• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از همه جا - اخبار بازيهاي كامپيوتري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
GTA 5 عرضه خواهد شد.

gtaiv54.jpg

Rockstar اعلام کرد که در E3 سال آینده بازی GTA V را معرفی خواهد کرد.
مدیران راک استار یعنی Mike Hickey و Janco Partners اعلام کردند که هیچ پیش بینی و شایعه ای در مورد این بازی درست نیست و خبری از سوی ما نیست.
Mike Hickey گفت که سری بازی GTA فروش کنسول هارا خیلی بالا برده و اگر دقت کنیم میبینیم که این سری بازی کمک زیادی به فروش کنسول ها کرده است.
همچنین رئیس راک استار اعلام کرد که در این نسخه شخصیت های جدید حظئر پیدا میکنند.

منبع

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
Ubisoft نسخه ی PC عنوان POP را به تعویق انداخت !

popsands.jpg

کمپانیه مطرح Ubisoft امروز طی خبری نسخه ی PC عنوان POP را تا ماه June به تعویث انداخت و هیچ دلیلی هم برای انکار خود ارائه نداد ! اما نسخه ی کنسولی بازی همچنین در تاریخ اعلام شده ( May ) عرضه خواهد شد !
Ubisoft کلآ بر این عادت است تا نسخه ی PC عنوانهای خود را به تاخیر بیندازد همانند Assassin's Creed II که نسخه ی کنسولی ان در سال 2009 و نسخه ی PC ان در سال 2010 عرضه شد.

همچنین Ubisoft از قفل جدیدی برای کپی نکردن از بازیهای خود به اسم DRM استفاده میکند که در این سیستم شما هنگام بازی باید کاملآ به اینترنت دسترسی داشته باشید و اگر در حین بازی اینترنت شما قطع شود تمامیه Save های شما پاک خواهند شد. ( این سیستم به منظور جلوگیری از کپی کردن بازیهاست ). در همیین اواخر نیز خبری منتظر شده بود مبنی بر اینکه هکری قفل DRM بازیهای Ubisoft را کرک کرده که این خبر توسط Ubisoft تکذیب شد.

منبع: VG247

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.دوستان با كمال تاسف اين سايت هم فيلثر شد!:(:(
icon8.gif

بزرگترين سايت تريلر هاي بازي در جهان!
http://www.gametrailers.com/

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
باکس ارت MAFIA II رونمایی شد
2k باکس ارت بازی مافیا 2 را رونمایی کرد . شما میتوانید کاور نسخه 360 را در زیر مشاهده کنید .

Boxart-426x600.jpg

باکس ارت Prince of Persia: The Forgotten Sands رونمایی شد
باکس ارت این بازی هم توسط یوبی سافت رونمایی شد . شما میتونید باکس ارت نسخه wii رو در زیر مشاهده کنید

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
گرینبرگ: ناتال باعث تعجب شما خواهد شد !

natal4.jpg

Aaron Greenberg امروز در طی صحبتهایی اعلام کرد که ناتال تعجب باعث تعجب همگان خواهد شد ! و تنوع بازیهای ان شما را به وجد خواهد اورد.

او طی صحبتهایی با CVG گفت: " ما ازسال پیش در فکر ساخت بازی های متنوع برای ناتال بودیم و اکنون به ان دست پیدا کردیم که کاملآ غیر قابل تصور بود. "

" ما از سالهای قبل به فکر ایجاد پتانسیل بالا در نمونه کارهای خود بودیم ! او گفت: " من فکر میکنم مردم برای اولین بار با دیدن ناتال و تجربه ی ان شگفت زده خواهند شد ! لذت بردن از ناتال پیر یا جوان ، مرد یا زن ندارن و هر کس که انرا تجربه کند قطعآ از تجربه ی ان پشیمان نخواهد شد. "

" این تجارب میتواند در شیوه ی زندگی و انجام و طراحی های ان مناسب باشد و شما میتوانید در مورد ان تفکر کنید."

" مطمئن باشید ناتال از Motion Controler بهتر خواهد بود ! ما یک تیم قوی هستیم و ناتال هم قوی و بزرگ خواهد بود ! "

و در پایان گرینبرگ اعلام کرد که در E3 بیشتر از ناتال سخن خواهند گفت و ارزوها را براورده خواهند کرد.

