آقا می پرسن چرا این آفر رو گذاشتی
فقط می خواستم ببینم شما ساعت 2 نصفه شب خواب ندارین؟؟
:general304:
منظورم پیست گذاشت برا ما هزینه ای نداره و آفر شما هم که رایگانه ، پس برا ما مصرفه و هزینه ای نداریم و شرکت میکنیم باشد که برنده شویمآقا
مفت چیه میدونی پلن لاک پشت زیکس ینی چی؟؟
:general605:
بله رفتین تو لیست سیاه قرعه کشی :general106:من شرکت میکنم آقا بهزاد
شمام در لیست خواهید بودعاشق پرشین تولزم منم میخوام
اگر اینترنت اینترنت بود با teamviewer پرزنشن میدادم همه ببیننمنظورم پیست گذاشت برا ما هزینه ای نداره و آفر شما هم که رایگانه ، پس برا ما مصرفه و هزینه ای نداریم و شرکت میکنیم باشد که برنده شویم
فقط دادا پخش زنده قرعه کشی رو هم نذاشتی لااقل ویدئوش رو بزار برا دانلود
سیاه و شوخی کردم دیگه تو لیست هستینچرا سیاه (آقا بهزاد به رسمه رفاقت اون برنامرو یه جور تنظیم کن که من .... دمت گرم جبران میکنم)
فقط کاش یه قانونی میزاشتی مثلاً برای کاربران بالای 2 سال عضویت ،:general609:اگر اینترنت اینترنت بود با teamviewer پرزنشن میدادم همه ببینن
نرم افزارش 1 خط کده کاری نداره
شما ثابت شده ای همینجوری داداش گلمسیاه و شوخی کردم دیگه تو لیست هستین
والا اگه میشد برای همه میزدم ولی همین 3 تا دونه هم دست و پام داره میلرزه :general107:
تاریخ رو مگه ندیدین اول تاپیک؟مگه تموم نشد؟فردا چی میتونن شرکت کنن؟
خوب یوزرایی که از امروز به بعد ایجاد بشن قبول نیست و توی لیست نمیرن.فقط کاش یه قانونی میزاشتی مثلاً برای کاربران بالای 2 سال عضویت ،:general609:
فردا فکر کنم 1000 تا مولتی یوز توی پی تی ایجاد شه که هر کدوم 1000 تا یوزر بسازن فقط بخاطر این تاپیک شما :general707:
نسبتاً خوبه :general609:خوب یوزرایی که از امروز به بعد ایجاد بشن قبول نیست و توی لیست نمیرن.
خوبه؟