mozaso0
Registered User
در خانواده نوکیا 6630 خیلی گوشی عالی هستش و در SEها هم P900 ...
آقا مگه سونی اریکسون سیمباین داره که حرفش اینجا میزنید.
من عزیز اگر میشه لطف کن و بگو هر گوشی جزء کدوم دسته میشه(زیر مجموعه سری ها رو بنویس).البته بیشتر منظورم سری UIQ هست.
اره اقا داره ...خوبش هم داره....
حرفهای این فروشنده های جمهوری رو تکرار نکنید که سونی اریکسون سیمبین نداره و سونی اریکسون ویروس نمیگیره و از این حرفها....
همون UIQ که دارید میگید مال سونی اریکسون هست...
کسی تا حالا این برنامه رو امتحان کرده.
من که شیرازی هستم و اطلاعی از گفته کسبه تهران ندارم.
ولی این گوشی که حالا میگید سیمباین هستخدا وکیلی تا حالا چندتا برنامه براش نوشتن,اصلاً از لحاظ برنامه گوشیهای سونی اریکسون با نوکیا قابل مقایسه هستند؟
هر برنامه ای که برای سری 60 موجود باشه برای UIQ هم هست....اکثر شرکتهای بزرگ که رسما نسخه های متفاوت میدن بیرون برای هر دو تاشون...
خیلی ها هم که خودشون مینویسن برای هر دو تاشونسعی میکنن برنامه بنویسن.....مشکلی ندارن میشه گفت 90 درصد برنامه های سری 60 روی UIQ هم موجوده
این درسته! مثلا برنامه های S60 3rd edition بیشترشون برای UIQ3 هم هست ولی کرکش پیدا نمیشه!البته برنامه های UIQ موجوده ولی کمتر کرک شده اش پیدا میشه و برای کاربر ایرانی دردسر زیادی داره
مگه 6600 نسل جدید و قدیم داره؟؟ نکنه فکر کردین قراره تا روز قیامت 6600 تولید بشه؟؟
------------------------------------------------
من انتخابم M600 و p990 هست
بله 6600 دو نسل داره نسل قديم و نسل جديد نسل دوم در واقع اصلاح شده نسل اول هست
ضمنا 6600 هنوز هم توليد ميشه بوفور هم توليد ميشه درسته كه نوكيا توليد نميكنه اما چين و آلمان توليد ميكنن
موفق باشيد
نه بابا...توهم زدی...میشه بگی اصلاح نژاد شده با اون قبلی چه فرقی داره؟ دوربینش لابد 2 هست اره؟
بله 6600 دو نسل داره نسل قديم و نسل جديد نسل دوم در واقع اصلاح شده نسل اول هست
ضمنا 6600 هنوز هم توليد ميشه بوفور هم توليد ميشه درسته كه نوكيا توليد نميكنه اما چين و آلمان توليد ميكنن
موفق باشيد
سلام
دوست عزيز يك سري تغييرات جزيي بهش دادن دور اول حافظه داخليش 4 مگابايت بود ولي دور دوم كه زدن حافظه داخليش 6 مگابايت شد ضمنا يه سري اصلاحات نرم افزاري هم انجام دادن
موفق باشيد