آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

ارسال اطلاعات از فلش به php

شروع موضوع توسط siavash79 ‏11 ژوئن 2003 در انجمن PHP

  1. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    سلام....... ببخشین که این مطلب رو اینجا میفرستم..... راستش جای بهتری پيدا نكردم

    من ميخوام چند تا متغير رو از يه فايل فلش كه روي سيستم client اجرا ميشه به يه فايل php كه روي سرور احرا ميشه بفرستم و "فقط" نتيجه كار رو (True or false ) از فايل php بگيرم و روي همون فايل فلش استفاده كنم.......
    (دوست ندارم در تمام مراحل اين پروسه صفحه html جديدي باز بشه)
    سوال:
    1. اصلاَ چنين چيزي امكان داره؟ (واسه سيستماي cgi, asp, cold fushon اين امكان وجود داره.... اما روي php مطمئن نيستم)

    2. اگه امكان داره چطور؟

    ممنون
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    سلام

    شدنش كه مي شه ولي دردسر داره.
    اون جوري كه من از توي manual php فهمیدم ، باید اول از همه library مخصوص shockwave نصب بشه و بعدش با استفاده از توابعی که باز هم توی همون manual هست می تونی بین php و swf ارتباط برقرار کنی.

    البته من پیشنهاد می کنم یه جوری با خود php و swf به صورت جدا از هم اینکار رو بکنی . مثلا یک فرم توی swf بگذاری که خروجی رو بفرسته به یک فایل php نمی دونم دقیقا می خوای چی کار کنی.
     
  3. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    ممنون كه جواب دادي....... اما خب...... انجامش دادم ;)
    <a href='http://www.faryadmag.com' target='_blank'>http://www.faryadmag.com</a>

    صفحه هاي حاوي مقاله رو ببين
     
  4. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    سلام

    ديدم كارت رو عالي بود. موفق باشي.
    راستي مشكلت با referrer حل شد ؟!
     
  5. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    [code:1]

    $_SERVER&#91;'HTTP_REFERER'&#93;

    [/code:1]
     
  6. ReMeshX

    ReMeshX کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    خيلي راحته :

    اول توفايل فلش 8 تا فريم خالي درست كن بعد كد زير رو تو فريم 1 وارد كن:

    [code:1]act= 'add';

    stat=0;

    name= 'Reza';

    loadVariables &#40;&#34;http&#58;//www.yoursite.com/file.php&#34;, &#34;&#34;, &#34;POST&#34;&#41;;[/code:1]

    تو فريم 6 هم كد زير رو بده :

    [code:1]if &#40;stat ==0&#41; &#123;

    gotoAndPlay&#40;1&#41;;

    &#125;else if &#40;stat ==2&#41; &#123;

    gotoAndStop&#40;8&#41;;

    &#125;[/code:1]


    تو فريم 7 يك تكست بزار تو صفحه و بنويس كه مثلا كار تموم شده. و كد زير رو بنويس:

    [code:1]stop&#40;&#41;;[/code:1]

    تو فريم8 يك تكست بزار تو صفحه و بنويس كه مثلا كار اشكال داشت و كد زير رو بنويس:

    [code:1]stop&#40;&#41;;[/code:1]


    حالا ميريم سراغ file.php


    [code:1]&#60;?

    if &#40;$act==&#34;add&#34;&#41; &#123;

    &nbsp; // and for example we add &nbsp;name to data base and see the result in flash movie

    &nbsp;// we think you are connect to data base befor



    if &#40;mysql_query&#40;'insert into table set name=&#34;' . $name '&#34;&#41;&#41; &#123;

    &nbsp;echo&#40;'stat=1'&#41;;

    &#125; else &#123;

    &nbsp;echo&#40;'stat=2'&#41;;



    &#125;



    &#125;

    ?&#62;[/code:1]


    به اين ترتيب ميتوني بدون اينكه صفحه جديدي باز بشه يك متغيير رو از فلش به فايلت بفرستي و تازه جالب تر اينكه نتيجش رو هم ميتوني اعلام كني [/code]
     
  7. panypay
  8. ReMeshX

    ReMeshX کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    كد بالا يك اشكال كوچيك داشت


    [code:1]if &#40;stat ==0&#41; &#123;

    &nbsp; gotoAndPlay&#40;2&#41;;

    &#125;else if &#40;stat ==2&#41; &#123;

    &nbsp; gotoAndStop&#40;8&#41;;

    &#125;[/code:1]
     
  9. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  10. ariaboy

    ariaboy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2003
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    0
    من ميخوام يک مووي رو توي يک مووي ديگه لود کنم
    ولي نه بطور ساده !!!! بلکه ميخوام براي هربار لود شدن فلش اون مووي رو لود کنه که نامش بزرگتره------ مثلا اگه دو تا مووي داشته باشيم مثل 01 . SWF و 02.SWF مووي
    02.SWF رو لود کنه
    ممنووووووونم
     
  11. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  12. ariaboy

    ariaboy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2003
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    0
    من ميخوام يک مووي رو توي يک مووي ديگه لود کنم
    ولي نه بطور ساده !!!! بلکه ميخوام براي هربار لود شدن فلش اون مووي رو لود کنه که نامش بزرگتره------ مثلا اگه دو تا مووي داشته باشيم مثل 01 . SWF و 02.SWF مووي
    02.SWF رو لود کنه
    ممنووووووونم
     
  13. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  14. avajang.com .left
  15. ariaboy

    ariaboy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2003
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    0
    بله علي جوون
    فقط عدد
    ممنوون ميشم جواب بدي
     
  16. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  17. ariaboy

    ariaboy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2003
    نوشته ها:
    246
    تشکر شده:
    0
    اينجوري نميشه توضيح بدم بعدا واستون كامل ميگم
     
  18. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    منم نتوستم اون سايت رو ببينم ! بسته شده ؟!
     
  19. ReMeshX

    ReMeshX کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    بايد 8 فريم يا بيشتر باشه . حالا فكر كن ببين براي چي؟؟؟ :?: ;) 8)
     
  20. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    من خيلي فكر كردم راستشو بخواي .. نفهميدم !:( شايد از خنگيه منه ! ميشه توضيح بديد ؟! :)
     
  21. ReMeshX

    ReMeshX کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    البته اجباري نيست ولي خيلي بهتره اگه اين كار رو بكني.
    چون وقتي يك درخواست به فايل ميفريتي مدتي تا بازگشت جواب طول ميكشه كه اگه تو اين زمان هي مووي عقب جلو بشه ممكنه سيستم كند بشه براي همين بهتره يك مقدار بهش زمان بديم تا جواب بهتري بگيريم. :D
     
  22. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی