• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از همه جا - اخبار بازيهاي كامپيوتري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
من می میرم واسه مکس پین!! قرار بود فیلم سینمائی ش هم ساخته بشه :)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اخراج يکی از قديميترين و بهترين نقد کننده بازيها در gamespot

Jeff Gerstmann پس از ان که به بازی kane & lynch نمره ضعيف 6.0 رو داد ، gamespot اون رو از کار به خاطر دادن امتياز پايين به اين بازی برکنار کرد
جالب اينجاست که اين بازی از سايتهای ديگه هم امتياز هايی در همين حدو حدود گرفته بود....
با اين اقدام gamespot کاربران اين سايت تو قسمت user score بازی kane & lynch همگی نمره 1.0 رو به اين بازی دادند
يعنی تا الان میيانگين user score ها رو 3.0 هست......شرکت eidos( سازنده اين بازی ) قست فورم خودش رو تا اطلاع ثانوی قفل کرد...به خاطر اعتراضات بيش از حد کاربران و زدن تاپيک های متعدد در رابطه با اين موضوع
و در اخر معلوم نيست gamespot چرا اينکارو کرد؟
من که فکر میکنم eidos يه پولی داده بوده به gamespot که اين بازی حده اقل نمره خوبی بگيره ولی اين شخص جوانمرد اين کارو نکرده و امتيازی که لايق اين بازی بودرو بهش داده....اگر اينجوری باشه که واقعاً مردونگی کرده
ولی اگر واقعيت رو بشه میشه نتيجه گرفت که gamespot هم ديگه بو گرفته

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
لینک خبر رو داری؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
انگار هنوز خود jeff چیزی نگفته.اگر واقعیت داره باید بگم تنها سایت معتبر برای من اعتبارش رو از دست داده.خیلی رو gs حساب میکردم نقدهاش تو اکثر مواقع واقعا درست بودن.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
فروم eidos که الان رفتم باز بود هیچ مطلبی هم تو فروم در مورد Jeff Gerstmann ندیدم احتمالا تاپیکو پاک کردن
اینم عکسشه

8point8.jpg

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
اره.eidos تمام فرومها رو باز نگری کرده .

در اخر معلوم نيست gamespot چرا اينکارو کرد؟

میگن چون eidos خرج زیادی بابت تبلیغ بازی رو gamespot کرده بود با امتیاز 6.0 که به بازی داده بودن قرارداد رو فسخ کرده.واقعا اتفاق خیلی بدی بود.jeff یکی از بهترین ها بود و خیلی از fanboy ها باهاش مشکل داشتن.
متاسفانه این مسائل بعد از رفتن Greg Kasavin پیش اومده.قسمت تبلیغات داره فشار میاره تا بتونه تو نقد ها دخالت کنه.حتی مجبورشون کردن قبل از اینکه بازی پخش بشه به قسمت فروش و تبلیغات خبر بدن تا اگز بازی امتیاز کمی گرفت بدونن تا مشکی با تولید کننده های بازی پیش نیاد.اگر بازی امتیاز 8.0+ اورد میتونن زود نقد رو بذارن تو سایت وگرنه باید صبر کنن تا بازی پخش بشه(اینجوری فروش به خاطر نقد بد پایین نمیاد).جدیدا هم دیده بودم GS نقدها رو کمی دیر میزنه پس دلیلش معلوم شد.
نحوه اخراج jeff هم خیلی بد بوده.تو اتاقش راه ندادن و گفتن باید از شرکت بره بیرون بدون اطلاع قبلی.دلیل اینکه الان اخراج شده هم اینه که اگر قبلا اخراج میشد ممکن بود بقیه نقد ننویسن و با توجه به بازی های بزرگی که در راه بود ممکن بود مشکل پیش بیاد.

این حرفها رو یه کارمند ناشناس زده:http://forums.gamewinners.com/forums/showthread.php?p=7592579#post7592579
پست AJ رو بخونین.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
اره.eidos تمام فرومها رو باز نگری کرده .

میگن چون خرج زیادی بابت تبلیغ بازی رو gamespot کرده بود با امتیاز 6.0 که به بازی داده بودن قرارداد رو فسخ کرده.واقعا اتفاق خیلی بدی بود.jeff یکی از بهترین ها بود و خیلی از fanboy ها باهاش مشکل داشتن.
متاسفانه این مسائل بعد از رفتن Greg Kasavin پیش اومده.قسمت تبلیغات داره فشار میاره تا بتونه تو نقد ها دخالت کنه.حتی مجبورشون کردن قبل از اینکه بازی پخش بشه به قسمت فروش و تبلیغات خبر بدن تا اگز بازی امتیاز کمی گرفت بدونن تا مشکی با تولید کننده های بازی پیش نیاد.اگر بازی امتیاز 8.0+ اورد میتونن زود نقد رو بذارن تو سایت وگرنه باید صبر کنن تا بازی پخش بشه(اینجوری فروش به خاطر نقد بد پایین نمیاد).جدیدا هم دیده بودم GS نقدها رو کمی دیر میزنه پس دلیلش معلوم شد.
نحوه اخراج jeff هم خیلی بد بوده.تو اتاقش راه ندادن و گفتن باید از شرکت بره بیرون بدون اطلاع قبلی.دلیل اینکه الان اخراج شده هم اینه که اگر قبلا اخراج میشد ممکن بود بقیه نقد ننویسن و با توجه به بازی های بزرگی که در رها بود ممکن بود مشکل پیش بیاد.

این حرفها رو یه کارمند ناشناس زده:http://forums.gamewinners.com/forums/showthread.php?p=7592579#post7592579
پست AJ رو بخونین.

ایول خیلی جالب بود مخصوصا جمله تو امضات;)

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
Jeff Gerstmann پس از ان که به بازی kane & lynch نمره ضعيف 6.0 رو داد ، gamespot اون رو از کار به خاطر دادن امتياز پايين به اين بازی برکنار کرد
جالب اينجاست که اين بازی از سايتهای ديگه هم امتياز هايی در همين حدو حدود گرفته بود....
با اين اقدام gamespot کاربران اين سايت تو قسمت user score بازی kane & lynch همگی نمره 1.0 رو به اين بازی دادند
يعنی تا الان میيانگين user score ها رو 3.0 هست......شرکت eidos( سازنده اين بازی ) قست فورم خودش رو تا اطلاع ثانوی قفل کرد...به خاطر اعتراضات بيش از حد کاربران و زدن تاپيک های متعدد در رابطه با اين موضوع
و در اخر معلوم نيست gamespot چرا اينکارو کرد؟
من که فکر میکنم eidos يه پولی داده بوده به gamespot که اين بازی حده اقل نمره خوبی بگيره ولی اين شخص جوانمرد اين کارو نکرده و امتيازی که لايق اين بازی بودرو بهش داده....اگر اينجوری باشه که واقعاً مردونگی کرده
ولی اگر واقعيت رو بشه میشه نتيجه گرفت که gamespot هم ديگه بو گرفته

گیم اسپات خیلی وقته که بو گرفته..
وحالا حرکت زننده ای که در مقابل این سرپرست مقاله نویسش انجام داد دیگه کاملا سیاستش برا همه رو شد
باید به شناخته شده ترین سایت نقد بازی تبریک گفت که به همین راحتی در مقابل چیزی که من اسشمو رشوه میزارم حتی به خودش هم رحم نمیکنه

gigglesmile.gif

6687_large_kaneandlynchspot.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
جف!!!!!!!!!
154fs232528%5B1%5D.gif
154fs759111.gif
154fs232528%5B1%5D.gif
154fs759111.gif

دیگه چی قراره برای گیم اسپات باقی بمونه؟
258.gif

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب.اوضاع روز به روز بدتر میشه.حالا Tim TracyوAlex Navarro هم گفتن میخوان بکشن کنار.فکر کنم بهتره برن و یه سایت جدید بزنن!!اگر alex هم بره دیگه اوضاع خیلی قمر در عقرب میشه.امتیاز یوزر ها هم تا 2.6 پایین اومده.(امتیاز 2.9 به 2.8 با رای من اتفاق افتاد!!)

سایت http://destructoid.com/ هم با تعویض لوگوی خودش یه حالی به gs داده.حتما برید ببینید.تبلیغات اطراف سایت هم خیلی بامزهاس مثل این:فروش ویژه تعطیلات:تبلیغات بزرگ بخرید که کل سایت رو میگیرن و یه نقد 9/10 ببرید!!!!!
اگر اینترنت سرعت بالا دارید اینو ببینید انگار خنده داره:http://www.destructoid.com/blogs/Ron++Workmeng/cashwh0re-kain-and-lynch-video-review--56931.phtml

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
یک سر برین تو این سایت http://www.gamespot.com/pc/action/k...l?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
خیلی جالبه من که کلی خندیدم همه از دم به بازیه Kane and Lynch Dead Men امتیاز یک دادن
245.gif
247.gif
246.gif

اینم جمله یکی از بازی خورها بود که در مورد بازی گفته بود:
Look it on the bright side, you can use the game disc as a frisbee
58.gif

slipknot_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک سر برین تو این سایت http://www.gamespot.com/pc/action/k...l?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
خیلی جالبه من که کلی خندیدم همه از دم به بازیه Kane and Lynch Dead Men امتیاز یک دادن
245.gif
247.gif
246.gif

اینم جمله یکی از بازی خورها بود که در مورد بازی گفته بود:
Look it on the bright side, you can use the game disc as a frisbee
58.gif

kane & Lynch خیلی مزخرفه.
1 هم براش زیاده به نظر من: 0.5

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خب.اوضاع روز به روز بدتر میشه.حالا Tim TracyوAlex Navarro هم گفتن میخوان بکشن کنار.فکر کنم بهتره برن و یه سایت جدید بزنن!!اگر alex هم بره دیگه اوضاع خیلی قمر در عقرب میشه.امتیاز یوزر ها هم تا 2.6 پایین اومده.(امتیاز 2.9 به 2.8 با رای من اتفاق افتاد!!)

