• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال حملات udp بر روی سرور های ایرانی

ramin-zeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام به همه
متاسفانه حملات شدیدی روی سرور های ایرانی مثل شرکت میهن وب هاست در حال انجام هست که روی یک یا چند سرور شرکت میهن وب هاست و شرکت آبتین وب اینجوری که من فهمیدم این حملات داره انجام میشه و توی انجمن وب هاستینگ بچه های دیگه گفتن شرکت میهن وب هاست اومده آی پی های خارجی رو روی سرور هاش برای دسترسی ایرانی ها و جلوگیری از حملات به سرور ها بلاک کرده که با مشکلاتی هم همراه بوده
کسی از این مورد دقیق خبر داره که این قضیه حملات گسترده udp به سرور های ایرانی چیه یا دارن حملات سایبری به ایران میزنن؟
چون این دو شرکت توی هتزنر جفتشون میزبانی ارائه میدن و تا هفته پیش این قضیه روی میهن وب هاست بود الان روی آبتین وب هم این موضوع پیاده شده!
هتزنر هم که ماشالله خیلی قویه توی این مسائل

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام

ربطی به ایران نداره :) یه حمله ساده به یه سرو چیز خاصی نیست هر روز میلیون ها از این حمله ها داره انجام میشه توی سطح اینترنت ... یه حمله روی سرور یه شرکت هاستینگ هست چون ما ایرانی ها سرور را می خوایم باکمترین هزینه اجاره کنیم از یه دیتاسنتری خرید میکنیم که نه فایروال سخت افزاری داره نه سرویس حمایت در مقابله ساده ترین حملات نهایت نتیجه این میشه که سرور با کوچکترین حمله ای میخوابه ! مدیران سرور هم که تجربه مقابله با این حمله ها را ندارند ...

ramin-zeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام آقای کریم آبادی خوب هستید؟:)
من از مشتریان قدیم شما هستم
والا چی بگم آخه همزمان روی چند تا سرور و چند تا شرکت این موضوع پیاده شد عجیبه
گفتم شاید به صورت گسترده داره این کار انجام میشه!

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
وقتی بچه بدی باشید تو نت علاوه بر اون حملات روزانه شاید بعضی ها هم خودمختار دارنم میترکونن

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
من که امروز تیکت داده بودم به میهن وب هاست گفتن دارن فایروال نصب می کنن

ramin-zeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من که امروز تیکت داده بودم به میهن وب هاست گفتن دارن فایروال نصب می کنن
آخه فایروال مگه روی سرورشون نصب نیست؟
اگه نصب نباشه که کل سرور به فنا میره!

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
آخه فایروال مگه روی سرورشون نصب نیست؟
اگه نصب نباشه که کل سرور به فنا میره!
اکثر این جور چیزا یا برای خراب کردن حریف است و یا انتقام شخصی ببنید همه مشتری های یه سایت یا انجمن تازه کار نیستن هرکسی در کاری تجربه و دای فن هست
و خیلی وقت ها بعضی شرکت فکر میکنن واقعا قدرت دارن و میتونن حق کسی بخورن و در این بین معمولا از این اتفاق ها می افته
مثل چند روز پیش یکی از دوستان از جای سرویسی خرید کرده بود و بدون دلیل وفقط به خاطر اینکه شرکت زور گو بود سرویس از ایشان گرفتن
خوب دیگه ماهم شدیم سرباز دوستمون و یه کمی پهنای باند متحول کردیمش

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
من دلیل قطعی مکررو بهشون گفته بودم اونا هم اینو بهم گفتن دیگه نمیدونم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سرور واقعی ضد دیداس قیمتش 600 دلار ماهانه هستش

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
منبع حملات udp رو همه میدونن کی هست . همونی که یه موقع برمودا / دایان / ابرکلیک و ... اینا رو داشت میزد و هاست دی ال بالاخره فهمید چیکار باید بکنه که جلوش رو بگیره (جون عمه اشون ) ... الان هم میهن وب هاست و آبتین رو میزنه . البته زدن خارجی ها خیلی ساده تر هست و کلا بیشتر حال میده :D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
منبع حملات udp رو همه میدونن کی هست . همونی که یه موقع برمودا / دایان / ابرکلیک و ... اینا رو داشت میزد و هاست دی ال بالاخره فهمید چیکار باید بکنه که جلوش رو بگیره (جون عمه اشون ) ... الان هم میهن وب هاست و آبتین رو میزنه . البته زدن خارجی ها خیلی ساده تر هست و کلا بیشتر حال میده :D

