• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارشد بخوانم یا نخوانم

ارشد بخوانم یا نخوانم

• آری

Votes: 11 35.5%
  • خیر

Votes: 13 41.9%
  • رای ممتنع

Votes: 7 22.6%

• Total voters
    31

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
چی؟ پول؟!!!!!! یعنی از لای برگ و کتاب ها پول درمیاد؟! عجب پس تمام این 20 سال درس خوندن متوجه نشدم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
بخون، اما در رشته خودت یا یک رشته مشابه ... اگر به رشته خودت علاقه نداری، یک رشته دیگه رو از اول شروع کن

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
از استارتر گرامی بابت انحراف موضوع تاپیکشون قلبا عذرخواهی میکنم :(
دکتر جان شما همیشه غشنگ صحبت می کنی ، چه در چارچوب موضوع باشه چه خارج از موضوع . خوندن نظریاتت جالب و لذت بخشه .

بخون، اما در رشته خودت یا یک رشته مشابه ... اگر به رشته خودت علاقه نداری، یک رشته دیگه رو از اول شروع کن
نظرت در مورد مخالفین ادامه تحصیل چیه ؟ به خصوص اونایی که میگن اولویت باس پول در آوردن باشه . منطقی تر نیست ؟!
یه سوالی هم داشتم اگه اشکالی نداره بیام پی وی بپرسم . اون وام کشاورزی رو هم پیچوندی اخرش اطلاعاتی نفرستادی .

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
سلام ایما
به نظرم ادامه تحصیل بده
نگاه نکن که الان ممکنه بدردت نخوره - دراینده ممکنه شرایط فرق داشته باشه -
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
نخیر عزیز من , دیگه تو دوره ای زندگی می کنیم که درس برای آدم نون آب نمیشه , خلاصه بگم وقتت رو تلف میکنی دو تا دو سال نیم میری درس می خونی , استفاده ای هم نمی تونی بکنی , متاسفانه اون دو تا رشته بازار کاری هم ندارن, اینو که دارم میگم افرادی هستن دور و بر مثل شرایط شما , یکی از دوستان هم از رشته تحصیلی لیسانس غیر مرتبط به ارشد روانشناسی رفت , بیکار و پشیمونه که الکی وقت خودش رو هدر داده

در مورد محیط دانشگاهی و ایجاد انگیزه , الان اکثر دانشگاه ها خالی هستن , دیگه اون زمان گذشت که دانشگاه ها ظرفیت خالی نداشتن پر از دانشجو بودن , دوستم دانشجوی لیسانسه کلاس هاشون یک تا دو نفره هستش ! اکثر دانشگاه های غیرانتفاعی در حال ورشکست شدن هستن , دانشگاه های آزاد هم وضع خوبی ندارن

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,859
1- پول داری؟
2- میتونی مفتکی دربیای؟
3- از همین الان واسه پروژه نهایی ات آماده هستی؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نظرت در مورد مخالفین ادامه تحصیل چیه ؟ به خصوص اونایی که میگن اولویت باس پول در آوردن باشه . منطقی تر نیست ؟!
نظرم اینه که ببین مخالفین ادامه تحصیل که مطابق نظر خودشون عمل کردن، الان وضع مالیشون چطوره. اگر خوب بود، به حرفشون گوش بده :general406::D
یه سوالی هم داشتم اگه اشکالی نداره بیام پی وی بپرسم . اون وام کشاورزی رو هم پیچوندی اخرش اطلاعاتی نفرستادی .
خواهش میکنم. اگر چیزی بلد باشم، در خدمتم
آقا واقعیتش من به اطلاعات اون دوستم که وام گرفته بود، شک کردم ( قوانینش تغییر کرده) ... ممکن بود چیزی بگم که گمراهتون کنم. حضرت علی(ع) می فرمایند : "آنچه نمی دانی مگو ، بلکه همه آنچه را که می دانی نیز مگو، زیرا خداونــد بزرگ بر اعضای بدنت چیزهایی را واجب کرده که از آنها در روز قیامت بر تو حجت آورد" .... بجان مصطفی :D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دادا من سنم کمتر از شماس در حدی نیستم که بتونم نظر درستی بدم ولی بنظر من اگه میری فوق ، بشین وقت بذاز با معدل خوب بگیرش ک خواستی بری اونور بدردت بخوره لاقل

