• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از من بدبخت لب تاپ دزديدن چطوري ميتونيد كمكم كنيد لب تاپ دزدي كجا ميره براي فروش در تهران

pam

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
دوستان بعداز مدتها يه لب تاپ خريدم كه اومدن از مغازم دزديدنش الان بخدا پولش مهم نيست اطلاعات داخلش برام
مهمه كسي ميدونه لب تاپ دزدي بيشتر كجا ميره چطوري فروخته ميشه ميتونيد كمكم كنيد؟فقط اطلاعاتش برام البته من تهرانم.
مهمه نه چيز ديگه عكسهايي داشتم داخلش كه با عزيزان از دست رفته گرفته بودم اگه كسي چيزي به ذهنش ميرسه كمكم كنه ممنون از همه.

pam

Registered User
لایک‌ها
0
اومدن قفل مغازرو شكوندن از تو مغازه دزدين بخدا اصلا لب تاپ برام مهم نيست اطلاعات داخلش برام مهمه حاضرم پيدا شد اطلاعاتشو بر دارم خود لب تاپو بدم ببره.فقط اطلاعاتشو ميخوام اگه ميتونيد كمك كنيد.

شماره موبيلمو ميزارم كسي تونست كمك
كنه09354680147 اگه كسي تونست كمك كنه حاضرم بخدا يه شيريني بهش بدم .

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
بابا دیگه الان همه بلدن طریقه پاک کردنا پاک میکنه میفروشه
فکر نکنم بتونی پیداش کنی
:-(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mahdi1990

Registered User
لایک‌ها
63
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که فقط دعا کن دست کسی افتاده باشه که اطلاعاتشو پاک کنه...!!!یه نصیحت، خودتو خسته نکن برای پیدا کردنش فقط دعا کن طرف کمی شرف داشته باشه اطلاعاتشو پاک کنه...!!!

pam

Registered User
لایک‌ها
0
كسي نميدونه اين لب تاپارو كجا ميبرن ميفروشن ؟اطلاعاتش برام
خيلي مهمه توش چيزي نيست كه بخواد سواستفاده اي كنه

amin.hex

Registered User
لایک‌ها
21
عزیز جان
1 ماه پیش دوتا لب تاپمو از تو ماشین دزدیدن
1 هفته کلانتری و اگاهی مرکز پیگیری کردم. اخرش سربازی که شماره سربال هارو تو سیستم وارد میکرد گفتش برو خودتو الاف نکن. اینا عمرا پیگیری نمیکنن. اون 2 ساعتی که اونجا بودم 9 نفر اومده بودن واسه سرقت لبتاپ اونم اگاهی 20
یعنی فقط سرقت از تو ماشین!
منم اطلاعات 4 سال دانشگامو تمام پروژه ها و ... همش پرید!
اگاهی هیچ کاری نمیکنه!خودتو الافشون نکن.
بعد این که دزدا هر کدوم ما خرهای خودشونو دارن. جای ثابتی واسه فروش ندارن که. ولی اگه پیدا کردی بگو با هم بریم!:(

mego

Registered User
لایک‌ها
255
آگاهی که عمرا نمیتونه پیدا کنه.اصلا پلیس ایران در زمینه IT کاملا تعطیله.اگه یه کشور اروپایی میبود طرف رو با اولین اتصال به اینترنت پیدا میکردن اما اینجاطرف اگه 24 ساعت هم با لپتاپ تو نت باشه نمیتونن پیداش کنن.

blackburn

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه
دوستان بعداز مدتها يه لب تاپ خريدم كه اومدن از مغازم دزديدنش الان بخدا پولش مهم نيست اطلاعات داخلش برام
مهمه كسي ميدونه لب تاپ دزدي بيشتر كجا ميره چطوري فروخته ميشه ميتونيد كمكم كنيد؟فقط اطلاعاتش برام البته من تهرانم.
مهمه نه چيز ديگه عكسهايي داشتم داخلش كه با عزيزان از دست رفته گرفته بودم اگه كسي چيزي به ذهنش ميرسه كمكم كنه ممنون از همه.

<ردیابی لپ تاپ دزدیده شده!>

چگونه لپ تاپ دزدیده شده خود را ردیابی کنیم

pam

Registered User
لایک‌ها
0
اون كه نوشته بايد نرم افزار مخصوص نصب ميكردم اما من نكردم ايا لبتاپ هم اي پي داره

خيلي نامرديه كه اگاهي بيخيال باشه بخدا خدا هر چي دزده ريشه كن كنه نااميد شدم كاش بياد يجا اگهي كنه براي فروش شما دوستان يجا ديدين يه اطلاعي بدين بخدا ثواب داره

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
برو پلیس فتا شاید بتونن کمکت کنن
از طریق کوکی ها شاید بشه یعنی مثلا اگه با اکانت گوگلت sign in کرده باشی و sign out نشده باشه طرف اگه وارد اکانتت بشه فکر کنم بشه آی پی شو بدست بیاری یا سایت هایی مثل همین پرشین تولز و ...
تو فروم آشیانه مطرح کن شاید بتونن کمکت کنن تو

