• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال چندtable بر روی هاست؟

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
به اشتباه محتویات دو تا از table های سرور رو خالی کردم . بکاپ کلی از دیتا بیس دارم چطور فقط اون دو تا table های مورد نظر رو آپلود کنم؟
کل دیتابیس بالای 150 مگابایته و آپ کردنش مشکله. روی لوکال هم با ومپ نمیتونم دیتا بیس رو بریزم . میگه نباید دیتابیس بیشتر از 5 مگ باشه .

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
دیتا بیس چه سروری؟؟!!!

شما رو لوکال بالا بیار برو تو phpadmin اون 2 تا تیبل رو خروجی بگیر بعد برو تو سرور خودت توphpmyadmin 2 تا تیبل با اون نام بساز و بریز اونجا

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
سرور لینوکس هستش.
متاسفانه بوسیله ومپ هر کاری میکنم نمیتونم دیتابیس رو روی لوکال بفرستم . همش ارور میده و کامل باز نمیشه . اون دو تا تیبل من جزو آخرین ها هستش که دیتابیس من تا وسط ها باز میشه ولی آخراش که مورد نیاز هستش باز نمیشه.

نمیشه بهش گفت از انتها به ابتدا باز کنه؟

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
باید تو تنظیمات php.ini تغییراتی بدی تا بتونی دیتابیس 150 مگابایتی روی لوکال از طریق phpmyadmin نصب کنی

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
بسته به اندازه فایل SQL که می خواهی با phpmyadmin در لوکال نصب کنی این پارامترها را در PHP.ini تغییر بده:
کد:
post_max_size =250M

upload_max_filesize = 250M

max_execution_time = 300     ; Maximum execution time of each script, in seconds
max_input_time = 400	; Maximum amount of time each script may spend parsing request data
memory_limit = 500M      ; Maximum amount of memory a script may consume (128MB)

اون دو تا پارامتر اول مهم است فکر نکنم سه پارامتر بعدی چندان تاثیر داشته باشه

Last edited:

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
بعد از نصب کل دیتابیس در لوکال دو تا جدول را اکسپورت کن و در هاست ایمپرت کن

بالا