• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از من بدبخت لب تاپ دزديدن چطوري ميتونيد كمكم كنيد لب تاپ دزدي كجا ميره براي فروش در تهران

SHALATAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لب تاب دزدیده شده رو اگه مک ادرسشم داشته باشی و اگر لب تاب مورد نظر کارت وایرلسشو عوض کنه چی میشه؟

Saeedhums

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز جان
1 ماه پیش دوتا لب تاپمو از تو ماشین دزدیدن
1 هفته کلانتری و اگاهی مرکز پیگیری کردم. اخرش سربازی که شماره سربال هارو تو سیستم وارد میکرد گفتش برو خودتو الاف نکن. اینا عمرا پیگیری نمیکنن. اون 2 ساعتی که اونجا بودم 9 نفر اومده بودن واسه سرقت لبتاپ اونم اگاهی 20
یعنی فقط سرقت از تو ماشین!
منم اطلاعات 4 سال دانشگامو تمام پروژه ها و ... همش پرید!
اگاهی هیچ کاری نمیکنه!خودتو الافشون نکن.
بعد این که دزدا هر کدوم ما خرهای خودشونو دارن. جای ثابتی واسه فروش ندارن که. ولی اگه پیدا کردی بگو با هم بریم!:(
سلام. نه داداش اینجور نیست. یکی از دوستام لپ تاپش رو دزدیدن رفت آگاهی پیگیری‌ هم کردن و دزد رو پیداش کردن. و کلا پیدا کردن چیزی مثل لپ تاپ و موبایل خیلی سخت تر از پیدا کردن چیزی مثل ماشینه.

Saeedhums

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آگاهی که عمرا نمیتونه پیدا کنه.اصلا پلیس ایران در زمینه IT کاملا تعطیله.اگه یه کشور اروپایی میبود طرف رو با اولین اتصال به اینترنت پیدا میکردن اما اینجاطرف اگه 24 ساعت هم با لپتاپ تو نت باشه نمیتونن پیداش کنن.
نه داداش اینجوری نیست. رفیق‌من لپ تاپش‌رو دزدیدن رفت آگاهی، لپ تاپ و سارق رو پیدا کردن.

Saeedhums

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون كه نوشته بايد نرم افزار مخصوص نصب ميكردم اما من نكردم ايا لبتاپ هم اي پي داره

خيلي نامرديه كه اگاهي بيخيال باشه بخدا خدا هر چي دزده ريشه كن كنه نااميد شدم كاش بياد يجا اگهي كنه براي فروش شما دوستان يجا ديدين يه اطلاعي بدين بخدا ثواب داره
نه داداش اینجوری نیست. آگاهی پیگیری میکنه. رفیق‌من لپ تاپش‌رو دزدیدن رفت آگاهی، لپ تاپ و سارق رو پیدا کردن.

just1unique1god

Registered User
لایک‌ها
119
منم دیروز میدون آزادی سمت جناح توی روز روشن گوشیمو زدن. امروز آگاهی بودم. چه خبر بود از بس سرقت منزل، موتور و گوشی زیاد شده. اکثرا هم میگن به جایی نمی‌رسه

بالا