• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از نظر شما کدام بانک ایرانی بهتر است (نظر سنجی) لطفا شرکت کنید

از نظر شما خدمات کدام بانک بهتر است

• بانک ملی

Votes: 8 17.8%
  • بانک سپه

Votes: 1 2.2%
  • بانک اینده

Votes: 5 11.1%
  • بانک صادرات

Votes: 4 8.9%
  • بانک سامان

Votes: 11 24.4%
  • بانک شهر

Votes: 2 4.4%
  • بانک پاسارگاد

Votes: 9 20.0%
  • بانک انصار

Votes: 0 0.0%
  • بانک ملت

Votes: 8 17.8%
  • بانک رفاه

Votes: 0 0.0%
  • بانک اقتصاد نوین

Votes: 6 13.3%
  • بانک پارسیان

Votes: 5 11.1%
  • بانک مسکن

Votes: 3 6.7%
  • بانک کشاورزی

Votes: 1 2.2%
  • بانک سینا

Votes: 2 4.4%

• Total voters
    45

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
میخواهیم در مورد کیفیت خدمات بانک ها باهم تبادل ظر کنیم از نظر دوستان کدام بانک ایرانی خدمات بهتری ارائه می دهد
لطفا علاوه بری ذکر دلیل توی تاپیک توی نظر سنجی هم شرکت کنید
مثلا دلیلی که باعث شده نظر مثبت یا منفی نسبت به بانک مورد نظر داشته باشید رو هم ذکر کنید

باتشکر

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
فقط پاسارگاد...
از مدیریت کلش بگیر بیا پایین...
من ازشون شناخت دارم و کارشون درسته...

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
تو خدمات اینترنتی بانک ملت برتر هست و تو خدمات بانکی سامان . ( این نظر بنده هست )

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان لطفا دلیل رضایت ودلیل عدم رضایت رو با دلیل توی تاپیک برسند تا به یک جمع بندی کلی برسیم هرچند سیاست تمامی بانک ها تقریبا مشابه هست اما بازتفاوت هایی وجود دارد

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
من خودم با بانک ملی کار میکنم ولی خدمات الکترونیکی ملی قوی تر از همشونه،از بانکهای جدیدتر مثل پاسارگاد سامان اقتصاد نوین و ... اطلاعی ندارم

• Like
Reactions: hsn

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
بانک سرمایه چطوره؟ کسی باهاش کار کرده؟ تو نظر سنجی نیست.

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
چون تعداد گزینه های نظر سنجی محدود بود برخی بانک ها تو لیست نظر سنجی نیستند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تو تمام نظرسنجی هایی که شده سامان و پاسارگاد معمولا در صدر جدول بودن :دی و دیگه فکر نکنم نیاز به سوال کردن باشه...

جا داره گندترین بانک ها رو هم معرفی کنیم که به ترتیب ملی ، سپه ، صادرات ، تجارت ، کشاورزی . ملت به دلیل کارمزدهای مضخرفی که میگیره :دی

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
سامان وپاسارگاد وچند بانک خصوصی دیگر خدمات خوبی میدن اما تو این یکی دوسال اخیر سطح خدمات ومشتری مداری توی بانک پاسارگاد پایین امده ودیگه اون پاسارگاد سابق نیست (این نظر شخصی منه البته مشابه این نظر رو در مورد افت کیفیت خدمات پاسارگاد توی چند تاپیک و سایت دیگه هم دیده بودم)

منم کلا از بانک ملت خوشم نمی یاد هم به دلیل کارمزدهای الکی وهم ایکنه برای اسفاده از خدمات اینترنت بانک تاریخ میزاره مثلا برای انتقال خدمات انتقال وجه تاریخ میزاره تو اینترنت بانک وهر چند سال یک بار باید بری تمدید کنی در حالی که اصل اینترنت بانک برای اینه که به شعبه مراجعه نکنی توی این چند وقت بانک ملت فقط با تبلیغات جلو اومده

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
نکته جالب بانک ملت بعضی جاها دستگاه خوددریافت گذاشته برای واریز به حسابش کارمزد میگیره
(از این دستکاههایی که مثل خودپردازن پول میزاریم به حساب خودمون میریزه) سامان وملی که نمیگره

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
بانک سینا هم بدک نیست

پاسارگاد.. تجارت. سینا

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
موبایل بانک تجارت بینظیره

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
بانک های خوب = سامان اقتصاد نوین آینده پاسارگاد
بانک های مزخرف = ملی کشاورزی صادرات تجارت سپه پارسیان

Ardalan geraam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا شاید به جرات بگم من به شخصه تو هیچ نظر سنجی ندیدم که (( بانک سامان )) جزو اولی یا حداقل جزو سه تای اول انتخابی بهترین ها نباشه ، من خودم به شخصه بسیار از استایل بانک سامان خوشم میاد ،، بانک خوشتیپ و تو دل برویی هست :cool::cool::cool: کلا شیکه ، از لحاظ خدمات بانکداری الکترونیک هم که به جرات میشه گفت اولین بانکی بود که خدمات الکترونیک رو ارائه داد ، هنوزم جزو برترین هاست ،،، حالا خدایی من که دوزار پول بیشتر ندارم:( ولی اتفاقا چون کمه و همه پولم همینه دوزار و ده شاهی هست ترسم بیشتره و گرنه کل خدمات بانکیم رو بانک سامان میزاشتم ، ولی به هر کی میگم بانک سامان میگه عالیییییههههه ولی ....... یه نگاه عمیق بهم میکنه به اینصورت:( و میگه ((( خصوصیه ها ))) ، اگه اونم مثل بعضی دیگه از خصوصی ها شد چه گلی میخوای به سرت بگیری. :confused: منم .... گیجی گرفتم چکار کنم ،، بد جور هم حال میکنم با این بانک ولی موندم ...... دوستان با تجربه لطفا من رو راهنمایی کنند
((( امکان داره این بانک هم ورشکست بشه یا به مشکل بربخوره ؟؟؟!!! ))) اگه نه چرا و اگه آره چند درصد احتمال داره به مشکل بربخوره ؟؟!!!!!!

بالا