آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

ارسال اي ميل با asp

شروع موضوع توسط arman1356 ‏26 ژانویه 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. arman1356

    arman1356 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    من از هر آبجكتي كه در asp واسه ارسال ميل استفاده ميكنم با پيام خطا مربوط به آبجكت غير معتبر مواجه مي شم آيا به تنظيمات از طرف مدير هاست احتياج دارم .؟
    و آيا در asp روشي وجود دلرد كه مثل php بدون اينكه به آبجكت هاي مختلف نياز باشه بشه برنامه send mail درست كرد؟
    لازم به توضيحه كه من از آبجكتهاي cdonts,jmail,aspmail استفاده كردم ولي همه اشكال از آبجكت ميگيرند.
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    لطفا خطایی که میده رو بنویس. به احتمال زیاد آبجکت رو رجیستر نکردی.
     
  3. rsbco

    rsbco Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    384
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    دفتر کارم
  4. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    حالا همین jmail رو چجوری میشه نصب کرد؟ میخوام فعلا سرور همون کام÷یوتر خودم باشه. (IIS)
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    من http://www.aspemail.com/ رو پیشنهاد میکنم. خودش هم ستاپ داره.
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    منتها محدودیت 30 روزه داره که اگر کرکش رو پیدا کردم میگذارم منتها اگر از بچ های اینجا هم توی بخش متفرقه بپرسید حتما کرکش رو بهتون میدن.
     
  7. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1

    یه سوال دیگه. چجوری میتونم کاری بکنم که وقتی کاربر با ماوس روی یک لینک اشاره میکنه آدرسش در استاتوس بار نشون داده نشه یعنی به صورت چند تا نقطا نشون داده بشه؟
     
  8. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران

    اینجا به سوالت جواب داده شده
    http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=39139
     
  9. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    من قبلا یه سورس اینجا گزاشتم که بدون نیاز به کامپونتی در ASP میتونی میل بزنی. سرچ کن حتماً پیداش میکنی
    از کامپونت خود Microsoft استفاده میکنه . بدون چونوچرا ایمیل رو ارسال میکنه .
     
  10. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    آقا من برگشتم اما با یه مشکل جدید:
    وقتی می خوام ایمیل بفرستم از ASP این خطا رو می گیرم(از IIS استفاده می کنم):
    Error Type:
    (0x8004020E)
    Cannot modify or delete an object that was added using the COM+ Admin SDK
     
  11. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    سورسی که برای فرستادن ایمیل استفاده میکنی رو اینجا بزار
    ببینیم از چی استفاده کردی
     
  12. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    یه آمریکایی بود که میگفت اینو بهش اضافه کن:
    <!--METADATA TYPE="typelib" UUID="CD000000-8B95-11D1-82DB-00C04FB1625D" NAME="CDO for Windows 2000 Library"-->
    <!--METADATA TYPE="typelib" UUID="00000205-0000-0010-8000-00AA006D2EA4" NAME="ADODB Type Library"-->
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    به هر حال سورس من اینه:
    <%
    dim cdosysmail
    dim cdosyscon

    set cdosysmail=server.createobject("CDO.Message")
    set cdosyscon=server.createobject("CDO.Configuration")

    cdosyscon.fields("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver") = "smtp.mail.yahoo.co.uk"
    cdosyscon.fields("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport") = 25
    cdosyscon.fields("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 2
    cdosyscon.fields("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpconnectiontimeout")= 60
    cdosyscon.fields.update
    set cdosysmail.configuration = cdosyscon
    cdosysmail.from = request.form("username")
    cdosysmail.to = "[email protected]"
    cdosysmail.subject = "Contact From Site !"
    cdosysmail.HTMLBody = request.form("comment")
    cdosysmail.send
    cdosysmail=nothing
    cdosyscon=nothing
    %>
     
  15. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    در ضمن فایل cdosys.dll هم تو شاخه ی windows\system32 وجود داره یعنی نصب شده.
     
  16. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    طهران
    1- ببینم تو با این سورس داری از کامپیوتر خودت میل میزنی ؟
    2- وقتی که میل میزنی باید کامپیوترت Online باشه . وگرنه این کار نمی کنه .
    3- من SMTP یاهو رو نمیدونم . اگه میتونی رو یه میل سرور امتحان کن . ( Upload کن رو یه هاست ) .!

    نتیجه رو بگو ...!؟!؟
     
  17. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    بله از کام÷وتر خودم میل میزنم. در ضمن online هم هستم. مطمئنم ایراد در این قسمت نیست. چون من قسمتهای دیگری رو هم تو برنامه ام دارم که یکمیشون online و یکمیش offline هست و درست کار می کنه. این مشکل رو خیلی جاها (فروم های خارجی) دیدم اما بهش هنوز جوابی ندادن. جوابهایی هم که دادن درست کار نمی کنه. نه واسه من بلکه مال خیلیا هم کار نمی کنه.
     
  18. aref1364

    aref1364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2005
    نوشته ها:
    395
    تشکر شده:
    1
    در ضمن smtp یاهو هم درسته.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی