• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از مموري دوربين جاي كول ديسك ميشه استفاده كرد؟

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
دوربين شما اگه پشه نكشه باعث تعجبه!
8.gif

نميدونم چرا كنون واسه دوربين هاش فريمور جديد ارائه نميده؟ شايد اين قابليت رو ميتونه اضافه كنه اما نميكنه!...
چي گفتم!!!؟
24.gif

ظاهرا دوربين هاي كانن هيچكدوم اين قابليت رو ندارند و از همه بدتر اينكه بعضي از اين دوربين ها اصلا نبايد دنبال فيرمور باشند ، چرا ؟

1- اگه دوربين شما حداقل تو قسمت set up مربوطش يه فيرمور ورژن داره بعدش شما ميتونيد اميدوار باشيد تو آينده قابليت ارتقا خواهيد داشت ولي وقتي اين ديتاي اوليه رو نداره اونوقت يعني چي ؟ به نظر من يعني همين كه هست بلا نسبت شما يعني ما حتي نميتونيم بدونيم كه اين دستگاهمون كي و با چه ورژي اپديت شده ! يعني بعدش هم لازم نخواهيد داشت !!

2- در مورد دوربينهايي از كانن كه يه كلاسي دارند و به باگاشون توجه ميشه اونا هم اونجوري كه من تو راهنما يكيشون خوندم گفته زحمت بكشيد اين فايل آپگريدتون رو از طريق كاردريدر رو مموريتون بريزيد و بعد رو دوربينتون اجراش كنيد ، يعني چي اصلا انتظار نداشته باشيد كه بشما اجزا كپي مستقيم از روي كاامپيوتر رو مموريتون داده بشه !!
والسلام ختم تاپيك ما كه جوابمون رو گرفتيم ! يعني اينكه بازي مازي تمومه با اين دوربينا فقط بايد عكس بگيريد و بقيه چيزايي كه ذهن جوونا رو منحرف ميكنه هم ممنوع !
:cool:

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من با Powershot A400 ميتونم عكس (JPG) از روي كامپيوتر بريزم روي دوربين ولي فايل هاي ديگه رو امتحان نكردم

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ....P30.... :
من با Powershot A400 ميتونم عكس (JPG) از روي كامپيوتر بريزم روي دوربين ولي فايل هاي ديگه رو امتحان نكردم
خب يه لطفي كن يه بار امتحانش كن! اگه عكس بتوني بريزي فايل هاي ديگه هم بايد بشه!

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mahdi206 :
خب يه لطفي كن يه بار امتحانش كن! اگه عكس بتوني بريزي فايل هاي ديگه هم بايد بشه!

فقط عكسهايي كه با دوربين كنون گرفته شده رو ميتونيد با تغيير يا بدون تغيير رزولوشن بريزيد .
قبلا هم گفته بودم شما اين مموريتون رو تو كارد ريدر يا تو گوشي هاي موبايل هم بگذاريد عكسها رو ميتونيد باز ببينيد يعني فرمت فايل ها و مموري هر دو استاندارد هستند ولي موقع اتصال دوربين به كامپيوتر اين فيرمور دوربين شما هست كه يه دستور داره كه : اگر فايلي بغير از عكس با مشخصات گرفته شده در دوربين ديجيتال هست( چون تو فايل تصويريتون ميدونيد كه تمام مشخصات نحوه عكاسي با دوربين ارسال ميشه ) ارسال نشه !

بالا