ahmadreza1368
Registered User
اقا من n+ دارم هركاري ميكنم با ادرس ١٩٢.١٦٨.٠.١ وارد تنظيمات نميشه و ميپره به اين صفحه
تورو خدا كمك كنيد اعصابم ريخته بهم

اقا من n+ دارم هركاري ميكنم با ادرس ١٩٢.١٦٨.٠.١ وارد تنظيمات نميشه و ميپره به اين صفحه
صفحه Login اینه نباید مشکلی داشته باشه http://192.168.0.1/login.stmبازم فرقي نميكنه
سلام
اين مودم N+ كه گرفتم وايرلسش كار نميكنه كل تاپيك رو خوندم يه جا گفته بوديد ريست (با سوزن) انجام بديد كه ريست كردم درست نشد يكي از دوستان هم گفته بود تيك پنهان كردن رو برداريد كه هر چي گشتم همچي چيزي نديدم يه نفر ديگه هم گفته بود فريم ور عوض كنيد كه براي N+ فرم وري نديدم جز اين فرم وري كه چنتا پست قبل جناب مصطفي گذاشتند ، كه قبلش هم گفتند با ريختن اين فرم ور گارانتي دستگاه ابطال ميشه منم انجام ندادم
چه كار بايد انجام بدم؟
اون دوتا لينكي هم كه گذاشته بوديد يكيش اسپانيايي بو كه هيچي نفهميدم يكي ديگش هم آخرش نوشته بود كه با ريست كردن درست شد اما من ريست كردم درست نشد
option annex 'a'
option annex 'admt'
سلاممن یه مورد بود اینجوری درست شد. شما هم امتحان کن ببین درست میشه یا نه/
مودم را خاموش کنید دکمه Reset را نگه دارید و درحالی که دکمه را نگه داشتید برق مودم را وصل کنید 30 ثانیه دکمه را نگه دارید و بعد رها کنید. کمی صبر کنید دوباره مودم را از برق بکشید و مرحله قبل را اجرا کنید اینبار 5 ثانیه دکمه را نگه دارید و به این آدرس برید http://192.168.0.1 از سمت چپ گزینه تنظیمات کارخانه را بزنید و بزاری مودم ریبوت بشه و بیاد بالا .
VF-ESarv75 این مدل وجود خارجی نداره؟؟؟لینک از سایتش داری؟؟؟مشخصاتش دقیق چیه؟؟چیپش چیه؟
Hardware
Architecture: MIPS
Target: lantiq
Vendor: Arcadyan
Bootloader: brnboot
System-On-Chip: Infineon/Lantiq Xway Danube (PSB 50702 E V1.3 or V1.4)
CPU Speed: 333 MHz
Flash chip: Intel JS28F128J3D-75
Flash size: 16 MiB
RAM chip: PSC A3S56D40ETP
RAM size: 32 MiB
USB: 2x USB 2.0 standard A + 1x USB 2.0 standard B
ADSL: ADSL (G.992.1 & T1.413, V2), ADSL2 (G.992.3), ADSL2+ (G.992.5)
Ethernet: Infineon ADM6996I, 4x LAN 100 Mbps
Wireless: Ralink RT2860T, 802.11n 300 Mbps, 2.4 GHz, 2 antennas
Phone: 2x RJ11
Serial: yes (with header)
JTAG: yes (no header)
Buttons: power switch, WiFi button, reset button