• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از وقتی درآمد پاپ آپ از بین رفته

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
من سایتم حدود 4 هزار بازدیدکننده روزانه داره تا قبل از اینکه درآمد پاپ آپ از دونه ای 8 تومن بشه 2 تومن و 3 تومن یه آب باریکه ای ازش درمیومد بعد از کم کردن نرخ پاپ آپ الان فقط خرج هاستینگ و تمدید سرویس از سایت درمیاد
با این 4 هزارتا آی پی چطور کسب درآمد کنم شما برای پاپ آپ جایگزینی پیدا کردید؟؟؟

سرویس هایی مثل یکتانت اصلا بدرد نمیخورن فکر نمیکنم با 4K بازدید بیشتر از 50 تومن بازدهی داشته باشن همکاری در فروش هم که دیگه دورش تمام شده و بنر ثابت گذاشتم ماهی یکی دوتا بیشتر فروش نداشتم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من سایتم حدود 4 هزار بازدیدکننده روزانه داره تا قبل از اینکه درآمد پاپ آپ از دونه ای 8 تومن بشه 2 تومن و 3 تومن یه آب باریکه ای ازش درمیومد بعد از کم کردن نرخ پاپ آپ الان فقط خرج هاستینگ و تمدید سرویس از سایت درمیاد
با این 4 هزارتا آی پی چطور کسب درآمد کنم شما برای پاپ آپ جایگزینی پیدا کردید؟؟؟

سرویس هایی مثل یکتانت اصلا بدرد نمیخورن فکر نمیکنم با 4K بازدید بیشتر از 50 تومن بازدهی داشته باشن همکاری در فروش هم که دیگه دورش تمام شده و بنر ثابت گذاشتم ماهی یکی دوتا بیشتر فروش نداشتم
خب سایتت موضوعش چی هست ببین روش فروش خدماتی در اون موضوع یا فایل نمی تونه کمک کننده باشه احتمال میدم سایتتون محتوا محور هست تفریحی و اینا

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببینید در ایران درامد مطمئنی برای بحث محتوا نیست حتی مشکلات دیگه رو هم کنار بگذاریم در این سالها یک روش مطمئن برای درامد به وجود نیومده چون همه سایت های کسب درامد میان جیبشون رو پر می کنن با زحمات محتوا و میرن و تموم یا باید اونقدری هزینه کنی که خودت برند بشی و مستقیم بهت تبلیغ بدن یا اینکه بری سراغ کار خدماتی که مشتری برای خدمتت پول بده یعنی ده نفرم بازدید بگیری باز یه نفرشون مشتری میشه و سود خوبی می گیری تا اینکه کلی جن بکنی و بازدید بسازی و سودش بره جیب این سیستم ها

r3za-k

Registered User
لایک‌ها
528
میتونستیم یه تاپیک بزنیم و همه یه متن مشترک برای وزیر ارتباطات تو اینستاگرام بفرستیم
شاید بفهمه بجای رفع مشکل و برخورد با افراد خاطی که کلاهبرداری کردن نباید صورت مسئله رو حذف میکرد و تبلیغات ارزش افزوده رو نابود میکرد
یا حداقل فرآیندی که الان گذاشتن رو یخورده ساده تر میکردن که کسی که تبلیغات رو میخواد ، فعال سازی تبلیغات اینقد براش سخت نباشه
لقمه رو از پسه کله شون رد کردن خب معلومه کسی ازش استفاده نمیکنه

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دقیقا منم شرایطم مثل شماست 4 کا ای پی درامد عملا صفر! خیلی حالم گرفتست!
من نمیدونم به چه امیدی افرادی میان سایت موزیک یا خبری یا مجله ای شروع میکنن!!

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
دقیقا منم شرایطم مثل شماست 4 کا ای پی درامد عملا صفر! خیلی حالم گرفتست!
من نمیدونم به چه امیدی افرادی میان سایت موزیک یا خبری یا مجله ای شروع میکنن!!
دو ماه پیش یه نفر میگفت با 6000 ای پی از مدیا اد حدود یه میلیون درامد داره.

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
دو ماه پیش یه نفر میگفت با 6000 ای پی از مدیا اد حدود یه میلیون درامد داره.

با کلیکی چند تومن ؟ من گذاشتم بنر های یکتانت رو کلیکی 30 تومن می داد تبلیغات همسان. یک میلیون تومن می شه 33 هزار تا کلیک.

بنر های مدیا اد رو هم گذاشتم کلیکی 50 میوفتاد.

باور نکنید.

Last edited:

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
توصیه من اینه که از این دوستان یاد بگیرین و برین سراغ وب خارجی
1597858110822.png

میتونستیم یه تاپیک بزنیم و همه یه متن مشترک برای وزیر ارتباطات تو اینستاگرام بفرستیم
شاید بفهمه بجای رفع مشکل و برخورد با افراد خاطی که کلاهبرداری کردن نباید صورت مسئله رو حذف میکرد و تبلیغات ارزش افزوده رو نابود میکرد
یا حداقل فرآیندی که الان گذاشتن رو یخورده ساده تر میکردن که کسی که تبلیغات رو میخواد ، فعال سازی تبلیغات اینقد براش سخت نباشه
لقمه رو از پسه کله شون رد کردن خب معلومه کسی ازش استفاده نمیکنه
ارزش افزوده از بین نرفته، فقط به جای اینکه هزینه اش مستقیم از شارژ اصلی کم بشه یا رو قبض بیاد، از شارژ مخصوص ارزش افزوده کم میشه که جلوی کلاهبرداری و عضو کردن افراد ناآگاه رو بگیره و فقط اونایی که می دونن دارن چیکار می کنن عضوش بشن. خب چون ارزش افزوده محتوای خاصی نداره که کسی براش پول بده عملا تعطیل شده.

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
من الان با دیدن این تاپیک کاملا ناامید شدم که:(اینهمه تلاش کردم سایت موزیک زدم(سایت اولم بود و اونقدر توقع نداشتم ولی خوب دوست داشتم به درآمد برسونمش)واقعا وب ایران بدرد نمیخوره دیگه.هرجوری حساب کنی با پاپ اپ چیزی گیرت نمیاد

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
الان مدیا اد به هر کلیک همسان در سایت من 150 میده .بنری یکتانت 500 تومن:confused:

ارزش و کیفیت کلیک در سایتت پایین هست قیمت کلیک ها کم هست

کلا سایتهای فیلم و موزیک از تبلیغات همسان فکر نکنم درامدی داشته باشند چون کلیک های بی ارزشی ثبت میشه .. خخخخ

p.m.e.c

Registered User
لایک‌ها
181
برید وب خارج
وب ایران رو بزارید واسه امثال من که سوات درست و حسابی ندارند ...خخخخخ;)

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
من الان با دیدن این تاپیک کاملا ناامید شدم که:(اینهمه تلاش کردم سایت موزیک زدم(سایت اولم بود و اونقدر توقع نداشتم ولی خوب دوست داشتم به درآمد برسونمش)واقعا وب ایران بدرد نمیخوره دیگه.هرجوری حساب کنی با پاپ اپ چیزی گیرت نمیاد
مشکل وب ایران که نیست دوست من مشکل اصلی نبود روش مشخص درامدی برای سایت های محتوا محور هست و تمام سیستم های تبلیغی هم که اومدن صرفا و صرفا به دنبال کل سود برای خودشون بودند پس همیشه صاحب سایت ضرر کرده در ایران تنها سایت خدماتی و فروشگاهی می تونه موفق باشه چون درامدش مسیرش کاملا مشخصه و کافیه که امار بگیری براش که صد البته همه انواع سایت ها در وب خارجی هم قابل اجرا هست با جمعیت اماری خیلی زیاد

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

مگر وب خارج چه خبره ؟ سایتی میشناسید با نقض کپی رایت در خارج میلیونر شده باشه ؟

تورنت ها هم که فی سبیل الله کارمیکنن ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مگه ما اینجا داریم در مورد نقض کپی رایت حرف میزنیم؟:oops::oops::oops:

وب ایران دو محتوا دارد

محتوای اختصاصی و خدماتی : که بازدید کم - درامد بالا

محتوای عمومی ( 99درصد نقض کپی رایت ) : بازدید فوق العاده بالا و درامد کم و خیلی کم !

اکثر وب سایت ها که گفته میشن مشکل درامد دارن جز دسته دوم است

به این وب مستر های محترم خواستم بگم وب فارسی مرده است اوکی ! ولی با این نوع محتوا اگر وب خارج هم فعالیت بخواهید کنید درامدی نخواهید داشت

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
وب ایران دو محتوا دارد

محتوای اختصاصی و خدماتی : که بازدید کم - درامد بالا

محتوای عمومی ( 99درصد نقض کپی رایت ) : بازدید فوق العاده بالا و درامد کم و خیلی کم !

اکثر وب سایت ها که گفته میشن مشکل درامد دارن جز دسته دوم است

به این وب مستر های محترم خواستم بگم وب فارسی مرده است اوکی ! ولی با این نوع محتوا اگر وب خارج هم فعالیت بخواهید کنید درامدی نخواهید داشت
بله من هم همیشه در تاپیک ها همین بحث و نظر شما رو گفتم که در وب ایران تنها و بهترین راه خدماتی و فروشگاهی هست چون درآمدشون مشخص و مربوط به خودشونه و در دسته دوم حتی اگر فرد کاملا محتوای اختصاصی تولید کنه اولا متاسفانه دوباره راهکار درآمدی براش وجود نداره دوم میان ازش به راحتی کپی می کنن و تمام پس تنها راه وب فارسی همین خدماتی هست در وب انگلیسی هم باز همین هست یعنی بهترینش همون خدماتی و فروش ها هستن اما محتوایی ها هم براشون اقلا راه درامدی متصور هست

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
زر پاپ آپ هم امروز پیام داده که موقتا به حالت نیمه تعطیل و نیمه فعال دراومده سایت پاپ آپ فعال میشناسید تا زرپاپ آپ درست بشه جایگزین کنیم؟

بالا