• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از ما بهتران یا پیشنهاد ویژه در دامنه IR ، کدام ؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
درود بر همه عزیزان

من این مطلب رو بخش وب مسترها اشتباها ارسال کرده بودم که امروز دیدم کلا بدون هیچ اشاره ای موضوع حذف شده . در نتیجه در فروم مخصوص خودش پخش میکنم .

در مورد مشکلات ثبت دامنه مطالب و تجربیات دوستان بسیار زیاده . اما اتفاقی برای من چندین بار رخ داده که دوست دارم با شما عزیزان در میون بذارم که اگر آفر خاصی هست بنده هم مطلع بشم.

مشکل من دقیقا به این صورت هست که بنده چند دامنه آزاد رو طی چند ماه گذشته تا کنون جستجو کردم ، از پنل http://whois.nic.ir ، و به دلیل تنبلی و راحت بودن خیالم دامین های رند و شیکی رو دیدم که آزاد بودن ، در 1 مورد هم دامینی بود که ظاهرا ایده ی جالبی بود اما قبلا به فکر کسی نرسیده بود ، تمامی دامین ها بعد از Whois گرفتن بنده صبح فردا یا چند ساعت بعد ثبت شده بودن.

میخواستم بدونم آیا شما هم تجریه مشابهی دارید ؟ آیا برای نمایندگان پیشنهاد ویژه ای وجود داره که دامنه ای که صرفا Whois میشه در پنل اونها نمایش داده میشه ؟ یا خیر از ما بهتران در این عرصه فعالیت دارند .

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
باید همون لحظه دامین مورد نظر و سایر دامین های مناسب رو اشغال کرد حتی اگر به این دامین ها نیاز نداشتید, مثل کاری که دلال های دامین انجام میدن

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
باید همون لحظه دامین مورد نظر و سایر دامین های مناسب رو اشغال کرد حتی اگر به این دامین ها نیاز نداشتید, مثل کاری که دلال های دامین انجام میدن
درود و سپاس
کلام شما کاملا درست و متین هست . اما نکته جالب در مورد یک مرکز دولتی ثبت دامنه هست که باید شرایط برابری رو برای همه فراهم کنه.
من قبول دارم 2 دامنه واقعا دامنه تاپ بودند و شاید 1 در هزار کسی همون چند ساعت اونها رو رصد کرده بوده و تعلل من باعث از دست رفتن اونها شده.
اما مشکل اینجاست چند دامنه رو بنده ترکیبی پیدا کرده بودم که مطمئنا به فکر کسی حالا حالا ها نمیرسید یا کلا به فکرش نبودن ، اما در کمال ناباوری فردای اونروز هر دو ثبت شده بودن .
یک مورد خیلی جالب شبی بود که من اینترنت نداشتم و برای شروع یک کار با دوستم دامنه های مختلف رو پیشنهاد میدادیم و اون هم whois میگرفت ، 2 دامنه باز بود که خیلی جالب و زیبا بودند و ترکیبی هم بودن ، فردا صبح ساعت 9 وقتی مراجعه کردم که ثبت کنم ثبت موقت شده بودن. این دقیقا یعنی چه ؟ اسم این حرکت چی میتونه باشه ؟

netmaster_m

Registered User
لایک‌ها
62
تعداد کسانی که دامنه ثبت میکنند زیاد هست،
هیچ وقت فکر نکنید فلان دامنه به ذهن کسی نمیرسه، اگر واقعا میدونید یک دامنه رند هست همون لحظه ثبت کنید

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
منم چندین بار تجربه داشتم اینو اما بعید میدونم که شرایط خاصی برای نمایندگان باشه.
چون چندین بار هم دامنه های واقعا خوبی رو هویز کردم و تا مدت ها کسی ثبتشون نکرده بود و آخر سر هم خودم ثبت کردم.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تجربش رو داشتم. دلیلش هم فقط تعداد بالای افرادی است که دنبال دامنه می گردن. چیزی که به ذهن شما می رسه، ممکن به ذهن 10 نفر دیگه هم برسه!
همچنین ممکنه اون لحظه ای که چک کردید، اینترنت مشکل داشته و Whois رو واقعاً انجام نداده باشه و به شما گفته باشه که دامنه آزاده در حالیکه دامنه قبلاً ثبت شده بوده! آیا به تاریخ ثبت اون دامنه هایی که به قول خودتون فرداش ثبت شده، دقت کردید؟ واقعاً همون روز ثبت شده بود؟

اگه از پنل خود نیک هویز بگیرید، بعیده همچنین کاری کنند ولی اگه از سایر سایتها باشه، احتمال ذخیره شدن Whoisهای شما وجود داره.

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
همیشه هر موقع موجودی حسابتون به اندازه کافی بود هوایز بگیرید و تا حد امکان همان لحظه ثبت کنید.
آی آر رو ترجیحاً از خود نیک یا هوایزرهای معتبر دیگر هوایز بگیرید.
پ.ن: اما امکان سوءاستفاده تقریباً کمتر از 10درصد هست و معمولاً رندوم هست..

بالا