• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال مقاله و کسب درآمد دلاری

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
من خواستم ثبت نام کنم ولی در هنگام ثبت نام میپرسه شما در چه زمینه ای میخوای ثبت نام کنید !
1 - کوتاه کردن لینک
2 - تبلیغ کننده
:blink:
الان پست دادن جزو کدوم یکی از این دو مورد میشه ؟!
( مطمئنید که لینک ثبت نام در این فروم همینه که در پست اول گذاشتید ؟ http://adf.ly/UnhKp
چون
این سایت فقط کوتاه کننده لینکه ! )

سلام لینک مشکلی نداره ها!!

http://forum.redlr.com

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
واقعا قصدم مچ گیری یا این چرت و چرتا نیست ولی این فیلم رو از دسکتاپم گرفتم که نگین یه موقع متوهم شدم ! :rolleyes:
زمان گرفتن این فیلم هم بعد از همین پست بالایی هست که شما دادین .
اینم لینکش:
Download File : nnn.avi
یعنی هنوز هم همون adf هست آدرسش !

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
واقعا قصدم مچ گیری یا این چرت و چرتا نیست ولی این فیلم رو از دسکتاپم گرفتم که نگین یه موقع متوهم شدم ! :rolleyes:
زمان گرفتن این فیلم هم بعد از همین پست بالایی هست که شما دادین .
اینم لینکش:
Download File : nnn.avi
یعنی هنوز هم همون adf هست آدرسش !

اقایی ولی تو این فیلم چیزی معلوم نبود
از دیروز هم چند نفر دیگه با همین لینک ثبت نام کردنا!!!

خدمت شما:
http://forum.redlr.com

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
البته شما استاد اینترنتی
ولی اگه در فیلم دقت کنی ، وقتی من "نشانگر موس" رو روی لینک ثبت نام ( چه بالایی و چه پایینی ) می برم ، در قسمت جنوب غربی دسکتاپ ! لینک adf نشون داده میشه و در نتیجه وقتی هم که روش کلیک میکردم هم همینطور !
اگه یکبار دیگه فیلم رو نگاه کنی ( با توجه به این چیزی که گفتم ) کاملا حرفمو تایید میکنی ;)
(ناگفته نماند که چند بار در وبلاگت هم این مساله رو در لینکهای کناری سمت راست دیدم (ولی گفتم شاید از اون راهم داری پول دربیاری) ;))
در هر حال از اینکه لینک اصلی رو همینجا قرار دادی ممنونم:)

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
راستی اینی که نوشته reputation ( علامت بعلاوه سبز ) در کنار هر کامنتی ، این چیه ؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
البته شما استاد اینترنتی
ولی اگه در فیلم دقت کنی ، وقتی من "نشانگر موس" رو روی لینک ثبت نام ( چه بالایی و چه پایینی ) می برم ، در قسمت جنوب غربی دسکتاپ ! لینک adf نشون داده میشه و در نتیجه وقتی هم که روش کلیک میکردم هم همینطور !
اگه یکبار دیگه فیلم رو نگاه کنی ( با توجه به این چیزی که گفتم ) کاملا حرفمو تایید میکنی ;)
(ناگفته نماند که چند بار در وبلاگت هم این مساله رو در لینکهای کناری سمت راست دیدم (ولی گفتم شاید از اون راهم داری پول دربیاری) ;))
در هر حال از اینکه لینک اصلی رو همینجا قرار دادی ممنونم:)

خوب آره از اونم یه چیزی درمیاد
تو وبلاگم مشکل داره؟
میشه مشکلو واسم پ خ کنی؟

راستی اینی که نوشته reputation ( علامت بعلاوه سبز ) در کنار هر کامنتی ، این چیه ؟
خوب یجور امتیاز
هر کی بهت امتیاز مثبت بده reputation مثبتت زیاد میشه
اونم پول داره

