• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از مموري دوربين جاي كول ديسك ميشه استفاده كرد؟

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
وقتي دوربين به كامپيوتر وصل ميشه مانند يه درايو مجازي تو MY Computer جا ميگيره ولي نماد Paste ودرش غير فعال و ,New Folder , ... اصلا براش وجود نداره درحالي كه يه سريSetting ها مثل Theme ها از روي كامپيوتر به دوربين انتقال پيدا ميكنه .

اصلاحش ميكنم : چون تو سوني يكي از دوستام تست كرده مشكلي نداره
1-در دوربين هاي كانن آيا ميشه از اين مموري هاي SD يا MMC براي نقل و انتقال فايل هم استفاده كرد ؟

2-آيا نرم افزار خاصي براي انتقال اطلاعات وجود داره ( فرمت مموري تو دوربين فرق داره و توصيه به فرمت براي اولين استفاده جهت سرعت بالاتر داده شده )

دوربين : Canon A520

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
دوربين هاي canon اكثرا اينطوري هستن يعني فقط دوربين ديجيتال هستن و قابليت Removable Storage ندارن. شما فقط ميتوني عكسهاي داخل دوربين رو كپي كني تو كامپيوتر.
اين قابليت ربطي به مموري SD يا MMC نداره. به نوع دوربين مربوط ميشه.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
دوربين هاي canon اكثرا اينطوري هستن يعني فقط دوربين ديجيتال هستن و قابليت Removable Storage ندارن. شما فقط ميتوني عكسهاي داخل دوربين رو كپي كني تو كامپيوتر.
اين قابليت ربطي به مموري SD يا MMC نداره. به نوع دوربين مربوط ميشه.
206 جان اشتباه نکن
---
digital_teh این قابلیت وجود داره که شما بتونی فیلم و عکس یا هر فایل دیگه ای رو روی مموری sd یا mmc یا دوربینتون بریزین و
بعد با وصل کردن دوربین به کامپیوتر یا با استفاده از کارت ریدر فالهاتون رو منتقل کنین

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از tintin :
206 جان اشتباه نکن
---
digital_teh این قابلیت وجود داره که شما بتونی فیلم و عکس یا هر فایل دیگه ای رو روی مموری sd یا mmc یا دوربینتون بریزین و
بعد با وصل کردن دوربین به کامپیوتر یا با استفاده از کارت ریدر فالهاتون رو منتقل کنین
flash memory ها چطور؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
39.gif

CF - MMC - SD - MSD و ... همگی از کارتهای حافظه هستند که قابلیت حمل اطلاعات رو دارند

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از tintin :
39.gif

CF - MMC - SD - MSD و ... همگی از کارتهای حافظه هستند که قابلیت حمل اطلاعات رو دارند
اما تا جايي كه ميدونم مدلهاي A دوربين كنون نميتونن فايلها رو منتقل كنند. نميدونم به خاطر ماهيت دوربينه يا حافظه.

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
---

tintin جان درخصوص حافظه اي بودن اين نوع سخت افزار شكي نيست ولي همونطور كه دوستان هم بهش اشاره داشتند ، مورد سوال من خاص دستگاه كانن هست ( A520 Powershot ) ، بعد از اتصال به كامپيوتر هيچ جوره نميتونم فايل يا فولدر از كامپيوترم روي دستگاه بريزم گفتم شايد فعال سازي خاصي يا نرم افزار خاصي باشه ، حتي بعضي عكس ها رو هم كه ميخوام از طريق نرم افزار خاص خود كانن رو دوربين بريزم ميگه اين عكس با فرمت كانن نيست و شما نميتونين اون رو رو دستگاه ببيند و بعد از OK ميبنم كه فايله منتقل نشده .البته يه مورد MMC رو ، روي موبايل 6600 گذاشتم تو فايل منيجرش همه عكسها رو درست ديدم و احتمال دادم نبايد فورمت خاصي داشته باشه .

اگه راهنمايي بفرماييد مخصوصا دوستاني كه با كانن خودشون تست كردن ممنون ميشم

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
206 جان اشتباه نکن
---
تن تن جان شرمنده این یه قلم رو اشتباه می کنی! چون همون طور که دوستان گفتن لااقل در مورد دوربین های canon مدل A صدق نمی کنه وگرنه من دوربین خودم این قابلیت removable storage رو داره.
همون طور که تو پست قبلی ام گفتم این قابلیت به خود دوربین ربط داره و نمی دونم شاید با آپگرید firmware اش بشه همچین قابلیتی رو بهش اضافه کرد.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
73.gif
73.gif
وافعا از دوستان عذر می خواهم
مهدی جان من فکر کردم شما mmc و sd رو هم دارین می گین
39.gif
. اما digital_teh جان متاسفانه
دوربین شما بعید بدونم چنین قابلیتی داشته باشه . اما دو تا سوال :
موقعی که مموری توشه فایلها رو منتقل کردی و نشد ؟
با برنامه ی مخصوصی کار کردی یا از طریق My Computer و درایو مخصوص دوربین ؟

در آخر اگر می خوای از کارتتون استفاده کنین پیشنهاد می کنم یک کارت ریدر تهیه کنید که هم این قابلیت رو داره هم به دوربین فشار
نیاد
36.gif

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
73.gif
73.gif
وافعا از دوستان عذر می خواهم
مهدی جان من فکر کردم شما mmc و sd رو هم دارین می گین
39.gif
. اما digital_teh جان متاسفانه
دوربین شما بعید بدونم چنین قابلیتی داشته باشه . اما دو تا سوال :
موقعی که مموری توشه فایلها رو منتقل کردی و نشد ؟
با برنامه ی مخصوصی کار کردی یا از طریق My Computer و درایو مخصوص دوربین ؟

در آخر اگر می خوای از کارتتون استفاده کنین پیشنهاد می کنم یک کارت ریدر تهیه کنید که هم این قابلیت رو داره هم به دوربین فشار
نیاد
36.gif

tintin جان خواهش ميكنم من شايد از ابتدا سوال رو درست مطرح نكرده بودم ، از همه دوستان ممنون هستم ، به نظرم اين يك ضعف نه چندان خوب براي دوربين هاي كانن ميتونه باشه

1- دوستاني كه كانن (بجز سري A) دارند ، آيا چنين مشكلي رو اونها هم دارند يا نه ؟
2-در مورد سوال شما هم كه بايد بگم همه جوره باهاش ور رفتم جواب نميده .
3-همونطور كه آقا مهدي 206 گفتند بايد منتظر فيرمور دوربين باشيم چون فورمت فايلها هم همونطور كه در بالا گفتم قابل استفاده روي دستگاههاي ديگه بوده بايد يه بار روي دستگاه سوني رفيقم هم امتحان كنم تا 100 % مطمئن از اشكال فيرمور دستگاه بشم ، البته اگه اين مشكل تو سري هاي ديگه كانن هم باشه زياد نميشه به ارائه فيرمورش اميد داشت پس دوستان سوال يك رو حتما جواب بدن
4-در مورد فشار اومدن به دوربين يه مقدار نامفهومه ، چه فشاري ميتونه بياره وقتي قراره اين سيستم فايلها رو انتفال بده ( از فرمت JPG ) حالا 100 تا عكس 1 مگي ( كه همش فايل ديگه ) يا يه فايل 100 مگي ؟!در عين اينكه داشتن ريدر مطمئنا خوبه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
کلا میگن اصلا برای انتقال عکس هم از کابل استفاده نکنین
39.gif

میگن کارت رو بزارین تو کارت ریدر تا دوربین کمتر کار کنه و الا فشار اونچنانی بهش نمیاد و الا اصلا این قابلیت رو در دوربینها نمیگذاشتند

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از tintin :
کلا میگن اصلا برای انتقال عکس هم از کابل استفاده نکنین
39.gif

میگن کارت رو بزارین تو کارت ریدر تا دوربین کمتر کار کنه و الا فشار اونچنانی بهش نمیاد و الا اصلا این قابلیت رو در دوربینها نمیگذاشتند
حالا چند هست قيمت اين كارت ريدر؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
من کاري ندارم که ميتونن يا نه ولي انجام اينکار براي دوربينهايي که سيستم ريمويبل ديسک رو ندارن کار اشتباهيه .از انجامش پرهيز کنيد .

nima643a

Registered User
لایک‌ها
0
من که دوربینم المپوسه و ازش برای انتقال اطلاعات استفاده میکنم و مشکلی ندارم

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
والا در مورد اين بحث بين علما اختلاف هست ، بعضي از دوربين ها اين اجازه رو ميدن كه براي انتقال فايل از مموريشون استفاده بشه و بعضي دوربين ها نه اجازه نميدن

مثلا من خودم بدون هيچ مشكلي ميتونم هر فايلي رو به مموري انتقال بدم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Niaz :
والا در مورد اين بحث بين علما اختلاف هست ، بعضي از دوربين ها اين اجازه رو ميدن كه براي انتقال فايل از مموريشون استفاده بشه و بعضي دوربين ها نه اجازه نميدن

مثلا من خودم بدون هيچ مشكلي ميتونم هر فايلي رو به مموري انتقال بدم
دوربين شما اگه پشه نكشه باعث تعجبه!
8.gif

نميدونم چرا كنون واسه دوربين هاش فريمور جديد ارائه نميده؟ شايد اين قابليت رو ميتونه اضافه كنه اما نميكنه!...
چي گفتم!!!؟
24.gif

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از daftarekhaterat :
دوربين شما اگه پشه نكشه باعث تعجبه!
8.gif

نميدونم چرا كنون واسه دوربين هاش فريمور جديد ارائه نميده؟ شايد اين قابليت رو ميتونه اضافه كنه اما نميكنه!...
چي گفتم!!!؟
24.gif
چون نميخوان چيز كاملي ارائه بدن! هميشه تو هر مدلشون يه قابليت رو از قلم ميندازن تا كاربر بيشتر علاقه مند به خريد مدلهاي جديدتر بشه!

بالا