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

سپه سالار

Registered User
لایک‌ها
947
چرا کثیف و نجس؟

چون خون کثیف و ذات سرمایه داری در بدترین شکل ممکن در وجودشان دمیده شده.
خوب یادمه آخر غروب همین مرفه های بی درد به یه دانشجوی بی وسیله که باید کیلومتر ها پیاده روی کنه یه تعارف خشک خالی نمیکردن که سوارش کنن.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
خوب یادمه آخر غروب همین مرفه های بی درد به یه دانشجوی بی وسیله که باید کیلومتر ها پیاده روی کنه یه تعارف خشک خالی نمیکردن که سوارش کنن.
آیا وقتی از کنار یه فقیر رد میشی سلام بهش میکنی؟
تو تو دنیای خودت هستی ولی از نظر اون تو یه آدم مسکن دار خوشبختی.. ذره یی انسانیت نداری که یه سلام خالی بکنی.پول دادنت پیش کش..
خیلی از این پدیده ها که بی شعوری یا کم محلی تعبیر میشن فقط یه بی اطلاعی ساده ست..هرکی تو دنیای خودشه و درگیر دنیای خودشه..

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
تو خودت حاضری یه غریبه ای رو که نمی شناسی و هر جور آدمی ممکنه از آب دربیاد سوار ماشینت کنی؟ من حتی دخترای جوون رو هم سوار نمی کنم با خودم میگم اگه قصد اخاذی داشته باشه چی؟ مثلا اومدیم نشست تو ماشین بعد چند دقیقه گفت یا 100 تومن میدی یا شروع می کنم به جیغ زدن که آی این آقا می خواد به من دست درازی کنه، اونوقت چی؟ تا بیای ثابت کنی مسئله اینطوری که خانوم میگه نیست یه کتک مفصل از ملت همیشه در صحنه خوردی و احتمالا بعدشم کلانتری و بازداشت و .... (این سناریو دور از ذهن نیست و بارها اتفاق افتاده) حالا تازه این دختر بود دیگه یه پسر به ظاهر دانشجوی آس و پاس که هر کاری ازش برمیاد که جای خود داره.
(البته اگه منظورت اینه که کسی که می شناسیمش و مثلا همکلاسی یا همدانشگاهی آدمه تا یه جایی برسونیم اون بحثش جداست)

Last edited:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
به این تنیجه رسیدم که پیاده رفتن بهتر از منت کشیدن دیگرانه، اگر اون طرف سوارت کرد بعدا پول ازت قرض خواست دیگه نمیتونی نه بگی
اختیار نه گفتن گرفته میشه
یه درس شد برام
من دیگه پیاده میرم زیر بار منت کسی نمیرم

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
ببین تو ارشد دو تا فاکتور خیلی مهم وجود داره که باید در نظر بگیریش:

1) دانشگاه
2) کار

شما ممکنه کارشناسیت رو از هر دانشگاهی بگیری ولی تو دوران تحصیل به خودت اومده باشی و ارشد رو روزانه پذیرفته بشی.

ولی وقتی ارشدت رو غیر از روزانه و شبانه بگیری، موقع دکتری (تو ایران) بهت گیر میدن و با یه بهانه بنی اسرائیلی ردت میکنن. مگر اینکه بخوای تو دوره غیر روزانه تحصیل کنی که هزینش در توانت نیست.

در مورد کار هم با داشتن ارشد فرق زیادی تو زندگیت حاصل نمیشه (دست کم تو ایران). کسی که ارشد میخونه معمولا چند سالی رو هم بعد از دانش آموختگیش معطل میشه تا بتونه دکتری قبول شه.

سخن دکتر افتک رو هم در مورد خوندن رشته مشابه گوش کن. تو رشته های کامپیوتر آزمون بده اگه میخوای ارشد بخونی.

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
نمی دونم چرا اکثر رشته های فنی به ادامه تحصیل در رشته های روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارند ؟:general304: بعضیاشونم واقعا رفتن ادامه دادن و موفق شدند ولی انگاری از سختی و خشکی رشته هاشون خسته شدن و فکر می کنن اون رشته هاخیلی آسونه ولی فکر می کنم اونا هم سختیای خودشو داره مثل یادگیری نظریات گذشتگان و دانشمندان اسلامی و... باز توو رشته های فنی سلیقه ی حاکمیت هنوز خیلی راه پیدا نکرده و نمی تونن بگن دو دو تا 5 تا(البته توو پروژه ها این اتفاقات میفته ولی توو کتابا هنوز نیفتاده:general703:)

بالا