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
قبل از اینکه موارد دیگه رو درموردش صجبت کنیم ،
یه سوال !
الان من دو تا کامنت دادم و یکی هم پست دادم که 2-3 نفر هم در اون تاپیک من صحبت کردن ولی تا الان هیچ پوینتی به من نداده !!!!!!!!!
یعنی اصولا کلمه پوینت که در هر پروفایل دیگران (پایین تعداد پست ) وجود داره و مثلا نوشته 3.00 پوینت ، ولی اصولا برای من همچین گزینه ای وجود نداره !
حالا من از کجا بفهمم که پویینت گرفتم یا نه ؟!
جای دیگه ای هم هست که پوینت ها رو بنویسه ؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
قبل از اینکه موارد دیگه رو درموردش صجبت کنیم ،
یه سوال !
الان من دو تا کامنت دادم و یکی هم پست دادم که 2-3 نفر هم در اون تاپیک من صحبت کردن ولی تا الان هیچ پوینتی به من نداده !!!!!!!!!
یعنی اصولا کلمه پوینت که در هر پروفایل دیگران (پایین تعداد پست ) وجود داره و مثلا نوشته 3.00 پوینت ، ولی اصولا برای من همچین گزینه ای وجود نداره !
حالا من از کجا بفهمم که پویینت گرفتم یا نه ؟!
جای دیگه ای هم هست که پوینت ها رو بنویسه ؟
دقت کنید که بخش money making و Webmaster & Internet Payment Processors پوینت داره

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
دقت کنید که بخش money making و Webmaster & Internet Payment Processors پوینت داره

یعنی فقط همین دو بخش ؟ :blink:
من به دلیل این حرف شما در این لینک پست دادم :
Payment Processors & Currency Exchange
(بالاخره 3 تا پوینت گرفتم :blush: )
نمیدونم منظورتون این لینک بود ؟
و اینکه لطفا لینک اون مورد money making رو ممنون میشم بدید.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
یعنی فقط همین دو بخش ؟ :blink:
من به دلیل این حرف شما در این لینک پست دادم :
Payment Processors & Currency Exchange
(بالاخره 3 تا پوینت گرفتم :blush: )
نمیدونم منظورتون این لینک بود ؟
و اینکه لطفا لینک اون مورد money making رو ممنون میشم بدید.
خواهش می کنم هر سوالی دارید در خدمتم
سایت کلا چهار بخش داره (اولی که هیچ)

Last edited:

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
تازه داشت به ما مزه میداد اونقدر اسپم کردن که تعطیلش کرد نزدیک دومین پرداخت بیدم :(

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان من در سایت adfoc.us لینک کوتاه کردم و 14 دلار درآمد داشتم ولی وقتی میخوام پولمو برداشت کنم نوشته Account Balance: $7.39 و برای برداشت میگه که باید 10 دلار درآمد داشته باشی حالا باید چیکار کنم؟ این در صورتیه که من 14 تا داشتم.سایت اسکمه؟ کسی برداشتی داشته؟
ببخشید که اینجا مطرح کردم ولی چون دیدم این دوستمون rapidleech یه تاپیک در این مورد زده بود ولی حالا گشتم پیدا نکردم به این خاطر اینجا مطرح کردم.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان من در سایت adfoc.us لینک کوتاه کردم و 14 دلار درآمد داشتم ولی وقتی میخوام پولمو برداشت کنم نوشته Account Balance: $7.39 و برای برداشت میگه که باید 10 دلار درآمد داشته باشی حالا باید چیکار کنم؟ این در صورتیه که من 14 تا داشتم.سایت اسکمه؟ کسی برداشتی داشته؟
ببخشید که اینجا مطرح کردم ولی چون دیدم این دوستمون rapidleech یه تاپیک در این مورد زده بود ولی حالا گشتم پیدا نکردم به این خاطر اینجا مطرح کردم.
این صفحه: AdFoc.us - Is it a Scam or Legit? | Not Recommended گویای همه چی هست. ;)

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105

یعنی انگلیسیت اینقدر ضعیف دادا؟ خوب اون یعنی باید به 10 دلار برسی دیگه ولی من شنیدم کوچکترین تقلبی کرده باشی بت پول نمیدن

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
تازه داشت به ما مزه میداد اونقدر اسپم کردن که تعطیلش کرد نزدیک دومین پرداخت بیدم :(

آره خیلی بد شد
کلی اسپمر ریخته بود اونجا...