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
اولین عکسها از Ps3 هک شده !

ps362.jpg

Geo Hot هکر معروف ایفون دیروز در وبلاگ شخصی خود اولین عکسها را از PS3 ایه هک شده ی خود منتشر کرده است و این عکسها نشان میدهد که بازیهای کپی بر روی هارد PS3 نصب شده اند.

این هک شدن ، دقیقآ حالت PSP را اجرا خواهد کرد ! پس دوستان ایرانی نگران DVD خام Blue-Ray نباشند و شما فقط باید کنسول خود را به فروشگاهها ببرید تا بازیها را بر روی هارد کنسول بریزند.

عکس اول و صحبتهای Geo Hot

l6i6egbfuz8sy2vxkufn.jpg

زمانی که دیسک را وارد کنسول میکنید ، بر روی ایکون بازی دکمه ی مثلث را بزنید ، یک گزینه ی جدید به اسم Install To Hard Drive اضافه شده است که وقتی بر روی ان ضربدر را بزنید با توجه به حجم بازی ، بازی شروع بع نصب شدن بر روی هارد میشود ! Geo Hot گفت: " وقتی من GOW III را نصب کردم چیزی حدود 24 دقیقه طول کشید و این زمان با توجه به حجم بازی کم یا زیاد میشود. "

عکس دوم و توضیحات Geo Hot

jinyjr3y3k6dam13qbej.jpg

همونطور که در عکس دوم مشاهده میکنید گزینه ای به اسم My Games به قسمت در قسمت Game ما ایجاد شده که میتونین بازیهای کپی که روی هارد نصب کردین رو توش نگهداری کنین !

Geo Hot: " در اخر باید افتخار کنم و بگویم که من به تنهایی موفق به هک کردن PS3 شدم ! البته خود سونی بازی بازیهایی که در PSN قرار میداد این راه را برای من باز کرد و به من نشون داد که بازیهای کپی چگونه قابل نصب بر روی هارد هستند. "

منبع: وبلاگ شخصی Geo Hot

البته برای دیدن خود خبر باید عضو خبر نامه ی وبلاگ باشین.​

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
Valve از نسخه ی جدید Half-Life میگوید !

halflife2.jpg

Valve امروز در طی خبری نوشت که قصد دارد نسخه ی جدیدی از سری بازیهای Half-Life را منتشر کند و لذت ترس را به میان گیمرها بازگرداند !

همچنین Newell در طی اخرین مصاحبه ها در CVG گفته بود که قصد داریم در این نسخه از بازی گسترش زیادی ایجادکنیم و همچنین روابط عاطفی را نیز بین همه برقرار کنیم.

" چیزی که ما در یک پروژه به ان نیاز داریم داشتن کمی واقعیت است و این نیست که بخواهیم گذشته را تکرار کنیم و در حال حاظر قصد داریم که یک اثر جدید را به جای بگذاریم ! همچنین Newell در طی صحبتهایی گفت:

" احساس من به من میگوید که گیمر ها دوست دارند ترس زیادی در بازی وجود داشته باشد ! البته ما این موضوع را رعایت خواهیم کرد و همچنین در بازی روابط عاطفی نیز برقرار میکنیم. "

پس اینجا سوالی مطرح میشود که ایا طرفداران Half-Life باید منتظر یک اثر ترسناک باشند ؟

Newell در جواب گفت: " اگر این عنوان را بچه ها بازی کنند به دلیل ترس زیاد در بازی قطعآ خواهند مرد ! پس مواظب به های خود باشید ! "

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
هاردهای 120 Gig از دور خارج شدند !

120GbHDD.jpg

ماجور نلسون مشاور ارشد مایکروسافت امروز طی صحبتهایی با سایت " Joystiq " گفت که دیگر تولید هاردهای 120 GIG برای X360 متوقف شده است.

این خبر بعد از تایید شدن عرضه ی USB Flash بر روی کنسولهای مایکروسافت تایید شد.

هم اکنون میتوانید در سایت" Amazon " هاردهای 120 GIG را به قیمت 94 تا 117 $ خریداری کنید.

