تایید می شه راستی آقای فخرایی اون iso که به ما دادید خیلی عالی هست روزی 2 بار دعاتون می کنیم .واقعا لطف بزرگی کردید.کنار این یه برنامه نویس فوق العاده نیازه که بهترین نتیجه رو از یه سایت بگیرید ...
تایید می شه راستی آقای فخرایی اون iso که به ما دادید خیلی عالی هست روزی 2 بار دعاتون می کنیم .واقعا لطف بزرگی کردید.کنار این یه برنامه نویس فوق العاده نیازه که بهترین نتیجه رو از یه سایت بگیرید ...
در ضمن دیتاسنتر ovh را باهاشون کار کردم و در مدت 1 سال خوب جواب گرفتم می تونید روی اون هم بررسی داشته باشد.
کنار این یه برنامه نویس فوق العاده نیازه که بهترین نتیجه رو از یه سایت بگیرید ...
من از یه هکر در مورد دیتاسنترها پرسیدم
گفت امنیت سرورهای xlhost.com خوبه و حرف آقای فخرایی عزیز رو تایید کرد
انتخابم xlhost.com شده
ولی هزینه های هارد ssd واقعا زیاده! و xlhost ظاهرا ssd ارئه نمیکنه یا من ندیدم چون میخوام کارم به صورت حرفه ای شروع کنم شاید چنین هزینه ای کردم
متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بیدن یعنی چی ( هارد فایل های خودتون را معمولی و هارد بانک اطلاعاتی را ssd تهیه کنید ) یعنی برای بانک اطلاعاتی یه هارد دیگه بگیرم لطفا بیشتر توضیح بدین
از این دیتا سنتر webnx.com هارد ssd فقط این داره xlhost ندارهچون هارد SSD هست، قیمتش مناسبه
البته باید ببینی چه دیتاسنتری'ه! اگه دیتاسنترهای خز و خیل اروپایی باشه که 80 دلار هم زیادشه، اگه دیتاسنترهای درجه 1 و 2 آمریکا یا درجه 1 اروپایی باشه قیمتش مناسبه ...