• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارشد بخوانم یا نخوانم

ارشد بخوانم یا نخوانم

• آری

Votes: 11 35.5%
  • خیر

Votes: 13 41.9%
  • رای ممتنع

Votes: 7 22.6%

• Total voters
    31

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من چند ساله منتظرم پراب لم های مادی ام حل بشه ادامه تحصیل بدم - لیسانس نرم افزار دارم ولی اوضاع درست نمیشه که هیچ بدتر هم میشه . لذا نمیخوام بیشتر از این تاخیر داشته باشم و هر جور شده نیت کردم سال اینده شرکت کنم (به خاطر پول و کار هم نمیخوام بخونم - البته اگر با خودش کار و پول هم بیاره خوشحال میشم ) . دلایلی که فکر می کنم اگر درسمو ادامه بدم برام خوبه ایناست :
کلا محیط دانشگاهی ، بحث و .. بهم انرژی و نشاط می ده
اگر قسمت شد مهاجرت کنم مدرکم بالاتر باشه بهتره
به این نتیجه رسیدم که مدرک بالاتر داشتن رو اعتماد به نفس هم تاثیر مثبتی داره حداقل تو ایران که ایجوره
**
یک وسوسه ای هم دارم به جای رشته خودم ارشد جامعه شناسی یا روانشناسی بخونم چون مقالات و کتابهای این رشته برام خیلی جالب تر میاد تا دروس تخصصی رشته خودم . نظرتون در باره این موضوع چیه ؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
در مورد رشته نمیدونم

اما اگر واقعا وقتش رو داری ثبت نام کن و بخون چون اینکارا وقت میخواد

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
اگه بخاطر كار ميخاي ارشد كار رو تضمين نميكنه!
فقط ١٪‏ شانست + دانش ت اضافه ميكنه!
اگه علاقه داري بخون ! خوبه!

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
روانشناسی خیلی علم جالب و به درد بخوریه . آدم خودش و دیگران رو بهتر میشناسه

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
من الان ترم 2 ارشدم(الکترونیک) . ترم اول مشکل مالی نداشتم و با اینکه 1 هفته درمیون میرفتم کلاس ولی بخوبی و خوشی تموم شد. ترم دوم که همزمان شد با بیکاری من دیگه حال و حوصله درس و دانشگاه ندارم . فردا هم ارائه دارم ولی هیچی آماده نکردم:general208:
کلا اگه انگیزه داری بسم الله وگرنه الحمدلله:D

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام

خوب چند نکته را در نظر داشته باشید
مقطع ارشد بر خلاف کلاسهاش که یک یا دو روز در هفته هست وقت بسیار بیشتری از شما میگیره هم سنگین بودن درسها و هم تکالیف و ارائه کلاسی و ...
ولی از نظر انرژی و انگیزه و ... کاملا صحیح می‌فرمایید

در خصوص تغییر رشته باید با اهل فن مشورت کنین ولی معمولا در تغییر رشته واحدهای اضافه برای شما در نظر میگیرن بعلاوه اینکه فهمیدن درسها با توجه به ناآشنا بودن انرژی بیشتری میطلبه

در مجموع اگر وقت آزاد دارید و هزینه هم (برای دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی و ...) براتون مسئله نیست ادامه بدید. به چند دلیل: اولا سطح فکر شما را ارتقا میده، دوم اینکه ممکنه الان به درد نخوره ولی شاید شرایط تغییر کنه، مورد دیگه اینکه در مهاجرت مفید خواهد بود