هارد های 250 GIG را نیز میتوانید به قیمت 130 $ خریداری کنید.

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
لووووووووووووووووووووووووووووووول :D

EDGE امتیاز 8 را لایق Splinter Cell : Conviction دانست!

سایت EDGE اصولا جزوه اولین بررسی کننده های بازی ها است.
EDGE در آخرین نقد خوب بازی Splinter Cell : Conviction را مورد بررسی قرار داده است . این بازی امتیاز 8 از 10 را گرفته.
Splinter Cell : Conviction در تاریخ 14 آوریل منتشر میشود .
امتیازات EDGE به سایر بازی ها نیز بسیار عجیب و شوکه کننده است »

Super Street Fighter IV – 9
* Splinter Cell: Conviction – 8
* Flotilla – 7
* Echoshift – 7
* Monster Hunter Tri – 7
* Red Steel 2 – 7
* Dead or Alive Paradise – 6
* Dead To Rights: Retribution – 6
* Mega Man 10 – 6
* Metro 2033 – 6
* Resonance of Fate – 6
* Command and Conquer 4: Tiberian Twilight – 5
* Fret Nice – 4​

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
تغییر تاریخ عرضه Prince of Persia :The Forgotten Sands

popsands3.jpg

Ubisoft تاریخ عرضه ی Prince of Persia :The Forgotten Sands را تغییر داد البته فقط چند روز ...

بازی قرار بود 18 می منتشر شود اما با اعلام تاریخ جدید یوبی سافت این بازی 3 روز دیرتر یعنی 21 می منتشر میشود. البته تاریخ عرضه نسخه PC تغییر نکرده است (June)

آخرین شماره از شاهزاده ایرانی تقریبا برای تمامی پلتفرم (DS, PS3, PSP, Wii, Xbox 360 و PC ) منتشر میشود .
در ضمن هفته قبل نسخه Collecter's Edition این بازی در اروپا معرفی شد.

منبع

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
لووووووووووووووووووووووووووووووول :D

EDGE امتیاز 8 را لایق Splinter Cell : Conviction دانست!

سایت EDGE اصولا جزوه اولین بررسی کننده های بازی ها است.
EDGE در آخرین نقد خوب بازی Splinter Cell : Conviction را مورد بررسی قرار داده است . این بازی امتیاز 8 از 10 را گرفته.
Splinter Cell : Conviction در تاریخ 14 آوریل منتشر میشود .
امتیازات EDGE به سایر بازی ها نیز بسیار عجیب و شوکه کننده است »

Super Street Fighter IV – 9
* Splinter Cell: Conviction – 8
* Flotilla – 7
* Echoshift – 7
* Monster Hunter Tri – 7
* Red Steel 2 – 7
* Dead or Alive Paradise – 6
* Dead To Rights: Retribution – 6
* Mega Man 10 – 6
* Metro 2033 – 6
* Resonance of Fate – 6
* Command and Conquer 4: Tiberian Twilight – 5
* Fret Nice – 4​
خيلي كم دادند!
انتظار بالاي 9 رو داشتم.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
Saw_Box_Art_6%281%29.JPG

konami بازي SAW2 را براي پاييز امسال تاييد كرد . اين بازي براي xbox 360 و ps3 قراره عرضه بشه .
داستان ، بازيكن رو بين شماره 2 و 3 فيلم قرار ميده و بازيكن به جاي پسر كاراگاه Tapp يعني مايكل بازي ميكنه ، او ميخواد از مرگ پدر خودش سر دربياره كه در اين راه به حوادثي بر ميخوره و ميفهمه كه چه كسي مسئول مرگ پدرشه ، jig saw .

