• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از وقتی درآمد پاپ آپ از بین رفته

mahnyar22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کسی سراغ داره سایت پاپ اپ لطفا بگه

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
این دو تا سایت هستند ازشون استفاده میکنم
به وبمانی هم پرداخت دارند

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26

شما با چند آی پی و چقدر درآمد داری از این سایت popcash؟؟

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
شما با چند آی پی و چقدر درآمد داری از این سایت popcash؟؟
بعد از اینکه پاپ ایران خراب شد استفاده کردم
در حال حاضر بهتر از پاپ ایرانه
برای هر کس فرق داره. میتونید یه روز تست کنید بصرفه بود استفاده کنید اگرم نبود بردارید

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
اگر ای پی بالا دارین(+50 هزار) به من پیام بدین برای تبلیغات سایتتون(نوتیفیکیشن)درامد خوب و بی دردسری داره
پرداختی هم براتون 1 ماهه یا سه ماهه و یا 6 ماهه میزنم
فقط سایت با ای پی +50 هزار در روز

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سایت های ایرانی جمع میشن دیر و زود که شدن هم از الان سایت های خارجی هم برای ایپی ایران پرداختیشون کمه و تبلیغاتشون هم بیشتر اسیب میزنه و به سایت لطمه وارد می کنه حالا ما موندیم و کلی ترافیک که سودی نداره و کلی وقت و انرژی ازمون می گیره

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

مقدار ایپی سایت ، تعداد پاپ اپی که باز میشه و درامد رو بفرمایید

mehrana70

Registered User
لایک‌ها
26
مقدار ایپی سایت ، تعداد پاپ اپی که باز میشه و درامد رو بفرمایید
من از popcash کدش رو گرفتم گذاشتم روی سایت درجا توسط ویروس یاب بلاک شد و اصلا پاپ آپ هاش باز نمیشه

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
سایت های ایرانی جمع میشن دیر و زود که شدن هم از الان سایت های خارجی هم برای ایپی ایران پرداختیشون کمه و تبلیغاتشون هم بیشتر اسیب میزنه و به سایت لطمه وارد می کنه حالا ما موندیم و کلی ترافیک که سودی نداره و کلی وقت و انرژی ازمون می گیره
شما چه مقدار ای پی دارین؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ای پی محتوایی در ایران فاقد ارزش هست همین وقت و انرژی رو بزارید رو بحث فروش یا خدمات حتی در ایران نتایجش خیلی خیلی بیشتر از سایت محتوایی خواهد بود کلا وقتی سایتی رو میزنی که برای درآمد آویزون یه سیستم دیگه هست یعنی عملا برا خودت بزرگترین مانع رشد رو ایجاد می کنی این حتی برای خارج هم صدق می کنه که سایتی مثل گوگل هست اونجا حالا چه رسد به ایران که کلا همه سایت های کلیکی وپاپ فقط می خوان زودتر جیبه رو پر کنن و براشون وبمستر مهم نیست نظر شخصی من اینه حتی اگه برای خارج هم کار کنید باید روید خدماتی و فروش که وابسته به هیچ سایت درامدی نباشه کار کنید

irandegan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
زر پاپ آپ هم امروز پیام داده که موقتا به حالت نیمه تعطیل و نیمه فعال دراومده سایت پاپ آپ فعال میشناسید تا زرپاپ آپ درست بشه جایگزین کنیم؟
بعد از زر پاپ http://popupplus.ir/ بهترین گزینه هستش.
البته این هم شاید مثه زر پاپ تعطیل کنن.

irandegan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر ای پی بالا دارین(+50 هزار) به من پیام بدین برای تبلیغات سایتتون(نوتیفیکیشن)درامد خوب و بی دردسری داره
تا 20 هزار آیپی در روز دارم اگه خواستین بگین.

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سایتی که +50 کا بازدید داره که نمیاد با نوتفیکیشن کاربرو اذییت کنه و به روند رشد سایت لطمه بزنه از اون ور هم برای شما امار چه فرقی داره اتفاقا چند سایت با موضوع و کاربرای طیف مختلف بهتره

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
سایتی که +50 کا بازدید داره که نمیاد با نوتفیکیشن کاربرو اذییت کنه و به روند رشد سایت لطمه بزنه از اون ور هم برای شما امار چه فرقی داره اتفاقا چند سایت با موضوع و کاربرای طیف مختلف بهتره
چه ربطی به کاربر ازار بودن داره.یک مدل تبلیغات و درامدزایی هست و هیچ ارتباطی با روند رشد سایت نداره.
و در صورتی که کاربر ازار باشه مشترک به راحتی میتونه اعلان ها رو بی صدا و مسدود کنه.
البته سایت های کمتر از 50 کا هم اوکی هست و اگر تمایل داشتن میتونن پیام بدن تا همکاری رو شروع کنیم.(حداقل ای پی 20کا)

بالا