• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از آیفون، آیپاد و آیپد خود درآمد داشته باشین! روزی 10+ دلار ~ ماهیانه 1+ میلیون تومان

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

mortezas2

Registered User
لایک‌ها
39
یه شباهتایی با این متد داره، لینک خوبی بود، ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتید :rolleyes:

احتمالا آموزش استارتر محترم اینه این آموزش رو من چند هفته پیش دیده بودم :
کد:
[URL="http://www.emoneyspace.com/forum/index.php/topic,284123.0.html"]Get many app license and $ very easy with your IDevice (Iphone, Ipad, Ipod) - eMoneySpace[/URL]

دوستان استفاده کنید و حالشو ببرید . ( امیدوارم کسی با این مدل یادگیری - آموزش رایگان - مشکلی نداشته باشه:D )

نمی دونم این روش با روش استارتر یکیه یا نه ولی اگه نیست هم چه بهتر به جای روزی 10 دلار روزی 2 تا 10 دلار در بیارید .

لایک هم یادتون نره

روش شماهم به اين شكل بود؟خوب اول از همه وي پي ان نيازه چون اين سايت ها اكثرا براي اي پي امريكا برنامه ميزارن دوما تعداد برنامه ها و امتيازشون كمه ! اين روش هاهم خيلي وقته تو سايت ها هست هر فروم ios ًبريد پيدا ميكنيد!من الان 100000 امتياز دارم فقط به خاطر اينكه بايد به فيس وصل بشه تا گيفت بده لنگ موندم !

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کسی آموزشهارو گرفت؟ تا حالا کسیی کار کرد؟

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
واسه من هم بی زحمت بفرست

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان.
فکر کنم بدونم ماجرا چیه. برنامه هایی (App) هستن که میشه باهاشون درآمد داشت. فقط هم مختص به ios نیستن و اتفاقا نسخه های اندروید شون هم هست و بیشتر هم هستن!
طرز کار این برنامه ها هم اینه که یه سری برنامه و بازی توشون هست و به ازای دانلود کردن و نصب این برنامه ها روی دستگاهتون به شما امتیاز میدن.
حالا میتونید تو این برنامه امتیازتون رو از چند راه دریافت کنید ، به صورت Gift card سایت های مختلف ، تو بعضی برنامه ها به شکل ویزا کارت مجازی غیرقابل شارژ 5 ، 10 یا 15 دلاری ، یا به صورت پول که به یه حساب اینترنتی واریز بشه.
فقط یه مشکلی که سر راه هست اینه که این برنامه ها باید از Google Play تو اندروید و از iTunes تو ios دانلود بشن و ماهم تو جفتشون تحریمیم و راه حلش هم استفاده از یه چیز پی ان تو دستگاهتون هست.
فکر کنم استارتر میخواسته این و آموزش بده..
من با این که شما این مراحل رو کامل توضیح داده باشی و حتی از همه مراحل هم عکس گرفته باشی و PDF کرده باشی و حالا بخای برای زحمتی که کشیدی پول بگیری مشکلی ندارم. ولی 150 هزار تومن واقعا زیاده!!

موفق باشیبد:D

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
این گونه برنامه ها به آی پی حساس هستند؟

pro4

Registered User
لایک‌ها
53
سلام به همه دوستان.
فکر کنم بدونم ماجرا چیه. برنامه هایی (App) هستن که میشه باهاشون درآمد داشت. فقط هم مختص به ios نیستن و اتفاقا نسخه های اندروید شون هم هست و بیشتر هم هستن!
طرز کار این برنامه ها هم اینه که یه سری برنامه و بازی توشون هست و به ازای دانلود کردن و نصب این برنامه ها روی دستگاهتون به شما امتیاز میدن.
حالا میتونید تو این برنامه امتیازتون رو از چند راه دریافت کنید ، به صورت Gift card سایت های مختلف ، تو بعضی برنامه ها به شکل ویزا کارت مجازی غیرقابل شارژ 5 ، 10 یا 15 دلاری ، یا به صورت پول که به یه حساب اینترنتی واریز بشه.
فقط یه مشکلی که سر راه هست اینه که این برنامه ها باید از Google Play تو اندروید و از iTunes تو ios دانلود بشن و ماهم تو جفتشون تحریمیم و راه حلش هم استفاده از یه چیز پی ان تو دستگاهتون هست.
فکر کنم استارتر میخواسته این و آموزش بده..
من با این که شما این مراحل رو کامل توضیح داده باشی و حتی از همه مراحل هم عکس گرفته باشی و PDF کرده باشی و حالا بخای برای زحمتی که کشیدی پول بگیری مشکلی ندارم. ولی 150 هزار تومن واقعا زیاده!!

موفق باشیبد:D

سلام

فكر نكنم اپ استور تحريم باشه

چون با ايپي ايران دانلود ميكنيم برنامه هاي رايگانش رو

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
این گونه برنامه ها به آی پی حساس هستند؟

خود برنامه ها نه. Google Play که ازش باید دانلود کنی.

سلام

فكر نكنم اپ استور تحريم باشه

چون با ايپي ايران دانلود ميكنيم برنامه هاي رايگانش رو

جدی؟ شاید جدیدا اینطور شده! یادمه یه مدت مشکل داشت. اگه اینطور باشه که چه بهتر :دی
ولی Google Play و مطمئنم. البته اینو هم بگم که همه برنامه هایی که تو این برنامه به شما معرفی میشن هم مجانی نیستن :دی
مثلا بعضیاشون امتیاز بیشتری میدن ، ولی باید بخرینشون :دی

موفق باشید :D

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
از این روش راحت میشه پول رو به پی پال واریز کرد؟
از خطرات احتمالیش کسی آگاهی داره؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اگه وقتی جایی که من باشم اسم پیپال بیاد،می تونی بعدش منو 10 کیلومتر اونورتر پیدا کنی!:rolleyes:
حساب باز کردم با آی پی آمریکا،گیر داده میگه وریفای کن،با کارت وریفای کردم،میگه مدارک بفرست!گفتم "بفرما" و یک "لایک" تقدیمش کردم!:D
مطمئنم اگه یه جوری هم مدرک غیر ایرانی جور کنی بفرستی،می گه جلو در خونتون وایسا عکس بگیر بفرست!:blink:

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اگه وقتی جایی که من باشم اسم پیپال بیاد،می تونی بعدش منو 10 کیلومتر اونورتر پیدا کنی!:rolleyes:
حساب باز کردم با آی پی آمریکا،گیر داده میگه وریفای کن،با کارت وریفای کردم،میگه مدارک بفرست!گفتم "بفرما" و یک "لایک" تقدیمش کردم!:D
مطمئنم اگه یه جوری هم مدرک غیر ایرانی جور کنی بفرستی،می گه جلو در خونتون وایسا عکس بگیر بفرست!:blink:

اگه فقط این ها بود مشکلی نداشت من با فتوشاپ درست می کردم آما مشکل اینجاست که بعد این ها رو که می فرستی میگه خواهرم از شما خوشش اومده می خواهم بفرستمش پیش تو بعد کافی بگه نه پولت بلوکه میشه

siavashb7

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان این روش که میگید برای کسب درامد اونم با موبایل
که واقعا فکر چرتیه

من بهترین راه های کسب درامد را به اعضای گروه اموزش میدم
از کسب درامد از دانلود و سورف و کلیک و بازی و لوتاری
تا کسب درامد از نرم افزار های ربات (یه برنامه هست بصورت خودکار عمل میکنه و انواع مختلفی داره )

و هزار و یک چیز سود اور دیگه
((از جمله اکانت رایگان چیز پی ان با تکنولوژی جدید که وصل میشه و روی تمام گوشی های اندروید و ios و ویندوز و ..... قابل نصب و استفاده است و سرعت بسیار خوبی دارد ))

در گروه عضو شوید لینکش را در امضا گذاشتم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
که واقعا فکر چرتیه

تا کسب درامد از نرم افزار های ربات (یه برنامه هست بصورت خودکار عمل میکنه و انواع مختلفی داره )

((از جمله اکانت رایگان چیز پی ان با تکنولوژی جدید که وصل میشه و روی تمام گوشی های اندروید و ios و ویندوز و ..... قابل نصب و استفاده است و سرعت بسیار خوبی دارد ))

چه تضمینی ارائه میدی بهمون که واقعاً چنین راهکارهای عملی رو یادمون میدی؟

برای حسن نیت و اثبات اعمالت الان یه راهکار ساده متفاوت از بقیه راهها اینجا بهمون بگو

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
که واقعا فکر چرتیه

"لوتاری"؟! نه ممنون! :rolleyes::D

chezgi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برای منم ارسال کنین

shayan.vb

Registered User
لایک‌ها
5
برای من هم بفرستید