بنده هیچ تاپیکی راجع به این سایت نزدم!!
مطمئنی 14 دلار؟؟؟
من خودم یه 10 دلار از این سایت گرفتم ولی 10 دلار دوم بن شدم!!
اگر مطمدنی 14 بوده که تیکت بزن به پشتیبانی
اگر نه ولی همونطور که دوستمون گفتن خوب معلومه دیگه باید مقدار حداقل حساب شما به 10 دلار برسه برای برداشت
اما قبلا هم تو وبلاگم و در قالب یه آموزش دیگه اینجا گفتم که این سایت خیلی حساسه . اگه جایی تقلب کرده باشید به شما پولی نخواهند داد

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یعنی انگلیسیت اینقدر ضعیف دادا؟ خوب اون یعنی باید به 10 دلار برسی دیگه ولی من شنیدم کوچکترین تقلبی کرده باشی بت پول نمیدن
یعنی فارسیت اینقدر ضعیفه دادا؟
چه ربطی به انگلیسی داشت... /:
میگه 14 دلار بالانسش بوده اما موقع برداشت سایت گفته شما 7.39$ دارید باید 10$ باشه تا برداشت کنید،خوب این یعنی اسکم دیگه...
:rolleyes:

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
یعنی فارسیت اینقدر ضعیفه دادا؟
چه ربطی به انگلیسی داشت... /:
میگه 14 دلار بالانسش بوده اما موقع برداشت سایت گفته شما 7.39$ دارید باید 10$ باشه تا برداشت کنید،خوب این یعنی اسکم دیگه...
:rolleyes:

کلا مریضی، دیگه همه فهمیدن
ارزش جوابم نداری...
:)

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93

چه ربطی داشت؟! من چی پرسیدم شما چی جواب دادی...
منم میدونم به 10 دلار باید برسه.ولی منظور من اینه که 14 دلار درآمد داشتم ولی جایی که باید برداشت کنم نوشته 7 دلار.و پولمو نمیده.

omid-irani

Registered User
لایک‌ها
93
بنده هیچ تاپیکی راجع به این سایت نزدم!!
مطمئنی 14 دلار؟؟؟
من خودم یه 10 دلار از این سایت گرفتم ولی 10 دلار دوم بن شدم!!
اگر مطمدنی 14 بوده که تیکت بزن به پشتیبانی
اگر نه ولی همونطور که دوستمون گفتن خوب معلومه دیگه باید مقدار حداقل حساب شما به 10 دلار برسه برای برداشت
اما قبلا هم تو وبلاگم و در قالب یه آموزش دیگه اینجا گفتم که این سایت خیلی حساسه . اگه جایی تقلب کرده باشید به شما پولی نخواهند داد

تاپیک اختصاصی این قضیه نبود.یادمه چند کار رو با هم پیشنهاد کرده بودین.که این یکی جزی از اون چند کار بود.مثلا لینک کوتاه شده همین سایت رو بزاریم توی وبلاگ بعد بازدید کننده بفرستیم به وبلاگ خودمون بعد به ازای بازدید کننده ها کانتر بشه.
میدونم نوعی تقلبه ولی فکر کنم سر مچمو گرفتن :دی

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
تاپیک اختصاصی این قضیه نبود.یادمه چند کار رو با هم پیشنهاد کرده بودین.که این یکی جزی از اون چند کار بود.مثلا لینک کوتاه شده همین سایت رو بزاریم توی وبلاگ بعد بازدید کننده بفرستیم به وبلاگ خودمون بعد به ازای بازدید کننده ها کانتر بشه.
میدونم نوعی تقلبه ولی فکر کنم سر مچمو گرفتن :دی

آره
اصلا یه اطلاعیه زده بودن به علت از دست دادن پول زیاد از طریق تقلب هر اکانتی رو که بخوایم بن می کنیم :D
بیچاره کردن ادمین سایتو

بالا