در هر صورت آرزوی موفقیت دارم براتون

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
برا مهاجرت باید سعی کنی معدل بالا داشته باشی پس اگر نمی تونی برای درس وقت بگذاری در این مورد ارشد برات سودی نداره.
در مورد انرژی محیطم وابستگی زیادی به دانشگاه داره .در دانشگاه های در پیت اکثرا دانشجوها از سر بیکاری یا افزایش حقوق استخدامی اومدند و فقط براشون گرفتن کاغذ پاره مهمه نه چز دیگه.
برای اعتماد به نفس پول داشته باشی اعتماد به نفس هم افزایش پیدا می کنه+سطح زندگی مادی (نه فقط از بعد روانی)
به نظر من قراره رشته ای غیر کامپیوتر بخونی mbaبخون تو دانشگاه خوب .داخلش هم جامعه شناسی مهمه هم روانشناسی و با نگرش کسب درآمد به این مباحث نگاه می کنه برای اعتماد به نفسم فعلا کلاس خوبی داره .مثلا جامعه شناسی را اکثرا ،رشته ای می دونند که طرف رتبه رشته خوب نیاورده حالا رفته جامعه شناسی خونده و اصلا مگه میشه با لیسانس کامیپوتر ارشد جامعه شناسی یا روانشناسی خوند؟؟؟؟؟!!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
بند تُمبونت رو بگیر ..فردا پس فردا می بینی نون توی دستت رو هم از دستت میدزدن.

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
اگه بیکاری .. درصورتی که پول زیادی داری بده کارکنای دانشگاه گردنشون رو کلفت بکن !

تلخ ترین روزهای زندگی من روزهای دانشجوییم بود . مقارن با فقر شدید مالی و دیدن دختر پسرای مرفه بی درد کثیف و نجس ..
پیاده روی مداوم و بی وسیله گی .. سرشکستگی و افسردگی مداوم.
طوری بود که روزی که مدرک را گرفتم در دستم . بهم پیشنهاد سانفرانسیسکو رایگان با تمام آپشن ها در دانشگاه داده میشد 10 ثانیه بیشتر نمیماندم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
اگه بیکاری .. درصورتی که پول زیادی داری بده کارکنای دانشگاه گردنشون رو کلفت بکن !

تلخ ترین روزهای زندگی من روزهای دانشجوییم بود . مقارن با فقر شدید مالی و دیدن دختر پسرای مرفه بی درد کثیف و نجس ..
پیاده روی مداوم و بی وسیله گی .. سرشکستگی و افسردگی مداوم.
طوری بود که روزی که مدرک را گرفتم در دستم . بهم پیشنهاد سانفرانسیسکو رایگان با تمام آپشن ها در دانشگاه داده میشد 10 ثانیه بیشتر نمیماندم
چرا کثیف و نجس؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
به سری از رشته ها تزیینی هستن :D یعنی چیزی به شما یاد داده نمیشه و این رشته فقط برای جذب دانشجو در دانشگاه زده شده
یکیش همین کامپیوتر و یا مترجمی زبان هست که دانشی که به شما منتقل میشه از 4 ساعت فیلم آموزشی در یوتوب کمتره.
اگر مغز کارفرمایی داری محیط دانشگاه بهترین جا برای پیدا کردنه کارمند ارزون قیمته, اگر به دنبال راه اندازی بیزنس خودت هستی میتونی بری ارشد و از همون محیط برای جذب نیروی با استعداد استفاده کنی

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
اگر كار داري يعني شغل مشخص و معلوم ادامه بده
وگر نه به اميد كار باشه نه بي فايده
يعني با الانت فرقي نداره بهتر دنبال كار ياشي

