آژانس هواپیمایی
pop up

ارسال cacheXpress با crack آن

شروع موضوع توسط shahcheraghi ‏7 اکتبر 2003 در انجمن شبکه

  1. shahcheraghi

    shahcheraghi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من بر روي LAN يك سرور Win NT به همراه Microsoft Proxy 2.0 دارم و به تعداد زيادي كاربر سرويس اينترنت مي دهم.
    مدتي است مي خواهم به جاي cache Proxy از cacheXpress استفاده كنم. آيا مي توانم در كنار Proxy اين نرم افزار را نيز نصب كنم يا خير؟
    در صورت امكان تقاضا دارم كه يك نسخه خوب و مطمئن cacheXpress را به همراه crack آن براي من ارسال نماييد.
    در صورت راهنمايي و ارسال user manual نيز سپاسگذار خواهم بود.
    اميدوارم بتوانم جبران نمايم.

    با تشكر
    رضا شاهچراغي :D
     
  2. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    والا رضا جان من اين برنامه رو از كورش گرفتم ولي چون توي يك تاپيك ديگه ديدم كه كورش گفته مشخصات خودت وشبكه رو بدين تا بفرسته . من هم به خاطر احترام به كورش اگه اون اينجا اجازشو بده برات ميفرستم .
     
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    خواهش ميکنم، حسام جان الان شما صاحب اون فايل هستی.
    من دوست داشتم آمار استفاده از اين نرم افزار رو داشته باشم. حداقل اون قسمتی اش که از کانال من منتشر شده . . .

    در ضمن ايشون با خود من هم تماس داشتن، من اين فايل رو برای آقای شاهچراغی ديروز فرستادم، شايد به دستشون نرسيده.
    به هر حال اميدوارم موفق باشيد. . .
     
  4. mrt

    mrt کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    لطفا اگر امكانش هست براي من هم بفرستيد اصلش با كركش
    متشكرم
    m r r t n 5 8 @ y a h o o . c o m
     
  5. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    باور کنيد اين MailServer من رو كشت!
    ايشاللا حسام زحمتش رو بکشه . . .
    آقای MRT شما کجا ميخوای ازش استفاده کنی ؟!
     
  6. mrt

    mrt کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    0
    روي كامپيوتر شخصي (آقا كوروش توشبكه هم ميشه ازش استفاده كرد؟)
     
  7. boxilink
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    چرا که نشه، منظورم اين بود که توی کدوم شبکه ميخوای ازش استفاده کنی؟ يه ايميل بزن و برام بنويس تا برات بفرستم . . .
     
  9. sadeghi_ali_2000

    sadeghi_ali_2000 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    كوروش جان سلام , مثل اين كه مام دل داريما :(

    اگه چيز خوبيه بي زحمت مام تو صفيم :D

    [left:1ea5024ca3][email protected][/left:1ea5024ca3]

    موفق باشي .
     
  10. alimonz

    alimonz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    كوروش جان سلام , مثل اين كه مام دل داريما
    لطفا اگر امكانش هست براي من هم بفرستيد اصلش با كركش
    متشكرم
     
  11. Sharafi_admin

    Sharafi_admin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    منم همينطور
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    دوستانی که ميخوان دريافت کنن نام شبکه و سمت خودشون رو توسط ايميل ارسال کنن. ايشاللا فردا (جمعه) ارسال ميکنم.