• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از دوستان كسي babylon بدرد بخور داره؟

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از electronic :
جناب دلیری این کرک رو امتحان کنید منم این مشکل رو داشتم اما با این کلا مشکل لایسنس و گیردادن موقع آنلاین شدن و ... حل شد امیدوارم جواب بده.
http://www.forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=2467&d=1113151830
60.gif
60.gif

این مال ورژن 5 ه

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آخرين قيمت با تضمين كاركرد براي babylon چند؟

اما جدا از زحمتي كه جناب شاهد كشيدن بايد بگم بدون اينكه منظورم خسيس بازي باشه, وقتي تو يه همچين جمعي صحبت پول ميشه آدم فكر ميكنه غريبس.( تقري دوستان همه دارن ميان بخش بازارچه, يكي ديگه هم داره اونور template ميفروشه و...." حالا هر كي template خواست من 4 سي دي دارم مجاني براش ميفرستم")).
من دوتا cd پر داشتم كه تمام نسخه هاي digital cameraa world و تمام نسخه هاي computer art و نرم افزار 123idigital كه خداييش با هزار زحمت لينكاش رو پيدا كرده بودم و يه 5 ماهي وقت صرف شده بود, براي دوستان تو سايت akkasee.com فرستادم ( كاملا مجاني و بدون هزينه پستي) چون فكر ميكردم خيلي بدرد بخور هستن.

حالا فكر ميكنم تو يه جمع دوستانه, چونه زدن و مطرح كردن اين چيزا خيلي صحيح نباشه.

.اما بايد بگم نهايتا حق با آقا شاهده

هر چند جاي تشكر داره از اون دوست عزيزي كه زحمت كشيده بود و نرم افزاري رو كه ميشه اطلاعات رو درون عكس مخفي كرد., ايجا گذاشته بود و همه بچه ها ازش استفاده كردند.

" ياد وگيرين!!!!"

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از adeliry :

اما جدا از زحمتي كه جناب شاهد كشيدن بايد بگم بدون اينكه منظورم خسيس بازي باشه, وقتي تو يه همچين جمعي صحبت پول ميشه آدم فكر ميكنه غريبس.( تقري دوستان همه دارن ميان بخش بازارچه, يكي ديگه هم داره اونور template ميفروشه و...." حالا هر كي template خواست من 4 سي دي دارم مجاني براش ميفرستم")).
من دوتا cd پر داشتم كه تمام نسخه هاي digital cameraa world و تمام نسخه هاي computer art و نرم افزار 123idigital كه خداييش با هزار زحمت لينكاش رو پيدا كرده بودم و يه 5 ماهي وقت صرف شده بود, براي دوستان تو سايت akkasee.com فرستادم ( كاملا مجاني و بدون هزينه پستي) چون فكر ميكردم خيلي بدرد بخور هستن.

حالا فكر ميكنم تو يه جمع دوستانه, چونه زدن و مطرح كردن اين چيزا خيلي صحيح نباشه.

هر چند جاي تشكر داره از اون دوست عزيزي كه زحمت كشيده بود و نرم افزاري رو كه ميشه اطلاعات رو درون عكس مخفي كرد., ايجا گذاشته بود و همه بچه ها ازش استفاده كردند.

" ياد وگيرين!!!!"

شما اگه یه کم تامل داشته باشید یه راه حل جامع برای آخرین ورژن خدمتتون ارائه خواهم کرد
فعلا با این روش فایروالی بساز
76.gif

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از adeliry :

" ياد وگيرين!!!!"

افشین جان من این تاپیک رو تازه الان دیدم :

اینم Babylon 5.0.6 + Licence

http://www.irdown.com/comments.php?id=975&catid=1&highlight=babylon

این Licence هم 100% کار میکنه من خودم از همین استفاده میکنم
فقط یادت باشه که از قسمت تنظیمات برنامه Auto Update رو غیر فعال کنی

اگه دنبال چیز دیگه ای هم بودی برو اینجا مطمئن باش پیدا میکنی :D ;)

http://www.irdown.com/search.php

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
p30,opera عزيز ممنون از لطفتون.
منتظر ميشم( راستش لينكها نميدونم چرا كار نميكنه؟)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از ....P30.... :
افشین جان من این تاپیک رو تازه الان دیدم :

اینم Babylon 5.0.6 + Licence

http://www.irdown.com/comments.php?id=975&catid=1&highlight=babylon

این Licence هم 100% کار میکنه من خودم از همین استفاده میکنم
فقط یادت باشه که از قسمت تنظیمات برنامه Auto Update رو غیر فعال کنی

اگه دنبال چیز دیگه ای هم بودی برو اینجا مطمئن باش پیدا میکنی :D ;)

http://www.irdown.com/search.php
علی جان !
منم هم از همین لایسنس استفاده میکردم !
تو فری سریالز هست !
تا وصل بشه به سرورش اکسپایر میشه !

اینو تو دوتا کامپیوتر به چشمم دیدم !

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به به , مي بينم كه تاپيك به تاريخ پيوست. و نه فروشنده و نه خريدار ديگه نظر نميدن.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از adeliry :
به به , مي بينم كه تاپيك به تاريخ پيوست. و نه فروشنده و نه خريدار ديگه نظر نميدن.
ببین ! این بیبی لون من رو چند نفری تستش کردن تو همین فروم !
اگه جدی خریداری بیا رایزنی کنیم شاید اغفال شدم !

بالا