شما با چند آی پی و چقدر درآمد داری از این سایت popcash؟؟این دو تا سایت هستند ازشون استفاده میکنم
به وبمانی هم پرداخت دارند
کوتاه کننده لینک
سرویس کوتاه کننده لینک با قابلیت انتخاب آدرس دلخواه برای لینک کوتاه شده و همچنین رمز عبور جهت مشاهده، ارائه خدمات متنوع دیگری از قبیل ایجاد لینک لیست و کوتاه کردن متن و ایجاد نظر سنجی آنلاین علاوه بر قابلیت کوتاه کردن لینک در این وبسایت فراهم آمده استyun.ir
Register | PopCash.Net
PopCash.Net - The Popunder Network. Buy and sell popunder traffic with the leading advertising network.yun.ir
بعد از اینکه پاپ ایران خراب شد استفاده کردمشما با چند آی پی و چقدر درآمد داری از این سایت popcash؟؟
مقدار ایپی سایت ، تعداد پاپ اپی که باز میشه و درامد رو بفرماییداین دو تا سایت هستند ازشون استفاده میکنم
به وبمانی هم پرداخت دارند
کوتاه کننده لینک
سرویس کوتاه کننده لینک با قابلیت انتخاب آدرس دلخواه برای لینک کوتاه شده و همچنین رمز عبور جهت مشاهده، ارائه خدمات متنوع دیگری از قبیل ایجاد لینک لیست و کوتاه کردن متن و ایجاد نظر سنجی آنلاین علاوه بر قابلیت کوتاه کردن لینک در این وبسایت فراهم آمده استyun.ir
Register | PopCash.Net
PopCash.Net - The Popunder Network. Buy and sell popunder traffic with the leading advertising network.yun.ir
من از popcash کدش رو گرفتم گذاشتم روی سایت درجا توسط ویروس یاب بلاک شد و اصلا پاپ آپ هاش باز نمیشهمقدار ایپی سایت ، تعداد پاپ اپی که باز میشه و درامد رو بفرمایید
متفاوته ثابت نیست اصلامقدار ایپی سایت ، تعداد پاپ اپی که باز میشه و درامد رو بفرمایید
شما چه مقدار ای پی دارین؟سایت های ایرانی جمع میشن دیر و زود که شدن هم از الان سایت های خارجی هم برای ایپی ایران پرداختیشون کمه و تبلیغاتشون هم بیشتر اسیب میزنه و به سایت لطمه وارد می کنه حالا ما موندیم و کلی ترافیک که سودی نداره و کلی وقت و انرژی ازمون می گیره
ای پی محتوایی در ایران فاقد ارزش هست همین وقت و انرژی رو بزارید رو بحث فروش یا خدمات حتی در ایران نتایجش خیلی خیلی بیشتر از سایت محتوایی خواهد بود کلا وقتی سایتی رو میزنی که برای درآمد آویزون یه سیستم دیگه هست یعنی عملا برا خودت بزرگترین مانع رشد رو ایجاد می کنی این حتی برای خارج هم صدق می کنه که سایتی مثل گوگل هست اونجا حالا چه رسد به ایران که کلا همه سایت های کلیکی وپاپ فقط می خوان زودتر جیبه رو پر کنن و براشون وبمستر مهم نیست نظر شخصی من اینه حتی اگه برای خارج هم کار کنید باید روید خدماتی و فروش که وابسته به هیچ سایت درامدی نباشه کار کنیدسایت های ایرانی جمع میشن دیر و زود که شدن هم از الان سایت های خارجی هم برای ایپی ایران پرداختیشون کمه و تبلیغاتشون هم بیشتر اسیب میزنه و به سایت لطمه وارد می کنه حالا ما موندیم و کلی ترافیک که سودی نداره و کلی وقت و انرژی ازمون می گیره
بعد از زر پاپ http://popupplus.ir/ بهترین گزینه هستش.زر پاپ آپ هم امروز پیام داده که موقتا به حالت نیمه تعطیل و نیمه فعال دراومده سایت پاپ آپ فعال میشناسید تا زرپاپ آپ درست بشه جایگزین کنیم؟
تا 20 هزار آیپی در روز دارم اگه خواستین بگین.اگر ای پی بالا دارین(+50 هزار) به من پیام بدین برای تبلیغات سایتتون(نوتیفیکیشن)درامد خوب و بی دردسری داره
پرداختی هم براتون 1 ماهه یا سه ماهه و یا 6 ماهه میزنم
فقط سایت با ای پی +50 هزار در روز
واسه هر آیپی چقدر میده؟بعد از زر پاپ http://popupplus.ir/ بهترین گزینه هستش.
البته این هم شاید مثه زر پاپ تعطیل کنن.
سایتی که +50 کا بازدید داره که نمیاد با نوتفیکیشن کاربرو اذییت کنه و به روند رشد سایت لطمه بزنه از اون ور هم برای شما امار چه فرقی داره اتفاقا چند سایت با موضوع و کاربرای طیف مختلف بهترهاگر ای پی بالا دارین(+50 هزار) به من پیام بدین برای تبلیغات سایتتون(نوتیفیکیشن)درامد خوب و بی دردسری داره
پرداختی هم براتون 1 ماهه یا سه ماهه و یا 6 ماهه میزنم
فقط سایت با ای پی +50 هزار در روز
چه ربطی به کاربر ازار بودن داره.یک مدل تبلیغات و درامدزایی هست و هیچ ارتباطی با روند رشد سایت نداره.سایتی که +50 کا بازدید داره که نمیاد با نوتفیکیشن کاربرو اذییت کنه و به روند رشد سایت لطمه بزنه از اون ور هم برای شما امار چه فرقی داره اتفاقا چند سایت با موضوع و کاربرای طیف مختلف بهتره