از طریق مک آدرسم فکر کنم کاملا بشه پیداش کرد فقط باید مک آدرس کارت شبکتو داشته باشی اگه از ای دی اس ال استفاده کردی برو تو تنظیمات مودمت مک آدرستو پیدا کن
هر اطلاعاتی که تو شبکه ارسال میشه همراش مک آدرس کارت شبکه هم ارسال میشه شاید اینطوری بتونی پیداش کنی فقط باید کسی باشه که کار بلد باشه

pam

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي كمي اميدوارم شدم از اي دي اس ال استفاده ميكنم و اينكه چطوري برم داخل مودمم و بتونم مك ادرسمو پيدا كنم از صبح تا شبم تو پرشين تولز بودم و اينكه روي سيستمم هم كارت اسكاي استار ٢بوده كه نصب بوده كارت دي وي بي ماهواره كه اونم مك ادرس داره اما نميدونم چطوري اونهارو پيدا كنم از كجا بايد در بيارم مودمم تي پي لينك بوده ميشه راهنماييم كني ممنونت ميشم اگه كارهايي بايد انجام بدم لطفا راهنماييم
كن جاي دوري نميره بخداقسم.

همه لوازم لبتاپم هم هستا اعم از جعبه و شماره سريالهاشو بقيه چيزهاش

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
مرسي كمي اميدوارم شدم از اي دي اس ال استفاده ميكنم و اينكه چطوري برم داخل مودمم و بتونم مك ادرسمو پيدا كنم از صبح تا شبم تو پرشين تولز بودم و اينكه روي سيستمم هم كارت اسكاي استار ٢بوده كه نصب بوده كارت دي وي بي ماهواره كه اونم مك ادرس داره اما نميدونم چطوري اونهارو پيدا كنم از كجا بايد در بيارم مودمم تي پي لينك بوده ميشه راهنماييم كني ممنونت ميشم اگه كارهايي بايد انجام بدم لطفا راهنماييم

از طریق کارت دی وی بی نمیشه راستش منم زیاد وارد نیستم از کسایی که تو کار شبکه یا هک و امنیت هستن باید سوال کنی برو تو فروم آشیانه بنویس شاید بتونن کمکت کنن
برای ورود به مودمت اول با یه سیستم دیگه رو به مودمت وصل کن بعد تو مرورگر بنویس 192.168.1.1 یوزر و پسورد باید admin باشه (اگه خودت دستی عوضش نکرده باشی) بعد برو تو interface setup > lan بعد اونجا آدرس مک هایی که سیستم به مودمت وصل شده نشون داده میشه (ولی فکر کنم هر سه روز یک بار مک ها پاک و جایگزین میشن) بازم با یه متخصص شبکه مشورت کن تا اشتباه نکنی یه موقع مک قبلیت پاک بشه

blackburn

Registered User
لایک‌ها
7
شما دست دست نکن
پاشو برو پلیس سایبری و شکایتتو بکن

pam

Registered User
لایک‌ها
0
من اگاهي رفتم صبح و طرح شكايت كردم دارم ديوانه ميشم كلي اطلاعات دارم داخلش

blackburn

Registered User
لایک‌ها
7
من اگاهي رفتم صبح و طرح شكايت كردم دارم ديوانه ميشم كلي اطلاعات دارم داخلش

شما یه کاری بکن
شماره سریال و مشخصات سیستم رو اینجا هم بذار که اقلاً طرف خواست اینجا بفروشه مچش گرفته بشه

درضمن مغازتون دوبین نداشت؟
بانک چی؟ اگه اطرافتون بانک باشه حتماً فیلم برداشتم با دوزبینشون میشه براحتی ازشون درخواست کرد که تصاویر رو از طریق مراجع ذیربط بازبینی کرد روند دستگیری رو تسریع میکنه

Last edited:

pam

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان5738zايسر مدل 3گيك رم و 320هاردو سي پيو هم كه دو هسته و اينتل شماره سريالم هم الان ميزارم اما بياد اينجا ببينه كه ميفهمه اونوقت چي؟

پليس سايبري با پليس اگاهي كه قسمت فاتب 5گفتن برو فرقي داره بمن نامه دادن براي پليس اگاهي فاتب5

دوربين داشت قسمت سمت راست مغازمو گرفته اما اين انگار ميدونسته ما تو فيلم هرچي گشتيم چيزي نديديم دوربين بانك قسمت سمت چپ و نگرفته

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
لپ تاپ تو مغزه چکار میکرد؟
شما باید کارِت رو خصوصی انجام بدی.یکی از اشناها گوشیش گم شده بود شکایت کرد هیچی نشد .خودش رفت ردشو با جی پی اس و اینترنتو این چیزا زد بعد سرباز برد پیش دزده.شما هم یکی وارد پیدا کن

PSK

Registered User
لایک‌ها
9

مک ادرس داخل کارتن لب تاپ و مک ادرس کارت دی وی بی روی کارتنش هست

دادا ساعت چند دزدین شب بوده یا روز ؟

بالا