• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از همه جا - اخبار بازيهاي كامپيوتري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اشکالی داشت گیم به این مهمی یه تاپیک جدید برا خودش داشته باشه؟
تا حالا من ندیدم جایی انقدر مته به خشخاش بذارن. چون این جوری میشه توی هر بخشی 10 تا تاپیک مهم گذاشت و دائم تمام تاپیک های دیگه رو یه جوری به یکی از اونا ربط داد و در اونا Merge کرد.
مدیرهای عزیز گیم لطفا انقدر سختگیر نباشند.
مرسی.
flowerysmile.gif

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
تا حالا من ندیدم جایی انقدر مته به خشخاش بذارن. چون این جوری میشه توی هر بخشی 10 تا تاپیک مهم گذاشت و دائم تمام تاپیک های دیگه رو یه جوری به یکی از اونا ربط داد و در اونا Merge کرد.
مرسی.
flowerysmile.gif

بنظر من اصلا بايد كنسول ها هم بخش جدا داشته باشن.ازمديران ميخوايم كه جداسازي بكنن!:lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بنظر من اصلا بايد كنسول ها هم بخش جدا داشته باشن.ازمديران ميخوايم كه جداسازي بكنن!:lol:

کنسول ها ارزش و لیاقت این که توی یه فروم بخش جداگانه داشته باشند رو ندارند.
با توجه به کلاس کنسول ها پیشنهاد می کنم یه اتاق چت توی Yahoo Messenger بهشون بدیم!!
55.gif
58.gif

(آخ جون الآن دعوا میشه!)
duel.gif

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من از قديم با STarcraft هال مي كردم و چند بار اونو بازي كردم آخرين بار همين پاييز پارسال بود خيلي بازيه محشري بود و من اخبار اومدنش رو لحظه لحظه دنبال مي كردم به خاطر همين يه روز زودتر از شما دقيقا با انتشار سايت از اين خبر مطلع شدم

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
کنسول ها ارزش و لیاقت این که توی یه فروم بخش جداگانه داشته باشند رو ندارند.
با توجه به کلاس کنسول ها پیشنهاد می کنم یه اتاق چت توی Yahoo Messenger بهشون بدیم!!
55.gif
58.gif

(آخ جون الآن دعوا میشه!)
duel.gif

:rolleyes::rolleyes: عجب! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
يه ليست از بازياي فوق ابر مافوق خوفي كه واسه XBOX360 در سال 2007 ريليز خواهند شد:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:Assassin’s Creed
:lol::lol::lol::lol:Too Human
BioShock:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Mass Effect:eek::):D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
و غيره....فعلا همينا كافيه!
قابل توجه دوستان!:rolleyes:
اين ليست كافيه كه آدم بره يه كنسول بخره تازه ALAN WAKE و... ايناش مونده!
ا راستي GTA و HALO3 يادم رفت!!!اسفند يا بهار 86 هم ALAN WAKE كه از هم اكنون از اون بعنوان بزرگترين بازياي رايانه اي نام برده ميشه ريليز خواهد شد......
راجع به هر كدوم از اين عناوين ميشه تاپيكها زد و حرفها گفت.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا که یکی از بزرگترین اتفاق های دنیای بازی استراتژی افتاده اون وقت شما عین خیلاتون نیست
بابا Starcraft2 اومده ها مثلا
راستی یه چیزی که اینم هنوز شایع هست در باره ی بازی
در نسخه ی قبل بازی تعدادی افسر و شخصیت کلیدی داشت از بقیه سرباز ها قوی تر بودن و مثل بازی Warcraft هیرو نبودن مثل اینکه تو این بازی این شخصیت ها تبدیل به هیرو می شن و با سرباز ها کاملا متفاوت می شن

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مرسی.
flowerysmile.gif
نخير اشكالي نداره اما با توجه به اينكه بازي هنوز منتشر نشده و اطلاعات زيادي هم از اون در دست نيست فكر كردم جاي بحث زيادي براش وجود نداره.به همين دليل اون تاپيك رو به اين قسمت منتقل كردم.اگر فكر ميكنيد تاپيك جالب و پر طرفداري ميشه ميتونيد دوباره يك تاپيك براش باز كنيد.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
نخير اشكالي نداره اما با توجه به اينكه بازي هنوز منتشر نشده و اطلاعات زيادي هم از اون در دست نيست فكر كردم جاي بحث زيادي براش وجود نداره.به همين دليل اون تاپيك رو به اين قسمت منتقل كردم.اگر فكر ميكنيد تاپيك جالب و پر طرفداري ميشه ميتونيد دوباره يك تاپيك براش باز كنيد.

