Aeonxul
Registered User
بله دقیقا درست میگین، فقط برادکام ها این قابلیت رو دارند، منتها دیدم این چون از چیپ های جدید و خوب lantiq روشه گفتم شاید اینم بشه بعد از زدن کاستوم فریمور.قابلیت تغییر snr تا جایی که من اطلاع دارم فقط برای مودمهایی که چیپ برادکام دارند عملی هست.
البته این تغییر snr روی مودم همیشه هم معجزه نمیکنه
شما اگر فاصله تون تا مرکز مخابرات زیاد هست بهتره از مدل n که چیپ برادکام داره استفاده کنید چون برادکام توی فواصل طولانی بهتر جواب میده.
اگر مسافتتون کوتاه هست اما باز هم مشکل snr دارید بعد از چک کردن مسیر و اتصالات داخل خونه و جعبه تقسیم داخل کوچه (زنگ بزنید بگید خطتون قطعی و نویز داره خودشون میان سرویس میکنن نگید اینترنت نمیان) با شرکتی که ازش اینترنت گرفتید تماس بگیرید و بگید خط را به اندازه پهنای باند یا کمتر از مقدار فعلی براتون تنظیم کنند مثلا اگر خط 4 مگ دارید و استریم 10 مگ میگیرید بگید رو 5 براتون ست کنند.
من مسافتم کوتاه هست، در واقع line attenuation من برای آپلود حدود 11-12db و برای دانلود حدود 18.5 تا 19.5 دسی بل هست که تا اونجایی که سرچ کردم زیر 20 عالی هست. اما بوجود این و با اینکه snr ام زیر 10 ندیدم باشه، با این مودم پلاس معمولا 12 هست اما باز هم قطعی خطم زیاد هست، البته اینو بگم که سرعت نتم روی 20 مگابیت وصله معمولا، اما وقتی هم که بعد از قطعی نت و وصل مجدد به ندرت سرعت نت رو مودم خودش روی 14 مگابیت و این حدودا میزنه و snr ام به حدود 18db میرسه اما بازم از مشکل قطعی امان ندارم.
پس با این حساب و توصیه های شما همون باید مسیر و اتصالات داخل خونه و جعبه تقسیم داخل کوچه رو چک کنم. تشکر فراوان اقا مصطفی. حالا زنگ میزنم مخابرات شاید اومدن چک کردن هر چند که بعیده.