نه بابا اونقدرا هم بیکار نیست
این کار مستقیم از خارج داره انجام میشه کار سرویس های جاسوسی فرا منطقه ایه
مرگ بر صهیونیست

ramin-zeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اکثر این جور چیزا یا برای خراب کردن حریف است و یا انتقام شخصی ببنید همه مشتری های یه سایت یا انجمن تازه کار نیستن هرکسی در کاری تجربه و دای فن هست
و خیلی وقت ها بعضی شرکت فکر میکنن واقعا قدرت دارن و میتونن حق کسی بخورن و در این بین معمولا از این اتفاق ها می افته
مثل چند روز پیش یکی از دوستان از جای سرویسی خرید کرده بود و بدون دلیل وفقط به خاطر اینکه شرکت زور گو بود سرویس از ایشان گرفتن
خوب دیگه ماهم شدیم سرباز دوستمون و یه کمی پهنای باند متحول کردیمش
الان متوجه منظور شما شدم والا من که از این دوتا شرکت مخصوصا آبتین وب زورگویی ندیدم حالا شاید به کاربرای دیگه زورگفته باشن
ولی اینکه حالا شخص یا شرکتی با اینا مشکل داره بخواد این کار رو بکنه خدایی بی انصافیه که سایت های دیگرو هم با مشکل مواجه کنه - برام جالبه چون فعلا اینجوری که من فهمیدم این 2 تا شرکت مورد حمله قرار گرفتن که الان سایت ها روی آبتین وب اومده بالا گفتن مشکل حل شده

ramin-zeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی ایرانی ها دارن حمله میزنن؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام خوب هستید؟:)
من از مشتریان قدیم شما هستم
والا چی بگم آخه همزمان روی چند تا سرور و چند تا شرکت این موضوع پیاده شد عجیبه
گفتم شاید به صورت گسترده داره این کار انجام میشه!
ممنون ، خوب هستید ؟ ارادت داریم :)
از وقتی یادم میاد این حملات بود و ایرانی ها به هم حمله میکردند ولی قبلا نوع حمله های قابل پیاده سازی توسط ایرانی ها ابتدایی بود و الان به لطف اجاره بات نت ها و سرورهای پروکسی که لیستشان را با چند دلار خریداری میکنند حملات گسترده ای را یادگرفتن راه بندازن که نتیجه اش میشه اختلال های گسترده تر ... بگذریم ... متاسفانه توی نت ایران هم هزاران دلیل هست که به سرورت حمله کنند .... الان موضوع این شرکت های هاستینگ تخریب برند میتونه باشه ...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ممنون ، خوب هستید ؟ ارادت داریم :)
از وقتی یادم میاد این حملات بود و ایرانی ها به هم حمله میکردند ولی قبلا نوع حمله های قابل پیاده سازی توسط ایرانی ها ابتدایی بود و الان به لطف اجاره بات نت ها و سرورهای پروکسی که لیستشان را با چند دلار خریداری میکنند حملات گسترده ای را یادگرفتن راه بندازن که نتیجه اش میشه اختلال های گسترده تر ... بگذریم ... متاسفانه توی نت ایران هم هزاران دلیل هست که به سرورت حمله کنند .... الان موضوع این شرکت های هاستینگ تخریب برند میتونه باشه ...
تخریب برند !؟ بابا الان به یارو میگی بالا چشمت ابروئه حداقل یه DoS ساده رو میزنه روت !

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
incapsula.com
دیداس پروتکشن داره, به گفته خودشون حمله تا 100 Gbps هم می تونند دفع کنند...
ولی فکر نکنم شرکت های ایرانی حاضر شن 300 دلار برای هر سرور هزینه کنند, احتمالا 2 برابر قیمت خوده سرور می شه

ramin-zeus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
incapsula.com
دیداس پروتکشن داره, به گفته خودشون حمله تا 100 Gbps هم می تونند دفع کنند...
ولی فکر نکنم شرکت های ایرانی حاضر شن 300 دلار برای هر سرور هزینه کنند, احتمالا 2 برابر قیمت خوده سرور می شه
آخه قیمت فایروال سخت افزاری خیلی زیاده من همینوجوری سر انگشتی بدون نرخ حواله حساب کردم دیدم قیمت هاست هایی که ما می خریم اینجوری باید بین 3 تا 5 برابر بشه!
تخریب برند !؟ بابا الان به یارو میگی بالا چشمت ابروئه حداقل یه DoS ساده رو میزنه روت !
دقیقا من پسر داییم بازی آنلاین زیاد میکنه بعد با یه نفر حرفش میشه طرف 2 هفته روی آی پی این ddos میزنه :eek:
یعنی خدایی الان بچه کوچیک هم دیگه این کارارو بلده (البته من خودم به شخصه بلد نیستم یبار هم رفتم دنبالش چیزی های جالبی که بدرد بخوره پیدا نکردم)

بالا