چی؟ پول؟!!!!!! یعنی از لای برگ و کتاب ها پول درمیاد؟! عجب پس تمام این 20 سال درس خوندن متوجه نشدم
چی؟ پول؟!!!!!! یعنی از لای برگ و کتاب ها پول درمیاد؟! عجب پس تمام این 20 سال درس خوندن متوجه نشدم
دکتر جان شما همیشه غشنگ صحبت می کنی ، چه در چارچوب موضوع باشه چه خارج از موضوع . خوندن نظریاتت جالب و لذت بخشه .از استارتر گرامی بابت انحراف موضوع تاپیکشون قلبا عذرخواهی میکنم
نظرت در مورد مخالفین ادامه تحصیل چیه ؟ به خصوص اونایی که میگن اولویت باس پول در آوردن باشه . منطقی تر نیست ؟!بخون، اما در رشته خودت یا یک رشته مشابه ... اگر به رشته خودت علاقه نداری، یک رشته دیگه رو از اول شروع کن
نظرم اینه که ببین مخالفین ادامه تحصیل که مطابق نظر خودشون عمل کردن، الان وضع مالیشون چطوره. اگر خوب بود، به حرفشون گوش بده :general406:نظرت در مورد مخالفین ادامه تحصیل چیه ؟ به خصوص اونایی که میگن اولویت باس پول در آوردن باشه . منطقی تر نیست ؟!
خواهش میکنم. اگر چیزی بلد باشم، در خدمتمیه سوالی هم داشتم اگه اشکالی نداره بیام پی وی بپرسم . اون وام کشاورزی رو هم پیچوندی اخرش اطلاعاتی نفرستادی .
چرا کثیف و نجس؟
آیا وقتی از کنار یه فقیر رد میشی سلام بهش میکنی؟چون خون کثیف و ذات سرمایه داری در بدترین شکل ممکن در وجودشان دمیده شده.
خوب یادمه آخر غروب همین مرفه های بی درد به یه دانشجوی بی وسیله که باید کیلومتر ها پیاده روی کنه یه تعارف خشک خالی نمیکردن که سوارش کنن.
تو خودت حاضری یه غریبه ای رو که نمی شناسی و هر جور آدمی ممکنه از آب دربیاد سوار ماشینت کنی؟ من حتی دخترای جوون رو هم سوار نمی کنم با خودم میگم اگه قصد اخاذی داشته باشه چی؟ مثلا اومدیم نشست تو ماشین بعد چند دقیقه گفت یا 100 تومن میدی یا شروع می کنم به جیغ زدن که آی این آقا می خواد به من دست درازی کنه، اونوقت چی؟ تا بیای ثابت کنی مسئله اینطوری که خانوم میگه نیست یه کتک مفصل از ملت همیشه در صحنه خوردی و احتمالا بعدشم کلانتری و بازداشت و .... (این سناریو دور از ذهن نیست و بارها اتفاق افتاده) حالا تازه این دختر بود دیگه یه پسر به ظاهر دانشجوی آس و پاس که هر کاری ازش برمیاد که جای خود داره.چون خون کثیف و ذات سرمایه داری در بدترین شکل ممکن در وجودشان دمیده شده.
خوب یادمه آخر غروب همین مرفه های بی درد به یه دانشجوی بی وسیله که باید کیلومتر ها پیاده روی کنه یه تعارف خشک خالی نمیکردن که سوارش کنن.
به این تنیجه رسیدم که پیاده رفتن بهتر از منت کشیدن دیگرانه، اگر اون طرف سوارت کرد بعدا پول ازت قرض خواست دیگه نمیتونی نه بگیچون خون کثیف و ذات سرمایه داری در بدترین شکل ممکن در وجودشان دمیده شده.