا حالا محصول اپل داشتین یا نه
شما بگیر
نظرت عوض نشد با من

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
خداییش می ارزه
گلکسی 1 در برابر این خداییش چیزی نیست
بزار 4اس بیاد ببین چی کار میکنه
من حتما یه 4اس میگیرم
نمی دونم تا حالا محصول اپل داشتین یا نه
شما بگیر
نظرت عوض نشد با من
گلکسی 1 که نوکری آیفون 4 رو میکنه :دی
بحث من روی گلکسی 2 هست رسول جان

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
فقط فقط آیفون و هیچ
در ضمن دوستانی که gs2 gs2 میکنن .اینو نباید با 4 مقایسه کنید
باید با 5 مقایسه کنید.اونوقت هیچی برای گفتن ندارهههههههههههههههه ;)

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
آخه اگه قیمت واقعی بود ، آدم دلش نمیسوخت ... همه محصولات اپل در ایران قیمتی بسیار بالاتر از قیمت واقعیشون دارند ... درسته فن بوی ها خرج میکنن ، حتی اگه 10 برابر باشه ، اما آدم عادی به نظرم باید 1 مقدار واقع بین تر باشه !

من از ابتدای ورودم به دنیای گوشی ها ، ویندوز موبایل داشتم ، این وسط هر وقت گوشی خراب میشده ، نوکیا از این 30 تومنی ها داشتم :دی
تا اخیرا" که دیدم دیگه زمان خیلی مناسبی هست برای مهاجرت به اندروید .. هم از نظر برنامه و هم سخت افزار ، کاملا" هم راضی هستم ....

آقا همین بس که من هر فرمت فیلم و موزیک که بخوام رو این بیچاره بدون هیچ لگی اجرا میکنه برام ... کلا" خیلی حال میکنم باهاش :دی ... حالا آیفون بود ، هِی بشین کانورت کن ، آیتیونز استفده کن و ...
از آیفون بزرگتره ( برای من مهمه ... با lcd بزرگ حال میکنم :دی ) .. کیفیت صفحه نمایشش بهرته ، سبک تره ( فکر کنم :دی ) ، نازکتره ! ارررزووونننترهههههههه !
صاب تاپیک، اصلا" gs2 نخری شیرمو حلالت نمیکنم ! :دی

بنده این بخش رو به شدت تکذیب می کنم شدیدا :rolleyes:
بسیار راحت و بدون دردسر هست ، از اکثر امکاناتش هم دارم استفاده می کنم.

بدون مشکل همه فرمتی رو هم میشه تو آیفون دید ، فیلم دیدم تو آیفون با کیفیت full hd با زیرنویس فارسی و انگلیسی

آیفون سر و کله زدن می خواد ، به درد کسی که حوصله نداره نمی خوره ، اکثر هم میبینم میخرن باهاش پز میدن !

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
فقط فقط آیفون و هیچ
در ضمن دوستانی که gs2 gs2 میکنن .اینو نباید با 4 مقایسه کنید
باید با 5 مقایسه کنید.اونوقت هیچی برای گفتن ندارهههههههههههههههه ;)
در کل برای مقایسه زیاد نیمشه مانور داد چون os فرق میکنه ، اما بین گوزینه های موجود !!! الان رو میگم من ، فردا iPhone 5 بیاد ، خوب شک نکن 1 اندروید خفن تر از gs2 هم اومده !!! اون موقع بین اون 2تا باید مقایسه کرد !
الان برای مقایسه توی های اند ها ، وین فون که رسما" تعطیله برای ما ایرانی ها ، میمونه اندروید ( که خفن ترینش گلکسی اس2 هست ) و آیفون 4 ... بین این 2تا ، شما الان بخوایی خریدی معقول داشته باشی ، کدومو میخری ؟!
( لطفا" نگو آیفون 4 :دی )

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
بنده این بخش رو به شدت تکذیب می کنم شدیدا :rolleyes:
بسیار راحت و بدون دردسر هست ، از اکثر امکاناتش هم دارم استفاده می کنم.

بدون مشکل همه فرمتی رو هم میشه تو آیفون دید ، فیلم دیدم تو آیفون با کیفیت full hd با زیرنویس فارسی و انگلیسی

آیفون سر و کله زدن می خواد ، به درد کسی که حوصله نداره نمی خوره ، اکثر هم میبینم میخرن باهاش پز میدن !

در مقابل اندروید سر و کله زدن نداره به خدا :دی حُسنش همینه آیفون !

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
بین گلکسی 2 و آیفون باز سخته ولی من بخوام بگیرم احتمالا آیفون می گیرم
یه چیزی داره باقیه شرکتا ندارن
جابه جایی سریع سرعت بالا سیستم عامل و...
خداییش من دیگه دنبال هیچ شرکتی نمیرم جز اپل
آقا محمد شما یه بار آیفون بگیر کار کن نظرت عوض میشه

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
در کل برای مقایسه زیاد نیمشه مانور داد چون os فرق میکنه ، اما بین گوزینه های موجود !!! الان رو میگم من ، فردا iPhone 5 بیاد ، خوب شک نکن 1 اندروید خفن تر از gs2 هم اومده !!! اون موقع بین اون 2تا باید مقایسه کرد !
الان برای مقایسه توی های اند ها ، وین فون که رسما" تعطیله برای ما ایرانی ها ، میمونه اندروید ( که خفن ترینش گلکسی اس2 هست ) و آیفون 4 ... بین این 2تا ، شما الان بخوایی خریدی معقول داشته باشی ، کدومو میخری ؟!
( لطفا" نگو آیفون 4 :دی )
نه دیگه شماره 1 گلکسی رقیب آیفون 4 بود .خب الان که gs2 اومده میشه رقیب ورژن بعدی آیفون که میشه 5 . پس میبینی که آیفون خیلی سرتره

بخدا بازم آیفون 4 میخرم. نمیدونم آیفونو تجربه کردی یا نه ولی تجربش کنی نمیتونه ازش دل بکنی .همون ios میارزه به 100 تا gs2 ;) . هنوز عاشق 2g هم هستم

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
شما کار بگو با اندروید انجام بدی من نتونم با ios انجام بدم :rolleyes:
بدون pc suite و آیتونز روش چیزی بریز :D
البته برنامه ای هست که حافظه ی داخلی رو به دو قسمت تقسیم می کنه ( یک پارتیشن بندی جدا ایجاد می کنه ) و اون توی pc به عنوان یک درایو شناخته می شه ........ ولی بازم نمی شه از این درایو توی گوشی استفاد کرد و فقط توی pc شناخته می شه
در کل بیشتر برنامه های ios حالت فان و سرگرمی دار ( تعداد برنامه های کاربردیش در برابر فانش خیلی کمتر )
نمی تونی همش رام عوض کنی و باید صبر کنی خود شرکت آپدیت بد بیرون
نمی شه مثل آندروید لانچر های مختلف و ویدئو جت نصب کرد ( راحت می شه ظاهر گوشی رو عوض کرد )........ هر کدوم از لانچر ها تم های مختلف و ویدئو جت های مختلفی دارن

بزگترین لذت ios برای من وب گردی بود
لذتی دار که توی هیچ سیستم عامل دیگه ای پیداش نمی کنی

اول شما باید ببینی چه چیزهایی برات مهم هست که در این گوشی ها می تونی پیدا کنی
اینجوری نمی شه مشاوره دار
بیشتر افراد می یان و فقط یک جمله می نویسن و میرن
خوب این که نشد مشاوره
اینجا جای مشاوره گوشی نیست که همه در این موارد تخصص داشته باشن باید برید به سایتهای زیر :
mobilestan.net
ir-tci.org قسمت فروم

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
هی رام عوض کنی که چی بشه؟
آیتیونز رو کمی باات موافقم ولی چیزی نیست که رو اعصاب باشه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
هی رام عوض کنی که چی بشه؟
آیتیونز رو کمی باات موافقم ولی چیزی نیست که رو اعصاب باشه
هر رامی یک ویژگی هایی دار
هر رامی یک ظاهری دار
هر رامی یک ورژن از آندروید رو دار

خیلی ها حوصله و وقت درست کردن ظاهر رو ندارن ولی با نصب یک رام ظاهر گوشی از این رو به اون رو می شه
مثلا سنس 3 که مخصوص سنسیشن اومد و ظاهر خیلی زیبایی دار الان روی رامهای جدیدی که برای دیزایر HD می یاد گذاشته شد که این خیلی مسئله ی ویژه ای برای دیزایر ها هست

هر رامی کرنل مخصوصی دار مثلا توی یکی می شه CPU رو راحت تا 1.5 اورکلاک کرد ولی توی بعضی از کرنل ها تا 1.2 بیشتر نمی شه

توی یک رام می یان سنس رو حذف می کنند تا مصرف باتری فوقولعاده بیاد پایین ( به جای سنس یک لانچر سبکتر می زارن و روی سرعت خیلی تاثیر دار )
و.....

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بین گلکسی 2 و آیفون باز سخته ولی من بخوام بگیرم احتمالا آیفون می گیرم
یه چیزی داره باقیه شرکتا ندارن
جابه جایی سریع سرعت بالا سیستم عامل و...
خداییش من دیگه دنبال هیچ شرکتی نمیرم جز اپل
آقا محمد شما یه بار آیفون بگیر کار کن نظرت عوض میشه

یادمه اون اوایل ویو 1 خریده بودی تو همه سایتا مینوشتی گوشی یعنی ویو برند یعنی سامسونگ سیستم عامل یعنی بادا !
بعد نمیدونم گالکسی گرفتی یا مستقیم آیفون گرفتی
آخه تاپیک هات تو موبایلستان بود که دنبال گوشی با کلاس میگشتی یعنی میگفتی میخوام آیفون بگیرم چون کلاس داره !
کلا خواستم بگم به حرفای شما زیاد نمیشه اعتماد کرد 2 روز دیگه یکی گالکسی s2 میده دستت میگی گوشی یعنی گالکسی s2 !!!

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
ولی اپل میاد یه ورژن میده دیگه نیازی به دست کاری نباشه و خیال طرف راحت باشه
من خودم نیم ماه گلکسی 1 داشتم بیشتر برای مقایسه با آیپاد
ولی خداییش هیچی بهتر از اپل نیس

بالا