فك نكنم تو pt طرفداران اين بازي به تعداد انگشتان 2 دست هم برسن!:lol::lol::lol::lol:

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
ولی مطمئنا از تعداد طرفدارهای کنسول ها بیشتر هستند!!! :lol:

حرف ميزنيااااااا:lol: آخه كي مياد بازي استراتژيك بازي كنه؟:lol:
نه جون من كي مياد اكشن هيجان و ول كنه بيشينه چه ميدونم SC بازي كنه؟؟؟؟؟:lol::lol::lol::lol:
بيا يه راي گيري بزاريم ببينيم چند نفر تو PT كنسول دارن:lol::lol::lol:

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
مژده به دوستداران سري محبوب NFS :lol:
شركت EA يه تيزر از سري جديد NEED FOR SPEED رو منتشر كرد.هنوز اسمي واسه اين قسمت انتخاب نشده اما گرافيك بازي چيزي شبيه معجزه!هستش.احتمالا واسه PC منتشر نشه(قابل توجه58 mahi
:lol::lol::lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
حرف ميزنيااااااا:lol: آخه كي مياد بازي استراتژيك بازي كنه؟:lol:
نه جون من كي مياد اكشن هيجان و ول كنه بيشينه چه ميدونم SC بازي كنه؟؟؟؟؟:lol::lol::lol::lol:
بيا يه راي گيري بزاريم ببينيم چند نفر تو PT كنسول دارن:lol::lol::lol:

درکت می کنم! من هم اون موقع ها که تازه گیم باز شده بودم خنده ام می گرفت که کسی اکشن رو ول کنه و بره سراغ استراتژی، ولی وقتی فهمیدم استراتژی چیه دیگه ولش نکردم و الآن اکشن برام شدیدا حوصله سربره ، چون هر صحنه و هیجان و معمایی رو 10 بار توی اکشن های قبلی دیدم!
2zqdf8w.gif

مژده به دوستداران سري محبوب NFS :lol:
شركت EA يه تيزر از سري جديد NEED FOR SPEED رو منتشر كرد.هنوز اسمي واسه اين قسمت انتخاب نشده اما گرافيك بازي چيزي شبيه معجزه!هستش.احتمالا واسه PC منتشر نشه(قابل توجه58 mahi
:lol::lol::lol:

بله بله؟؟؟!!!!
49.gif

EA غلط می کنه (به سبک باغ مظفر بگید :lol:)
مطمئن باش شرکت های کارت گرافیک به این راحتی اجازه حذف گیم های مهم PC رو نمی دن!
39.gif

(هر چند که من خودم شخصا از بازی های Racing هم لذت نمی برم).

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
تعداد افرادي كه استرات‍ژي دوست دارن كم نيست
همين الان سايت GameSopt كلا قسمت PC اون فقط شده بازي Starcraft2 تاريخ عرضه و نوع و دمو و .. بازي رو گذاشته
فكرشو بكن كه اين سايت كل صفحه ي PC رو به اين بازي اختصاص داده

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
تعداد افرادي كه استرات‍ژي دوست دارن كم نيست
همين الان سايت GameSopt كلا قسمت PC اون فقط شده بازي Starcraft2 تاريخ عرضه و نوع و دمو و .. بازي رو گذاشته
فكرشو بكن كه اين سايت كل صفحه ي PC رو به اين بازي اختصاص داده

دقیقا تایید میشه! (باریکلا)
تازه Gamespot فقط یکیشه، سایتهای دیگه و فروم های مربوط به گیم ها اعم از فرم های مخصوص PC و فروم های مشترک کنسول و PC همه از این خبر در حال زمین لرزه هستند!
84.gif

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
دقیقا تایید میشه! (باریکلا)
تازه Gamespot فقط یکیشه، سایتهای دیگه و فروم های مربوط به گیم ها اعم از فرم های مخصوص PC و فروم های مشترک کنسول و PC همه از این خبر در حال زمین لرزه هستند!
84.gif

من دارم در مورد ايران/فروم pt حرف ميزنم!:blush:اونور آب(فرنگ سابق) رو كاري ندارم.بنده از 5 سالگي كه tv game بود عاشق بازي بودم تا الان كه 25 سالمه!(تقريبا تمام كنسول هاي بازي رو داشتم تا الان غير از ps3 و wiiD
بازيهاي استراتژيك يه قشر خاص از مخاطبين رو مورد نظر داره!آقاي mahi58 شما هم حتما قشر خاص هستين ديگه!:happy:

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
Rockstar اعلام کرد یک پک ۸۹.۹۹ دلاری از بازی GTA IV تحت عنوان special edition برای PS3.Xbox360 عرضه خواهد شد. این پک شامل آیتم های زیر است.

اصل بازی Grand Theft Auto IV برای Xbox 360™ و PLAYSTATION®3
کتابی از Grand Theft Auto IV شامل آرت های هنری بازی
سی دی صوتی گزیده از آهنگ های Grand Theft Auto IV به صورت ارجینال
کد رمز اختصاصی برای بازی توسط Rockstar
کیف کامل از لوازم بازی

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
تاريخ عرضه بازي METAL GEAR SOLID4 كه در حقيقت آس سوني هستش(البته به احتمال90% واسه X360 هم پورت ميشه:lol:حالا ميبينين!)
ناشر بازي هنوز اطلاعات دقيق تاريخ عر ضه بازي رو نداده اما منابع آگاه تاريخ عرضه اونرو قبل از31 مارس 2008 اعلام كردن!:blink:
http://www.gameswank.com/content/view/86/1/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا