• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال پست خودکار در سایت

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
فروش ربات ارسال پست خودکار (فقط برای وردپرس)
قیمت 150 هزار تومان

به همراه آموزش کار با این نرم افزار

نمونه وبسایت خودم

http://www.limoo20.ir

دوستان خواهشا قصد خرید ندارید تاپیک رو شلوغ نکنید
با تشکر​

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
من تست نکردم حداکثر تعداد رو !
اما به راحتی میتونین روزی 1000تا پست داخل سایت وارد کنید

دیگه بیشتر از این به سرور خودتون هم ربط داره
بله روی هاست نصب میشه
روی سیستم وردپرس کار میکنه

پ.خ شد برای شما

Last edited:

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز استفاده از این پلاگین کلا کار درستی نیست چون کاملا سایتهایی که ازشون کپی میکنه رو به عبارتی میشه گفت نابود میکنه ، حالا چه برسه به اینکه شما این پلاگین رایگان رو بخواید بفروشید و باعث ترویج این کار نادرست بشید.
مطمئنا کسانی که با این پلاگین از سایت هاشون مطلب کپی میشه یک درصد هم راضی نیستند به اینکار!

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
رایگان که همه چی داخل اینترنت پیدا میشه !!!!
کپی با ذکر منبع هیچ مشکلی برای سایتهای دیگه نداره
در ضمن الان سایتهای خیلی بزرگ هم مطالب کپی شده قرار میدن شما نگران این چیزا نباش
و در آخر لطفا تاپیک رو شلوغ نکنید دوست عزیز

lergo

Registered User
لایک‌ها
188

mahdigon

Registered User
لایک‌ها
1

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
نه عزیز دل
شما با این چیزا نمیتونید وبسایتی بسازید که بصورت مداوم و با مطالب کامل آپدیت بشه
اگه میشد مطمئن باشید تا الان 1000تا وبسایت با این چیزا میزدند

دوستان قبل اینکه نظرهای مختلف روی هوا بدید لطفا حداقل یکم تحقیق کنید و برید با این افزونه هایی که لینک میزارید یکم کار کنید !!!! اگر هم کار نکردید و تجربه ندارید لطفا نظر ندید
آر اس اس هم دوست عزیزمون درست میگن ولی ایشون هم اطلاعات کامل ندارند که سایتهای معتبر فقط عنوان رو داخل آر اس اس میزارند

باز هم خواهش میکنم اطلاعات ندارید نظر ندید
اگه خریدارید بنویسید در غیر اینصورت شلوغ نکنید تاپیک رو

با تشکر

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
150 هزار تومان :eek:

عزیزم پلاگین وردپرس هست و حتی اسکریپت هایی هم هستن که شما بهشون آدرس میدید خودشون پستی ارسال بشه تو سایت قرار میدن

کی گفته چنین سایت های زیاد نیست ؟ دانلود.آی آر پارسیک.کام و کلی سایت خبری و تفریحی دیگه ولی خوب اینجور سایت ها نمی تونن رنک خوبی از گوگل بگیرن

موفق باشی ;)

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
بنده هم گفتم پلاگین رایگان زیاد ریخته توی اینترنت
این سایتهایی که شما گفتی مثلا پارسیک یکم هم فکر کردی بعد اسمشو گفتی ؟:دی
اون سیستم کاملا سفارشی شده

دوست من شما اگه رایگان میدی برو یک تاپیک بزن بگو رایگان میدم تضمین هم میدم براتون کامل مطلب بزاره!!!
متاسفانه شماها یک چیزی شنیدید و دیدید که از آر اس اس میشه مطلب گرفت !! ولی خب جزییات رو نمیدونید و نظر بیخود میدین

لطف کنید برید یک تاپیک بزنید و این سیستم رو رایگان بدید که کسی نیاد از من بخره !!!! ببینم واقعا میتونید و روی حرفتون هستید یا نه

برید تاپیک جدا بزنید و رایگان این سیستم رو بدید ! و روی سایتهای دوستامون نصب کنید و سایتهاشون رو راه اندازی کنید

باز هم میگم لطفا اینحا رو شلوغ نکنید (چندبار گفتم !؟)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
دیر اومدی
یکی دوسال پیش خیلی اینجا از این سایتها فروش میرفت ولی الان الگوریتم گوگل فرق کرده و اینجور سایتها اصلا بازدید نمیگیرن
ایستگاه هم دو تا کوچه پایین تره اینجا همه میتونن نظر بدن;)

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
duplicate content منظور شماست که اون هم راه داره

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز این پلاگینی که شما میگید من کاملا با نحوه کارش آشنا هستم و wp-robot نیست یه اسم دیگه ای داره که به صورت کامل کل پست و تگ و همه چی رو از سایت (قربانی) میکشه و عینا کپی میکنه! موقعی که شما اینکار و میکنید و همه چی عینا کپی میشه 100 بار منبع بزن فایده ای نداره چون اون اتفاقی که نباید می افته و باعث افت شدید رتبه اون سایت (قربانی) تو گوگل میشه.
اینا رو من خودم تست کردم دارم میگم.
جو وب فارسی به اندازه کافی بهم ریخته و مشوش است لطفا شماها هم با اینکارا بیشترش نکنید.

در ضمن دوستانی که قصد دارن با اینکارا و بدون دردسر مطلب دیگران رو بدون هیچ تغییری تو سایتشون کپی کنن چند نکته پایین رو مد نظر قرار بدن:
1- اینکه با اینکار هیچکدوم از سایت هایی که به این شکل ازشون کپی میشه راضی به اینکار نیستند اینو مطمئن باشید ( قبول دارم که الان بیشتر سایت ها کارشون کپی پست کردن ولی به قول وبمسترها همین کپی پیست کردن هم یه رسم و رسومی داره مثلا تیتر و تغییر بدی و تغییراتی توی متن و تگ ها بدی و ...)ولی متاسفانه این پلاگین که رایگان هم هست همه چیرو عینا کپی میکنه.
2- کسی که ازشون با اینکار مطلب کپی میشه اگه بخواد تلافی کنه راحت اینکارو میکنه مثلا یه عکس و مطلب +18 تو سایتش که ازش کپی میشه به صورت مخفی میده و بعد از اینکه سایت شما به صورت اتومات از فید اون سایت مطالب رو کپی کرد راحت طرف میاد تو سایت شما و اون مطلب رو گزارش میکنه بدونه اینکه شما از چیزی خبری داشته باشید.
3- به علت اینکه تعداد مطالب ارسالی از سایت های مختلف زیاد هست معمولا هیچگونه نظارتی روش نمیشه و سایتی که ازش مطلب کپی میشه هر مطلبی که بذاره تو سایت شما هم منتشر میشه و بعدا ممکنه کلی دردسر براتون ایجاد بشه.

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
ماشاااله همه استاد شدند :دی
خب دوستانی که این سیستم رو میخوان اول برن به این آقایون بگن بیان براشون نصب کنند ! اگه کار نکرد بعد بیاید بخرید !! اینجوری بهتره!
بین این همه کسانی که نظر دادند متاسفانه هیچکدوم اطلاعات کافی در این زمینه ندارن بجر یک نفر که ایشون هم هنوز باید اطلاعاتشو ببره بالاتر در این زمینه

دیگه به این تاپیک پاسخ داده نمیشه
اگر کسی خواست پ.خ بده
البته قبلش برید از این دوستان که نظر دادند رایگانشو بگیرید :دی

بسياري از نتيجه گيري هاي نادرست به دليل فقدان اطلاعات است، نه داوري غلط
موفق و تندرست باشید

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
ماشاااله همه استاد شدند :دی
خب دوستانی که این سیستم رو میخوان اول برن به این آقایون بگن بیان براشون نصب کنند ! اگه کار نکرد بعد بیاید بخرید !! اینجوری بهتره!
بین این همه کسانی که نظر دادند متاسفانه هیچکدوم اطلاعات کافی در این زمینه ندارن بجر یک نفر که ایشون هم هنوز باید اطلاعاتشو ببره بالاتر در این زمینه

دیگه به این تاپیک پاسخ داده نمیشه
اگر کسی خواست پ.خ بده
البته قبلش برید از این دوستان که نظر دادند رایگانشو بگیرید :دی

بسياري از نتيجه گيري هاي نادرست به دليل فقدان اطلاعات است، نه داوري غلط
موفق و تندرست باشید

دوست عزیز اطلاعات کامل دارم راجب این پلاگین و حتی چندین بار با نویسنده این پلاگین هم که اسمش (چارلز ) هست صحبت کردم راجب پلاگینی که نوشته!
ولی خداییش کار خوبی نیست نمونه اش الان همین سایت لیمو 20 شما که از این همه سایت داره مطلب میکشه به اون سایتها بگیم بیان اینجا و بگن که کدومشون از اینکار راضی هستند!؟

من اگه چیزی گفتم واقعا قصد و نیت بدی نداشتم!

شما هم موفق باشید.

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز اطلاعات کامل دارم راجب این پلاگین و حتی چندین بار با نویسنده این پلاگین هم که اسمش (چارلز ) هست صحبت کردم راجب پلاگینی که نوشته!
ولی خداییش کار خوبی نیست نمونه اش الان همین سایت لیمو 20 شما که از این همه سایت داره مطلب میکشه به اون سایتها بگیم بیان اینجا و بگن که کدومشون از اینکار راضی هستند!؟

من اگه چیزی گفتم واقعا قصد و نیت بدی نداشتم!

شما هم موفق باشید.
به قول دوستان فیسبوکی Like!

بالا