سری ان پلاس هستش فرمور دیگه ای ندارهبا من تماس بگیرید.اگر فریم ور عوض نشده باشد تعویض میشود.البته اگر شامل یکسال زمان گارانتی باشد و ایمیل فعالسازی فرستاده باشید. معمولا زمانی چراغ پاور روشن میماند که فریم ور از بین رفته باشد
سلام.سری ان پلاس هستش فرمور دیگه ای نداره
سلام.سری ان پلاس هستش فرمور دیگه ای نداره
روش دریافت و نصب فریمور جدید رو به من بگیدباشه تست کنید
بازم کمکی خواستید در خدمتم
ارسال توسط Galaxy S4
شما به پست اول مراجعه کنید و از لینک دراپ باکس فایل ۶۱ را دانلود کنید(در اسم فایل عدد ۶۱ هست)سلام.میشه
روش دریافت و نصب فریمور جدید رو به من بگید
م. رفتم شرکت آسیا تک.نتونستن کانفیگ کنن.نمیدونم چیکار کنم دیگه.سلام.
این دو دوست اخر با من تماس بگیرند تا مشکلات را رفع کنیم.ممنون
یه افر ویژه بوشهری ها
برنده یک مودم رایگان شوید
تا ۴۸ساعت اینده با من تماس بگیرید
سلام.
این دو دوست اخر با من تماس بگیرند تا مشکلات را رفع کنیم.ممنون
یه افر ویژه بوشهری ها
برنده یک مودم رایگان شوید
این ورژن فریموری که روی مودمها هست این مشکل را با بعضی دستگاههای وای فای دار داره.
باید مودم را باز کنید و openwrt یا بکآپ فلش ورژن بالاتر را بریزید.
سلام آقا مصطفا.فکر کنم شما بتونین منو کمک کنید.مودم من کانفیگ نمیشه.چراغ ای دی اس ال چشمک میزنه.هرکاری میکنم نمیشه.حتی بردم شرکت انترنتم آسیاتک اما نتونتند .فریمورم 50 بود.61 و 83 رو هم ریختم اما نشد تنظیمات رو کامل انجام میدم خودش ریست میشه آخرش.اما بازم چراغ چشمک میزنه.هیچ جایی هم نیست آدم ببره درت کنند.لطف کن کمکم کناین ورژن فریموری که روی مودمها هست این مشکل را با بعضی دستگاههای وای فای دار داره.
باید مودم را باز کنید و openwrt یا بکآپ فلش ورژن بالاتر را بریزید.
دقیقا مشکل چیه ؟سلام آقا مصطفا.فکر کنم شما بتونین منو کمک کنید.مودم من کانفیگ نمیشه.چراغ ای دی اس ال چشمک میزنه.هرکاری میکنم نمیشه.حتی بردم شرکت انترنتم آسیاتک اما نتونتند .فریمورم 50 بود.61 و 83 رو هم ریختم اما نشد تنظیمات رو کامل انجام میدم خودش ریست میشه آخرش.اما بازم چراغ چشمک میزنه.هیچ جایی هم نیست آدم ببره درت کنند.لطف کن کمکم کن
سلام آقا مصطفا.فکر کنم شما بتونین منو کمک کنید.مودم من کانفیگ نمیشه.چراغ ای دی اس ال چشمک میزنه.هرکاری میکنم نمیشه.حتی بردم شرکت انترنتم آسیاتک اما نتونتند .فریمورم 50 بود.61 و 83 رو هم ریختم اما نشد تنظیمات رو کامل انجام میدم خودش ریست میشه آخرش.اما بازم چراغ چشمک میزنه.هیچ جایی هم نیست آدم ببره درت کنند.لطف کن کمکم کن
به 83 آپدیت کنید کانفیگ را انجام بدید یه بکآپ از تنظیمات بگیرید و برام بفرستیددوستان من خیلی از فریومرها رو که میزنم، و از طریق آموزش آنلاک هم آنلاک میکنم ولی باز مودم لاک میمونه
فریمورهای 63 و قبل از اون هم چون قدیمی ترن خوشم نمیاد استفاده کنم
الان کسی هست که بگه بهترین فریمور این مودم چیه؟
توی تنظیمات بگرد پیداش کن ، برای اسیاتک اینهفاصله نزدیکه.اسپلیتر دارم.تنظیمان vpi.vci کجاست و چطکر باید باشه؟مشکل اینه که اصلن چراغ ای دی اس ال ثابت نمیشه.لینک ندارم.ورژن c هست.فریمورش 50 بود.61 ریختم بعد 83 الامم 77 ریختم.اما نشد.ممنون
درست شد، مشکل این بود که توی فایل تنظیمات دو بار lanDns1 و lanDns2 اومده بود و فقط من یه سریش رو تغییر داده بودم. ممنونبه 83 آپدیت کنید کانفیگ را انجام بدید یه بکآپ از تنظیمات بگیرید و برام بفرستید