محسن خان.حمیدرضا.خفن. سیناترا.SMH.trademark.روح سگ ولگرد.موتوری. عمو منثور.فرزان.عرمین.همید.نوید همکلاسی جونم.عمو میتی.جمو جبات و بقیه دوستان که که الان مغزم فرمان نمیده یادم نمیاد
روحی جون این فامیلای روحتو جمع کندوزت دالم.
محسن خان.حمیدرضا.خفن. سیناترا.SMH.trademark.روح سگ ولگرد.موتوری. عمو منثور.فرزان.عرمین.همید.نوید همکلاسی جونم.عمو میتی.جمو جبات و بقیه دوستان که که الان مغزم فرمان نمیده یادم نمیاد
روحی جون این فامیلای روحتو جمع کن
ریخته بودن تو تاپیکا با ده بیستا یوزر
مدیرا عصبانی
اصن یه وضی
من از پست های SOULTE خوشم میاد
واییییییی میگم آلزایمر دارم.من عاشقتم :دی و همینطور Exporter عزیز.که یادم رفت با پستاش حال میکنم.و تمامی دوستانی که خاطره خوبی باهاشون داشتم مخصوصا تو بروکلند ):I hate u Behnam, I hate u
I hate u Behnam, I hate u
I love you Sina, I love you
جون عزیز دل منx:..............
واییییییی میگم آلزایمر دارم.من عاشقتم :دی و همینطور Exporter عزیز.که یادم رفت با پستاش حال میکنم.و تمامی دوستانی که خاطره خوبی باهاشون داشتم مخصوصا تو بروکلند ):
جون عزیز دل منx:
درزت درد نكنه عمو بهناممحسن خان.حمیدرضا.خفن. سیناترا.SMH.trademark.روح سگ ولگرد.موتوری. عمو منثور.فرزان.عرمین.همید.نوید همکلاسی جونم.عمو میتی.جمو جبات و بقیه دوستان که که الان مغزم فرمان نمیده یادم نمیاد
دلم میشکنه ها ):I hate u Behnam, I hate u
دلم میشکنه ها ):
گفتم که آلزایمر دارم.ولی شیفته نظر سنجیاتم :دیپس دل من چی؟ ):
یکی از درسایی که توی زندگی شخصیم یاد گرفتم اینه که برای اینکه کارامو درست انجام بدم هیچ وقت منتظر تشویق دیگران نباشم ...
عمو ما اسپمر چیز مغزی بیش نیستیم بعضی شبا حالت روحانی به خودمون می گیرم یهو یه چیزی در می کنیم :lol: شما جدی نگیر زیاد :lol:لايك داره خدايي
عمو حرفات خيلي معنا داره
نه خدايي ميگمعمو ما اسپمر چیز مغزی بیش نیستیم بعضی شبا حالت روحانی به خودمون می گیرم یهو یه چیزی در می کنیم :lol: شما جدی نگیر زیاد :lol: