digital_teh
Registered User
- نوشتهها
- 55
- لایکها
- 1
به نقل از daftarekhaterat :دوربين شما اگه پشه نكشه باعث تعجبه!
نميدونم چرا كنون واسه دوربين هاش فريمور جديد ارائه نميده؟ شايد اين قابليت رو ميتونه اضافه كنه اما نميكنه!...
چي گفتم!!!؟
ظاهرا دوربين هاي كانن هيچكدوم اين قابليت رو ندارند و از همه بدتر اينكه بعضي از اين دوربين ها اصلا نبايد دنبال فيرمور باشند ، چرا ؟
1- اگه دوربين شما حداقل تو قسمت set up مربوطش يه فيرمور ورژن داره بعدش شما ميتونيد اميدوار باشيد تو آينده قابليت ارتقا خواهيد داشت ولي وقتي اين ديتاي اوليه رو نداره اونوقت يعني چي ؟ به نظر من يعني همين كه هست بلا نسبت شما يعني ما حتي نميتونيم بدونيم كه اين دستگاهمون كي و با چه ورژي اپديت شده ! يعني بعدش هم لازم نخواهيد داشت !!
2- در مورد دوربينهايي از كانن كه يه كلاسي دارند و به باگاشون توجه ميشه اونا هم اونجوري كه من تو راهنما يكيشون خوندم گفته زحمت بكشيد اين فايل آپگريدتون رو از طريق كاردريدر رو مموريتون بريزيد و بعد رو دوربينتون اجراش كنيد ، يعني چي اصلا انتظار نداشته باشيد كه بشما اجزا كپي مستقيم از روي كاامپيوتر رو مموريتون داده بشه !!
والسلام ختم تاپيك ما كه جوابمون رو گرفتيم ! يعني اينكه بازي مازي تمومه با اين دوربينا فقط بايد عكس بگيريد و بقيه چيزايي كه ذهن جوونا رو منحرف ميكنه هم ممنوع !