سایت http://destructoid.com/ هم با تعویض لوگوی خودش یه حالی به gs داده.حتما برید ببینید.تبلیغات اطراف سایت هم خیلی بامزهاس مثل این:فروش ویژه تعطیلات:تبلیغات بزرگ بخرید که کل سایت رو میگیرن و یه نقد 9/10 ببرید!!!!!
اگر اینترنت سرعت بالا دارید اینو ببینید انگار خنده داره:http://www.destructoid.com/blogs/Ron++Workmeng/cashwh0re-kain-and-lynch-video-review--56931.phtml

Alex هم؟
154fs232528%5B1%5D.gif
154fs759111.gif
154fs232528%5B1%5D.gif
154fs759111.gif
154fs232528%5B1%5D.gif
154fs759111.gif
154fs232528%5B1%5D.gif
154fs759111.gif

دیگه به خدا بدون Greg و Jeff و Alex گیم اسپات خوندنی نیست...
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif

امیدوارم قضیه به خیر و خوشی ختم بشه.
من هم به گیم امتیاز 1.0 دادم.
2mo5pow.gif

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
اسپلینتر سل 5 با تاخیر روانه بازارها می شود . . .

ارائه این محصول بی نظیر به بهار سال آینده موکول شد . . .

منبع خبر : روزنامه کلیک ( جام جم )

:eek:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
Gamespot توی صفحه اولش یه Hotspot داره که این قضیه رو تا حد ممکن ماست مالی کرده. :D
جالبه که من یادمه که گیم اسپات قبلا گفته بود که علی رغم گزارش های بدون سند و مدرکی که ارائه شده جف مجبور بوده از گیم اسپات بره و ما هم نگفتیم بره خودش رفته!
حالا الآن توی این گزارش نوشته که ما اخراجش کردیم، ولی به دلایل متفاوتی با اون چیزی که شایع شده، و اون دلایل رو هم نمی تونیم فاش کنیم!
جالبه که توی گزارش نوشته شده که توی دنیای گیم این قضیه به رسوایی "Gerstmanngate" معروف شده (مشابه رسوایی واترگیت در آمریکا)!!
58.gif

جالبه که گیم اسپات Review کلامی و ویدئویی بازی Kane & Lynch رو هم تغییر داده بوده، ولی الآن اینجا نوشته که علت تغییر داده شدنشون، این بوده که کلمات استفاده شده در Review متنی به امتیاز 6.0 خیلی نمی خورده و Review ویدئویی هم به دلیل ضعیف بودن میکروفون و کیفیت پایین صدا از روی سایت برداشته شده!!!
واقعا به عنوان کاربر متعصب و چندین و چند ساله گیم اسپات موندم چی بگم! ولی منطقی ترین جواب اینه:

این ادعا که تبلیغات روی Review بازی ها اثر نداره ادعای کذبیه و تمام سایت ها روابط شون با شرکت های تولید کننده گیم رو توی بررسی و امتیاز دادن به گیم ها مد نظر قرار میدن، بنابراین این مائیم که باید همه Review ها رو بخونیم و در آخر تصمیم نهایی رو بگیریم و به حرف هیچ سایتی (گیم اسپات و هیچ سایت دیگه ای) هم نباید کورکورانه و بدون تجزیه تحلیل اعتماد کرد.
چاکر همه بر و بکس.

aiat_gamer

کاربر فعال
لایک‌ها
4

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
برگشت دوباره call of duty 5 به جنگ جهانی

الان که دارم اين خبرو میزارم واقعاً ناراحتم
تو فورم gamer.tm گفته شده که شرکت treyarch ( سازنده call of duty 3) عنوان کرده که در سری 5
دوباره ما به جنگ جهانی 2 برميگرديم ...ضمناً گفته شده که اين بازی هم به صورت اول شخص و هم به صورت 3 شخص در مياد
جزئيات بيشتری از بازی ديگه گفته نشده.
شماره 2 و 4 اين بازی توسط شرکت توانای infinity ward ساخت شد که به نظر من شماره 4 اين بازی درسی برای بازيسازان تو ضمينه جنگ های مدرن بود
واقعاً متأسفم که شماره 5 اين بازی توسط شرکت infinity ساخته نمیشه
البته infinity ward داره رو يه بازی که fps که قرار سال 2009 بياد کار میکنه..شايد به خاطر اين بوده کار روی cod5 رو قبول نکرده
و در اخر اين که فعلاً اين بازی برای 360 و ps3 تأييد شده و خبری از نسخه pc نيست...شايد بعد ها pc هم اضافه شه و شايدم مثل نسخه 3 روی pc عرضه نشه.

7seas

Registered User
لایک‌ها
1
آواره کیجن وسریال بازی cradle of persia از سایت رفلکسیو هستم .کسی سراغ داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا