• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
اقا یه هفته هم تموم شد خبری نشد؟
متاسفانه چند تا بودن که مشکل فنی دارند و قابل ارائه نیستند

دوستان دستتون درد نکنه هیچ کس هیچ راهنمایی به ما نداد،هنوز هم به حالت bridge میتونم وصل شم ولی ppoe یا وصل نمیشه اگه وصل بشه ام شاید نیم ساعت طول بکشه تا بتونم ازش استفاده کنم به نظرتون چی کار کنم؟؟
سلام
طبق اخرین تماس فرمودید مشکل برطرف شد.تایید میکنید؟

سلام دوستان کسی تنظیمات سری g رو میتونه بگه؟
چه تنظیمی میخواهید؟

Arthas89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این فریمور های 83 و 77 و 063 فقط برای مدل n هست یا برای مدل g هم کاربرد داره؟

alipoor90

Registered User
لایک‌ها
59
سلام
جناب اشنا بسته بنده ارسال شده؟ اخه هنوز نرسیده ... اگه ارسال شده شماره بارنامه بدید ممنون میشم

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
این فریمور های 83 و 77 و 063 فقط برای مدل n هست یا برای مدل g هم کاربرد داره؟
فقط برای N است
سلام
جناب اشنا بسته بنده ارسال شده؟ اخه هنوز نرسیده ... اگه ارسال شده شماره بارنامه بدید ممنون میشم
سلام.من پیگیری میکنم از تیپاکس بهتان اعلام میکنم.متاسفم از این تاخیر

sagittarius_158

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
آیا امکان تحویل همزمان مودم و پرداخت هزینه وجود داره.من یکی از سریn رو میخوام.
شهر آمل سکونت دارم.
داداش میخوای بخری شک نکن ایشون مطمئن مطمئن هستند

pcbrain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در این پست 4 کالا (مودم N , G , +N , 3G ) به شما معرفی میشوند.که توضیحات هر کدام به تفکیک ذکر می‌شود.تمام این کالاها بصورت فروش مستقیم از وارد کننده میباشند و توسط فروشنده یکسال ضمانت میگردند.برخی از اصطلاحات نیز جهت آشنایی بیشتر توضیح داده شده است.

اگر از طریق موتورهای جستجو به این تاپیک هدایت شدید : به دلیل محدودیت در حجم مطالب پست اول ، سایر توضیحات در پستهای دو و سه درج شده است.تمام اطلاعات مفید از جمله نحوه سفارش و قیمت در چند پست اول تاپیک به روز میباشد.و نیازی به مطالعه پستهای دیگر تاپیک نیست.

• مودم وایرلس G :
  • 108000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)
  • مودم وایرلس N :
  • 138000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)
  • مودم وایرلس N +:
  • 148000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)
  • مودم سیمکارت 3G :
  • 88000 تومان ( هزینه ارسال با خریدار است)

===============================================
========================================
================================

به همراه دو نرم افزار ویژه جهت بهبود کارکرد خطوط نویز دار + افزایش سرعت اینترنت (تنظیمDNS )که در این تاپیک معرفی میشوند

• تصاویر
مشاهده پیوست 339460
مشاهده پیوست 337108
مشاهده پیوست 337112
مشاهده پیوست 337114

برای دیدن مشخصات به این لینک مراجعه کنید
از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

فرصت طلایی:
از این پس در بعضی از روزها و در بعض از ساعتهای این روزها یک قیمت طلایی اعلام میگردد که فقط به مدت زمان اعلام شده(چند دقیقه) معتبر میباشد.خریدارانی که واریز پولشان در این بازه زمانی باشد برنده خواهند بود.جهت مشاهده به آخرین پست استارتر در آخرین صفحات مراجعه فرمایید.

نظر به عنوان مصرف کننده این مودم:
با دیدن کیفیت بدنه و طراحی خلاقانه ان عاشقش میشوید.احترام به خواسته های مشتری کاملا رعایت شده است و شما را یاد محصولات اپل و دقت تولید انها میاندازد.حرفه ای بودن تنظیمات این مودم امکان خیلی از کارها را به کاربر حرفه ای میدهد.پس از خرید و استفاده اکثر تولیدات موجود در بازار به این برند و محصول رسیدیم از نظر قیمت نیز همرده مودمهای 200 هزارتومانی موجود در بازار است.

تماس با ما توسط یکی از این دو روش طبق اولویت ارتباط برقرار کنید.

• نکات ضروری پس از خرید
از اینکه کالای ما را برای خرید انتخاب کردید متشکریم.امیدواریم کیفیت خوب کالای ما موجب تداوم این ارتباط گردد.
1- لطفا جهت ثبت گارانتی یکساله این کالا بارکد درج شده روی جعبه را به این ایمیل ارسال نمایید.همچنین پس از ثبت کالای شما مجموعه ای از فایلهای آموزشی به ایمیل شما فرستاده میشود.هرگونه مشکلات سخت افزاری و درخواست آپدیت نرم افزاری را از طریق این ایمیل گزارش نمایید تا جهت تعمیر و جایگزینی با شما تماس گرفته شود.(با توجه به کیفیت بالای این محصول،خرابی فیزیکی آن تاکنون گزارش نشده است)
2- پس از دریافت کالا و تست سالم بودن لطفا به این انجمن و تاپیک برگشته و نظر خود را بیان نموده و امتیاز بازارچه

ده روش برای تقویت آنتن‌دهی شبکه وای‌فای خانگی شما

ارجاع به پستهای آموزشی و مفید در این تاپیک: (روش آنلاک کردن،تغییر پسوورد و ...)

14# آشنایی با تولید کننده
182# روش شناسایی نسخه فریم‌ور و یوزرنیم و پسوورد تنظیمات. فقط برای سری N
188# آنلاک فریم ور (قدیمی)
195# مقایسه مقادیر SNR Margin , Attenuation
201# انتقال فایل بین گوشی موبایل ، مودم و سایر دیوایس های متصل در شبکه
203# ریکاوری پسوورد مودم در صورت فراموشی
218# آنلاک فریم‌ور(قدیمی)
340# ریکاوری مودم در صورت استفاده از فریم ور اشتباه
370# انلاک فریم ور (قدیمی)
382# اموزش زیاد کردنSNR برای خطوط نویزدار فقط در مودمهای ودافون(چیپست برادکام آمریکا)
379# افزایس سرعت با DNS
402# دور زدن محدودیت سرعت آسیاتک
454# آنلاک فریم‌ور(جدید)

برای ورود به تنظیمات مودم از این آدرس استفاده کنید: 192.168.0.1
username: admin
pass N: VF-EShg556

pass G: VF-EShg553
pass +N: VF-ESarv75

لینک دانلود راهنمای فارسی و دفترچه مودم

آموزش تنظیم وای فای برای آیفون
دفترچه EN مودم سری N+

لینک به دراپ باکس ودافون

لینک دانلود ورژن فریم ور مورد تایید گارانتی ایران
*اگر مودم به خوبی کار میکند نیازی به آپدیت نیست.در زمان اپدیت دقت شود که برق قطع نشود و 10 دقیقه زمان میبرد

لینک آپدیت N به زبان اسپانیایی ترجمه شده به انگلیسی.برای بررسی ورژن های جدید فریم ور مودم

بهترین مودم ، adsl modem ، خرید مودم ، راهنمایی خرید مودم ، قویترین مودم ، Dlink ، Tplink ، اكسس پوينت ، روتر ، بهترين مودم موجود در بازار ايران ، کاملترین مودم ، وودافون ، vodafone ، اینترنت مخابرات ، شاتل ، نوین نت ، آسیاتک ، پارس آنلاین ، مودم ADSL قیمت همکار ، فروش مودم adsl. مودم adsl. فروش مودم وایرلس. قیمت مودم های وایرلس. فروش مودم. ... فروشگاه مودم ADSL. قیمت مودم adsl وایرلس ، راهنمای خرید مودم ADSL همراه با قیمت مودم adsl و قیمت مودم وایرلس اینترنت-دو نوع مودم ADSL در بازار موجود می باشد . مودم سیمی و مودم بی سیم یا مودم وایرلس . این مطلب شما را در خرید یک مودم ADSL خوب راهنمایی می کن-انواع کارت شبکه. قیمت انواع مودم ADSL. انواع ADSL. خرید مودم adsl. قیمت مودم ADSL WIRELESS. قیمت مودم d-link. قيمت مودم adsl. قيمت انواع مودم. بهترین مودم وایرلس

با سلام.
من دنبال یک مودم هستم که چند خط تلفن به ان متصل شود وسرعت دانلود من بالا بره.
میتونید کمکم کنید؟
ابراهیمی هستم
09366839972

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
با سلام.
من دنبال یک مودم هستم که چند خط تلفن به ان متصل شود وسرعت دانلود من بالا بره.
میتونید کمکم کنید؟
ابراهیمی هستم
چنین مودمی قیمت بسیار بالایی دارد چون به تعداد خط باید پردازنده قویتری داشته باشد.البته هست ولی در رده مودمهای خانگی و اسمال افیس نیست.
شما میتوانید به جای پرداخت چندین هزینه اشتراک یک اشتراک ده مگ خریداری کنید. یا یک نرم افزار مدیریت دانلود که بتواند فایلها را از دو مودم متفاوت دانلود کند

kamyaralpha

Registered User
لایک‌ها
57
متاسفانه چند تا بودن که مشکل فنی دارند و قابل ارائه نیستند

سلام
طبق اخرین تماس فرمودید مشکل برطرف شد.تایید میکنید؟

چه تنظیمی میخواهید؟
سلام آقا مودم رو روشن میکنم در بعضی وقتها 30 دقیقه یا بیشتر طول میکشه و بعضی مواقع مثل الان یک ساعت روشنه ولی کانکت نشده،حتی یک ساعت خاموش گذاشتم و دو باره زدم باز کانکت نشد

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام آقا مودم رو روشن میکنم در بعضی وقتها 30 دقیقه یا بیشتر طول میکشه و بعضی مواقع مثل الان یک ساعت روشنه ولی کانکت نشده،حتی یک ساعت خاموش گذاشتم و دو باره زدم باز کانکت نشد
شما مودم را خاموشنکنید حداکثر وایرلس را خاموش کنید چون طراحی این مودم برای اداری و استفاده بدون قطعی است.هر بار که خاموش میشود بعنوان قطعی شبکه در نظر میگیرد و مجدد پیکر بندی میکند.البته به نظرم در فریم ورهای جدید این مورد اصلاح شده.اگر انلاک ورژن 83 را بلدید اپدیت کنید در غیر این صورت 61 را بریزید

Hadi_Only

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
در مشهد هم نمایندگی دارید ؟ یا جایی هست که داشته باشند و بشه حضوری خرید ؟

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ببخشید ایا این مودم قابلیت این رو داره که سرعت دانلود یا همون پهنای باند رو برای یک رنج ip محدود کرد مثال ای پی 192.168.1.60 سرعت دانلود 30 کیلوبایت محدود گردد یعنی طرف نتونه بیش از این مقدار سرعت استفاده کنه

2- الان موجود دارید کی میتونم ازتون بخرم

Last edited:

mamadco

Registered User
لایک‌ها
38
مودم وایرلس N ، چطوره
برا من نمیدونم از isp هست یا نه بعضی مواقع قطع میشه باید اینقد خاموش روشن کنی تا درست شه وقتی هم که کابلش از پشتش در میاد هم همینطوری میشه وصل نمیشه باید چندین بار قطع و وصل کنی ؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
n+ هنوز موجوده؟؟
خیر

سلام
در مشهد هم نمایندگی دارید ؟ یا جایی هست که داشته باشند و بشه حضوری خرید ؟
نمایندگی نداریم ولی فروشگاه هست که به قیمت بالاتر از این تاپیک میفروشند

سلام ببخشید ایا این مودم قابلیت این رو داره که سرعت دانلود یا همون پهنای باند رو برای یک رنج ip محدود کرد مثال ای پی 192.168.1.60 سرعت دانلود 30 کیلوبایت محدود گردد یعنی طرف نتونه بیش از این مقدار سرعت استفاده کنه

2- الان موجود دارید کی میتونم ازتون بخرم
سلام.باید خودتان تست کنید.فکر کنم در پست اول تصاویر صفحه تنظیمات را قرار دادم. یا سوالتان را به انگلیسی در گوگل سرچ کنید + hg556

مودم وایرلس N ، چطوره
برا من نمیدونم از isp هست یا نه بعضی مواقع قطع میشه باید اینقد خاموش روشن کنی تا درست شه وقتی هم که کابلش از پشتش در میاد هم همینطوری میشه وصل نمیشه باید چندین بار قطع و وصل کنی ؟
سلام.اگر چند دقیقه به حال خودش باشد درست میشود.فریم ور را اپدیت کنید.چون با هر قطعی مجدد پیکر بندی میکند زمانگیر است.در سری جدید اصلاح شده است

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ایا مودم N+ قابلیت تغییر snr با استفاده از Dmt رو داره ممنون

m.naji1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قیمت مدل hg553 چنده؟

Arthas89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من یه مودم سری n دارم.بردمش اینترنت پارس انلاین برای تنظیم که تنظیمش هم کرد ولی وقتی اوردمش خونه اصلا به اینترنت وصل نشد.چراغ adsl روشن و و خاموش میشه و بعد ثابت میمونه بعدشم روشن خاموش میشه.آپدیت هم کردم به ورژن 83 و از backup تنظیمات استفاده کردم ولی اصلا خوب نشد.کمک کنین. چیکارش کنم؟
sn: 304620911105276

Arthas89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مودم من به شدت مشکل داره.بعد از آپدیت به 83 بعد از چند ساعت مشکل قطعی اینترنت خوب شد ولی اصلا دکمه وایرلس کار نمیکرد و چراغشم اصلا روشن نمیشه.فکر کردم شاید مشکل از آپدیت کردن 83 باشه برای همین به ورژن 77 آپدیت کردم ولی بازم خوب نشد.الان هم اصلا چراغ adsl هم روشن نمیشه.
چیکارش کنم؟

Arthas89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه.
چراغ وایرلس مودمم سری n اصلا روشن نمیشه.داخل تنظیمات نوشته که wi fi روشنه ولی چراغ روی مودم خاموشه و گوشی هم نمی تونه پیداش کنه.کمکم کنید.

بالا