• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

mrghaedi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا گارانتی این مودم چه شرکتی هست و آیا گارانتی معتبری داره؟
ار برق کشیدم مودم سری n+ مشکلی براش ایجاد نمیکنه چون من میخوام برد خوبی داشته باشه و حتما هم ار سری n باشه که حداقل تا چند سال کارم رو درست راه بندازه

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
قیمت مدل hg553 چنده؟
سلام 108000
سلام
من یه مودم سری n دارم.بردمش اینترنت پارس انلاین برای تنظیم که تنظیمش هم کرد ولی وقتی اوردمش خونه اصلا به اینترنت وصل نشد.چراغ adsl روشن و و خاموش میشه و بعد ثابت میمونه بعدشم روشن خاموش میشه.آپدیت هم کردم به ورژن 83 و از backup تنظیمات استفاده کردم ولی اصلا خوب نشد.کمک کنین. چیکارش کنم؟
sn: 304620911105276

مودم من به شدت مشکل داره.بعد از آپدیت به 83 بعد از چند ساعت مشکل قطعی اینترنت خوب شد ولی اصلا دکمه وایرلس کار نمیکرد و چراغشم اصلا روشن نمیشه.فکر کردم شاید مشکل از آپدیت کردن 83 باشه برای همین به ورژن 77 آپدیت کردم ولی بازم خوب نشد.الان هم اصلا چراغ adsl هم روشن نمیشه.
چیکارش کنم؟

سلام دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه.
چراغ وایرلس مودمم سری n اصلا روشن نمیشه.داخل تنظیمات نوشته که wi fi روشنه ولی چراغ روی مودم خاموشه و گوشی هم نمی تونه پیداش کنه.کمکم کنید.
پاسخ شما را در طی تماس دادم.ارسال کنید به گارانتی

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه.
چراغ وایرلس مودمم سری n اصلا روشن نمیشه.داخل تنظیمات نوشته که wi fi روشنه ولی چراغ روی مودم خاموشه و گوشی هم نمی تونه پیداش کنه.کمکم کنید.

دوست عزیز مودم مشکل نداره
من هم چند روز پیش 15 تا مودم از ایشون گرفتم که 11 تاش سری n بود. امروز عصر وقتی خواستم به ورژن 83 آپدیت کنم 2تاشون همین مشکل را داشتند. برای درست کردنشون به صفحه دراپ باکس که لینکش تو پست اول هست برید و ورژن 50 و 70 را دانلود کنید. بعد مودم را با فایل 50 آپدیت کنید تا wifi ذوباره فعال بشه بعد هم با فایل 70 و در آخر با فایل 83 یعنی روش آپدیت به این صورت هست که قبل از ورژن 83 باید اول به 70 آپدیت کنید و بعد به 83.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دوست عزی
یه مودم میخام که بردش بالا باشه
کل فضای خونه رو پوشش بده
من خودم یه مودم aztech دارم ولی متاسفانه برد کمی رو پوشش میده 10-20 متر رو پوشش نمیده

1 سوال میشه انتن مودم رو عوض کنم بردش قویتر بشه ؟(هزینه انتن مودم چنده)

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوست عزی
یه مودم میخام که بردش بالا باشه
کل فضای خونه رو پوشش بده
من خودم یه مودم aztech دارم ولی متاسفانه برد کمی رو پوشش میده 10-20 متر رو پوشش نمیده

1 سوال میشه انتن مودم رو عوض کنم بردش قویتر بشه ؟(هزینه انتن مودم چنده)
این مودم انتن داخلی 5 دارد. امکان تعویض انتن ندارد. پوشش انتنش عالی است.من در طبقه چهارم کنار پنجره قرار دادم تو حیاط انتن داشتم. باید نقطه طلایی انتن را در منزلتان پیدا کنید.پوشش مودمها به صورت دایره ای است

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اگه خونه رو یه مستطیل درنظر بگیری اتاق مودم یه کنج قرار داره وبعدش 3 لایه دیوار میخوره تا برسه به اتاق حالمون
ولی رفیقم خونش دو کوچه اونطرفتره وای فایش انتن میده حتی 2 خونه هم پر میکنه انتنش
++++++++++++++++++++
نظر شما چیه ؟؟؟
مودم عوض کنم ؟؟

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
اگه خونه رو یه مستطیل درنظر بگیری اتاق مودم یه کنج قرار داره وبعدش 3 لایه دیوار میخوره تا برسه به اتاق حالمون
ولی رفیقم خونش دو کوچه اونطرفتره وای فایش انتن میده حتی 2 خونه هم پر میکنه انتنش
++++++++++++++++++++
نظر شما چیه ؟؟؟
مودم عوض کنم ؟؟
بهترین کار امتحان کردن مودم دیگری است.قبل از خرید مودم دوستتان را قرض بگیرید و تست کنید. تا مطمئن شویم اختلال امواج مزاحم نداشته باشد منزلتان

Arthas89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز مودم مشکل نداره
من هم چند روز پیش 15 تا مودم از ایشون گرفتم که 11 تاش سری n بود. امروز عصر وقتی خواستم به ورژن 83 آپدیت کنم 2تاشون همین مشکل را داشتند. برای درست کردنشون به صفحه دراپ باکس که لینکش تو پست اول هست برید و ورژن 50 و 70 را دانلود کنید. بعد مودم را با فایل 50 آپدیت کنید تا wifi ذوباره فعال بشه بعد هم با فایل 70 و در آخر با فایل 83 یعنی روش آپدیت به این صورت هست که قبل از ورژن 83 باید اول به 70 آپدیت کنید و بعد به 83.
مرسی دوست عزیز گفته شما رو انجام دادم ومودمدرست شد.الان وایرلس به خوبی کار می کنه.
جناب آشنا از شما هم ممنونم که وقت برام گذاشتین.الان مودم مشکلی نداره یعنی از اول هم نداشت مشکل از ناواردی بنده بود.پس نمی فرستمش برای گارانتی.بازم ممنون.موفق باشید.

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
++++++++++++++++++++
نظر شما چیه ؟؟؟
مودم عوض کنم ؟؟
انتن دهی این مودم واقعا خوبه!
خونه ما سه طبقه است و مودم توی ط اول هستش ولی من روی پشت بام سه تا انتن دارم! البته سرعت دانلود و باز کردن صفحات با موقعی که لپ تاب پیش مودم هست هیچ فرقی نداره!:general609:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بهترین کار امتحان کردن مودم دیگری است.قبل از خرید مودم دوستتان را قرض بگیرید و تست کنید. تا مطمئن شویم اختلال امواج مزاحم نداشته باشد منزلتان
سلام داداش با یه مودم دیگه TP-link وایرلسش سری n بود امتحان کردم تا اخرین نقطه کور خونمون انتن داد (البته دیگه انتهای خونمون همون یه انتن کوچولو میداد)
نظرت چیه حالا ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
آقا مبلغ رو فردا واریز میکنم
سرم شلوغ بود

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
سلام داداش با یه مودم دیگه TP-link وایرلسش سری n بود امتحان کردم تا اخرین نقطه کور خونمون انتن داد (البته دیگه انتهای خونمون همون یه انتن کوچولو میداد)
نظرت چیه حالا ؟
اگر تمایل دارید عوض کنید.مطمئنا کمی بهتر خواهد بود انتن دهیش ولی چقدر بهتر را نمیدانم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
آقا پدرام 154000 تومان ریختم به کارتت
کالای ما یادت نره

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
یه کامپیوتری اینجا هست نمی دونم مودمش چیه هر جا سرچ میکنم انتن میده فکر کنم 1 کیلومتر بورد داره :eek: هیچ پسوردی هم نداره و لی با هر گوشی ایی میخوام بهش وصل بشم نمیشه کسی از دوستان می دونه مودمش چیه که این طوریه این همه قوی

AmirKhan_0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حجت جان هروقت مودم n+ رو آوردید اطلاع رسانی کنید

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
یه کامپیوتری اینجا هست نمی دونم مودمش چیه هر جا سرچ میکنم انتن میده فکر کنم 1 کیلومتر بورد داره :eek: هیچ پسوردی هم نداره و لی با هر گوشی ایی میخوام بهش وصل بشم نمیشه کسی از دوستان می دونه مودمش چیه که این طوریه این همه قوی
اونها مودم نیستند.انتن هستند احتمالا برای شبکه داخلی استفاده میشود -

حجت جان هروقت مودم n+ رو آوردید اطلاع رسانی کنید
چشم

hadiioff

Registered User
لایک‌ها
11
قیمتها یکم بالا نیست؟ گارانتی دارن؟

iman1300

Registered User
لایک‌ها
7