منبع + عكس و تريلر

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
crysis23.jpg

EA اعلام کرد نویسنده ی اصلی Crysis 2 آقای ریچارد مورگان خواهد بود .
از آثار منتشر شده توسط مورگان می توان به 2 کتاب تخیلی تغییر کربن و فرشتگان شکسته اشاره کرد که جایزه ی بهترین رمان در سال 2003 را دریافت کرده اند و او هم اکنون وظیفه ی نوشتن داستان یک شوتر اول شخص AAA را بر عهده دارد .
این اولین باری است که مورگان برای یک بازی کامپیوتری داستان می نویسند و او در این باره می گوید :
" بازی های کامپیوتری یکی از چیزهایی هستند که من می خواهم در زندگی ام برای معتاد شدن به آن واجد شرایط شوم . هر بین از محیط دارای پتانسیل برای داستان سرایی احساسی و هیجان انگیز است مانند ادبیات و فیلم ها ، و من بسیار هیجان زده ام که این قالب را با همکاری با یک شرکت سازنده ی جهانی مانند Crytek در اولین پروژه ام کشف کنم . "
کِوات یرلی مدیر ارشد Crytek افزود :
" او به ما کمک کرده است تا ایده های ما برای Crysis 2 را تبدیل به یک داستان کنیم که بازیکنان را در راه های جدید و هیجان انگیزی درگیر می کند . اشتیاق او برای صنعت و برای بازی ها مطابقت کامل با تیم ما دارد و ما نمی توانیم برای بازیکنان صبر کنیم تا این همکاری را تجربه کنند . "
بازی هفنه ی پیش در نیویورک نمایش داده شد و واقعا شگفت انگیز بود . Crysis 2 در تعطیلات امسال برای PC,PS3 و X360 عرضه می شود .

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
richadkmorgan.jpg
Richard Morgan نویسنده بازی Crysis 2 و رمان نویس معروف گفت که بازی MW2 یک بازی بسیار ناامید کننده محسوب میشود که داستانی غیر قابل تحمل دارد.

آقای Morgan در مصاحبه ای با CVG در جریان بازی Crysis2 در شهر نیویورک اعلام کرد که بازی MW2 از لحاظ روایت داستان در مقایسه با Uncharted2 دارای مشکلات خیلی زیادی بوده است!
او گفت: "من فکر می کنم که بازی MW2 یک ناامیدی بزرگ به شمار میره" این بازی افول شدیدی نسبت به نسخه قبلی یعنی MW داشته و بعد از این که من این بازی رو تموم کردم با خودم گفتم خدای بزرگ هیچ چیز بازی پیشرفتی نداشته و داستان بازی بد هست و اجزای بازی با هم جور نمیشن این بازی فقط از یه مشت ماموریت الکی تشکیل شده!

"این بازی در کل خیلی غیر قابل تحمل هست و این مشکل درست هم نخواهد شد. به طور اساسی پایه همه این مشکلات روایت نامناسب داستانی بوده است من میدونم که سازندگان بازی بخاطر فروش اون خیلی اعتماد به نفس بالایی دارند و فکر میکنند که کارشون بی نقص بوده و این همیشه یه خطر بزرگ محسوب میشه.

"برعکس در بازی Uncharted2 سازندگان برگشنتد مشکلات و کمبود های نسخه اول رو بررسی کردند و سپس در نسخه دوم همه اون مشکلات رو برطرف کردند و نقاط قوتش رو هم ارتقا دادند.
"آنها بازی رو به یک بازی جدید منتقل کردند و شما در برخورد با دیگران می تونید به راحتی به آنها بگید که شماره دوم مانند شماره اول هست اما خیلی بهتر از اون اما در مورد MW2 شما میگید که مانند شماره اول هست ولی... به سمت بدترشدن اما پول سازتر بودن!
همچنین امروز اعلام شد که آقای Morgan سرگروه نویسندگان بازی Crysis 2 خواهد بود.

منبع
**
از نظر من چرت و پرت گفته.بازيي به اين قشنگي.تازه بازي داستان هم كه داره.
و فقط به خاطر داستان نميشه گفت بازي غير قابل تحمل هست.

parsaian

Registered User
لایک‌ها
2
اين اخبار فكر كنم مال 2 ماه پيشه اخبار جديد تر ندارين بزارين مثلا اينكه اسم ناتال به كينكت تغيير كرد و از اين حرفا.....

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
اين اخبار فكر كنم مال 2 ماه پيشه اخبار جديد تر ندارين بزارين مثلا اينكه اسم ناتال به كينكت تغيير كرد و از اين حرفا.....

خوب من هم اون خبر رو دو ماه پیش گذاشتم دیگه :D

جدا؟تغییر کرد؟
یه سرج کنم چن تا خبر بزارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا