• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارزیابی دیتاسنتر

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
کنار این یه برنامه نویس فوق العاده نیازه که بهترین نتیجه رو از یه سایت بگیرید ...
تایید می شه راستی آقای فخرایی اون iso که به ما دادید خیلی عالی هست روزی 2 بار دعاتون می کنیم .واقعا لطف بزرگی کردید.

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
من از یه هکر در مورد دیتاسنترها پرسیدم

گفت امنیت سرورهای xlhost.com خوبه و حرف آقای فخرایی عزیز رو تایید کرد

انتخابم xlhost.com شده

ولی هزینه های هارد ssd واقعا زیاده! و xlhost ظاهرا ssd ارئه نمیکنه یا من ندیدم چون میخوام کارم به صورت حرفه ای شروع کنم شاید چنین هزینه ای کردم

متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بیدن یعنی چی ( هارد فایل های خودتون را معمولی و هارد بانک اطلاعاتی را ssd تهیه کنید ) یعنی برای بانک اطلاعاتی یه هارد دیگه بگیرم لطفا بیشتر توضیح بدین

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
من از یه هکر در مورد دیتاسنترها پرسیدم

گفت امنیت سرورهای xlhost.com خوبه و حرف آقای فخرایی عزیز رو تایید کرد

انتخابم xlhost.com شده

ولی هزینه های هارد ssd واقعا زیاده! و xlhost ظاهرا ssd ارئه نمیکنه یا من ندیدم چون میخوام کارم به صورت حرفه ای شروع کنم شاید چنین هزینه ای کردم

متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بیدن یعنی چی ( هارد فایل های خودتون را معمولی و هارد بانک اطلاعاتی را ssd تهیه کنید ) یعنی برای بانک اطلاعاتی یه هارد دیگه بگیرم لطفا بیشتر توضیح بدین

بله خوب شما معمولا برای فایل ها حجم زیادی نیاز دارید و خرید هارد ssd با حجم بالا مانند 1 ترابایت واقعا گرون هست حالا کافی 1 هارد 120 ssd برای بانک اطلاعاتی و سایت خود بخرید و فایل های دانلودی را روی هارد معمولی نگاه داری نمایید به این ترتیب سرعت لود سایت شما چند برابر می شه.

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
از همه دوستان که در این تاپیک شرکت کردن ممنونم

این سرور خوبه

6 cores (12 with HT) @ 3.2ghz CPU
16GB DDR3 Quad Channel Memory ram
120gb Intel SSD hd
5TB/100mbps, Free Inbound!,
5 usable IP's
Remote Rebooter Included

hdd ssd هست
ماهی 199 دلار

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چون هارد SSD هست، قیمتش مناسبه
البته باید ببینی چه دیتاسنتری'ه! اگه دیتاسنترهای خز و خیل اروپایی باشه که 80 دلار هم زیادشه، اگه دیتاسنترهای درجه 1 و 2 آمریکا یا درجه 1 اروپایی باشه قیمتش مناسبه ...

afshinhem

Registered User
لایک‌ها
0
چون هارد SSD هست، قیمتش مناسبه
البته باید ببینی چه دیتاسنتری'ه! اگه دیتاسنترهای خز و خیل اروپایی باشه که 80 دلار هم زیادشه، اگه دیتاسنترهای درجه 1 و 2 آمریکا یا درجه 1 اروپایی باشه قیمتش مناسبه ...
از این دیتا سنتر webnx.com هارد ssd فقط این داره xlhost نداره

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اینو با چت آنلاینشون صحبت کن، میتونی تخفیف بگیری ...
ولی، اول حجم کارتون رو در نظر بگیرید. اگر بالا بود که نیاز به خواندن و نوشتن زیادی بود SSD بگیرید. ولی اگه معمولی هست همون Sata هم جواب کارتونو میده.

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
جناب فخرایی این آواتار جدیتتون واقعا با نمکه و طبق همیشه صحبت های شما تایید می شه.

بالا