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
به سری از رشته ها تزیینی هستن :D یعنی چیزی به شما یاد داده نمیشه و این رشته فقط برای جذب دانشجو در دانشگاه زده شده
یکیش همین کامپیوتر و یا مترجمی زبان هست که دانشی که به شما منتقل میشه از 4 ساعت فیلم آموزشی در یوتوب کمتره.
اگر مغز کارفرمایی داری محیط دانشگاه بهترین جا برای پیدا کردنه کارمند ارزون قیمته, اگر به دنبال راه اندازی بیزنس خودت هستی میتونی بری ارشد و از همون محیط برای جذب نیروی با استعداد استفاده کنی
لطفا افراط گرایانه نظر ندین.رشته مترجمی زبان اصلا شباهتی به کلاس های زبانی که شما در سطح شهر تشریف بردین نداره.صد البته در هر رشته ای اگر شما صرفا به مدرک فکر کنید و تلاشی برای متمایز بودن در رشته خودتون نداشته باشید راه به جایی نمیبرید.همچنین پر واضحه که برخی رشته ها نیاز به مهارت مکمل دارن،اگر شما فقط انگلیسی بلد باشین ممکنه یه نفر که از اموزشگاه یا حتی به صورت خوداموز مدرک گرفته خیلی موفق تر از شما باشه کما اینکه نمونه های زیادی از این دست میبینیم.خوشبختانه من با مهارتی که در زبان دارم همین الان بالای ده تومن حقوق دارم و همین سال گذشته بدون اینکه کمترین تلاشی برای پیدا کردن کار کرده باشم حداقل ۴ پیشنهاد کاری خیلی خوب رو رد کردم چون ترجیح میدم تو خونه بشینم و پول دربیارم

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
در مورد سوال استارتر گرامی،اگر برنامه تون برای مهاجرت جدی هست و قصد مهاجرت از طریق اسکیل ورکر رو دارین حتما به رشته های مورد نیاز کشورهای مد نظر توجه کنید،احتمالا از روانشناسی و جامعه شناسی فاصله خواهید گرفت و این دو زمینه رو صرفا به صورت تفننی و در قالب مطالعه شخصی دنبال خواهید کرد.اگر به دنبال افزایش نشاط و اعتماد به نفس خودتون هستین توصیه میشه دنبال علاقه شخصی خودتون برین.همه چیز به اولویت هایتون بستگی داره.

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
لطفا افراط گرایانه نظر ندین.رشته مترجمی زبان اصلا شباهتی به کلاس های زبانی که شما در سطح شهر تشریف بردین نداره.صد البته در هر رشته ای اگر شما صرفا به مدرک فکر کنید و تلاشی برای متمایز بودن در رشته خودتون نداشته باشید راه به جایی نمیبرید.همچنین پر واضحه که برخی رشته ها نیاز به مهارت مکمل دارن،اگر شما فقط انگلیسی بلد باشین ممکنه یه نفر که از اموزشگاه یا حتی به صورت خوداموز مدرک گرفته خیلی موفق تر از شما باشه کما اینکه نمونه های زیادی از این دست میبینیم.خوشبختانه من با مهارتی که در زبان دارم همین الان بالای ده تومن حقوق دارم و همین سال گذشته بدون اینکه کمترین تلاشی برای پیدا کردن کار کرده باشم حداقل ۴ پیشنهاد کاری خیلی خوب رو رد کردم چون ترجیح میدم تو خونه بشینم و پول دربیارم
دوست گرامی شما مدرک بین المللی زبان دارید یا مدرک دانشگاهی؟ آیا اعتبار و البته مهارت قابل کسب از طریق گرفتن مدرک های بین المللی نظیر FCE و IELTS برای کسب چنین درآمدی (بالای 10 میلیون در ماه) کافیه؟ اینا رو فقط محض اطلاع خودم می پرسم.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
کلاس زبان اصلا قابل مقایسه نیست با رشته زبان در دانشگاه :eek:
مثل اینکه هواپیمای جنگی رو با کایت بخوای مقایسه کنی :D
متود درسی در کلاس های زبان بروز و کاربردی هست در حالی که چیزی که در دانشگاها به عنوان رشته زبان تدریس میشه یکسری مطالب منسوخ شده و بی استفاده هست. یک شخصی که 6 ماه کلاس زبان رفته باشه راحت می تونه یک لیسانسه زبان رو ناک اوت کنه :p

ناراحت نشی ولی زبان رو معمولا کسایی میرفتن که می خواستن از سربازی فرار کنن و دیگه هیچ رشته دیگری نبود که برن :D اکثرا هم از طریق فراگیر و بدون کنکور رفتن. فقط اسم دانشگاه رفتن رو یدک کشیدن, بازار کار خیلی فاجعه ای دارد, یا بهتر بگیم اصلا ندارد. یکی مهندسی کامپیوتر هست که بازار کارش بده, البته به مرور زمان شغل کامپیوتری ساخته میشه ولی تناسبی به تعداد فارغ التحصیل ها ندارد و اکثرا بیکار می مونن, رشته زبان که دیگه از اون هم بدتر هست.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
دوست گرامی شما مدرک بین المللی زبان دارید یا مدرک دانشگاهی؟ آیا اعتبار و البته مهارت قابل کسب از طریق گرفتن مدرک های بین المللی نظیر FCE و IELTS برای کسب چنین درآمدی (بالای 10 میلیون در ماه) کافیه؟ اینا رو فقط محض اطلاع خودم می پرسم.
رشته زبان بیکاری نداره،اما اگر ایده های خوبی نداشته باشین باید به کمترین درامدها رضایت بدین.اگر صرفا روی یک زبان تمرکز کنید و بخواین از این طریق درامد خوبی داشته باشین باید برند خوبی برای خودتون بسازید،بخصوص در زمینه زبان انگلیسی که واقعا رقابت به شدت بالاس.توصیه من فقط و فقط کسب ’پکیجی از مهارت ها’ هست.برای اینکه کمی از توضیحات انتزاعی خارج بشم چند مثال ملموس خدمتتون میگم: حقوق+زبان ، مدیریت بازرگانی+زبان، کامپیوتر+زبان، توانایی تکلم به چند زبان زنده(polyglot) میتونه پول نسبتا خوبی برای فرد بسازه.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
کلاس زبان اصلا قابل مقایسه نیست با رشته زبان در دانشگاه :eek:
مثل اینکه هواپیمای جنگی رو با کایت بخوای مقایسه کنی :D
متود درسی در کلاس های زبان بروز و کاربردی هست در حالی که چیزی که در دانشگاها به عنوان رشته زبان تدریس میشه یکسری مطالب منسوخ شده و بی استفاده هست. یک شخصی که 6 ماه کلاس زبان رفته باشه راحت می تونه یک لیسانسه زبان رو ناک اوت کنه :p

ناراحت نشی ولی زبان رو معمولا کسایی میرفتن که می خواستن از سربازی فرار کنن و دیگه هیچ رشته دیگری نبود که برن :D اکثرا هم از طریق فراگیر و بدون کنکور رفتن. فقط اسم دانشگاه رفتن رو یدک کشیدن, بازار کار خیلی فاجعه ای دارد, یا بهتر بگیم اصلا ندارد. یکی مهندسی کامپیوتر هست که بازار کارش بده, البته به مرور زمان شغل کامپیوتری ساخته میشه ولی تناسبی به تعداد فارغ التحصیل ها ندارد و اکثرا بیکار می مونن, رشته زبان که دیگه از اون هم بدتر هست.
نظر شما محترم هست.بله اینکه یک نفر بعد از ۶ ماه کلاس رفتن بتونه یه فارغ التحصیل زبان رو ناک اوت کنه مساله عجیبی نیست.موضوع اینه که شما رشته زبان رو به یادگیری ۴ مهارت گفتار،نوشتار،شنیدار و خواندن محدود کردین که در این صورت حق با شماست بهتره فرد به جای دنبال کردن زبان به صورت اکادمیک به همون کلاس های اموزشگاهی بسنده کنه.در مورد ورود به رشته زبان از سر ناچاری،حرفتون صحیح هست منتها این مساله در مورد خیلی از رشته ها صدق میکنه.خوشبختانه این مساله درمورد من صادق نبود،من علیرغم رتبه خوبی که تو کنکور کارشناسی رشته تجربی داشتم با رغبت و اگاهی قبلی وارد شاخه زبان شدم.

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
از استارتر گرامی بابت انحراف موضوع تاپیکشون قلبا عذرخواهی میکنم :(

بالا