pkr_legend
Registered User
- نوشتهها
- 543
- لایکها
- 7
اسم نصف کاربرهای پی تی رو بردی ولی بازم من توش نبودم
داد از این رفاقت ها
ناراحت نباش فكر كنم اسم همهي اونايي كه On بودن رو كپي پيست كرده
راستي من چرا بغل اسمم +داره؟!
اسم نصف کاربرهای پی تی رو بردی ولی بازم من توش نبودم
داد از این رفاقت ها
جدا نگرفتی مطلبو؟! چه طوری می خوای ارشد امتحان بدی؟!اسم نصف کاربرهای پی تی رو بردی ولی بازم من توش نبودم
داد از این رفاقت ها
باید اون لحظه آنلاین میبودی/چراغ خاموش هم قبول نیست.
ناراحت نباش فكر كنم اسم همهي اونايي كه On بودن رو كپي پيست كرده
راستي من چرا بغل اسمم +داره؟!
عمو منثور
فرزان
Love_life
یه محمد هست که تیکه های ملس میندازه.این nima1111 هم بعضی وقتا ادمو میخندونه.یه سری هم یادم نیست
منصور دیدی چه خاکی به سرمون شد ؟
جدا نگرفتی مطلبو؟! چه طوری می خوای ارشد امتحان بدی؟!
چرا بابا تابلو بازی در نیار
اسمتم که نمیدونم تشویقت کنم!
بدون شک کسی که از همه بیشتر قبولش دارم چه توی تاپیک زدن چه پست زدن جناب batoobato هست . واقعا هم کم پست میده و مصداق جمله " کم گوی و گزیده گوی چون در " هست
آفرین. به به. چه اسم زیبایی. اسم پیومبرایه! 3 سیلابی هم که میباشد. غیلی هم غوب! کلا از اسم های بیش از یه سیلابه خوشم میاد. مال خودمم 2 تا سیلاب داره.سید محمد هادی :blush:
SOULTE, Sepehr, 【★ tv_kade ★】, aapaypal, abdolrahim1, adameh_bahal, ahmadreza1368, ahram, ajaxo, ali7062, ali9999, alibalin, alibati, alireza_123, alireza1993, alishadmehr, aminsm, amirbadi, Amirbahal3, Amour, AmX, aqua141, Ar@sh2, arashcs, arashebaabaa, Ari@n, ArMin_KhAn+, asfa, badboys_shiraz, bandary, behrooz5894, black_19_night, Blocker, cadusir, canocks, canon!, contact_mehdi, cyber861, devilish song, DezBusiness, dj.juniors, Doom, ERFAN™, F.B.I govi, faaarshad22, face, fariddelaram, farzad_angel, farzad_sh_2020, farzadgame, fcbarcairan, ffsada, fireman1, fonix light, free_mind, full game, galaxysky, Gripen, H+R, hamed147ed, hamid5700, HAMIDI72, hd.divx, helijoop, hellbrain666, herkool2000, hesampersian, hojatshabani, hosein_b, hossein_s, Hosseinpro, hrvman, IT_Master, J.mohseni, jabera, jahan hamed, Javad-ht, joker_war, JVD, k.2029290, king_v, KMSDVDDIVX, Kunio, latari, LH2005, light67, lilyrose, Loveless64, mahi58, mamadosein72, mamal_h, margemoosh, Mariachi, MAS✪UD, matiyo, Mazi, mazoolagh, Mehdi14, mehdika, mehdiops, mehr20, mehrdadsafary, mercedes62, meshkin2, meysam3, MihanV, Milad._.R, miladninja, mldnrz, mm00, moeinfans, moh1370, mohamad_skiller, MoHaMaD-Z, mohammad140, mohammad200, Mohsen_mzh, mohseneo, mohsenjamali, morit, morteza.p, mosaferdonya, mostafanew, murizaki_2000, Nader FN, nader22, naderi75, nasab, nasimparsi, navid69, nstro67, NTV, OurPars, Over_Cracker, pareparvaz, parsasa2500, ParsNetSun, peyyyman, pkr_legend+, plusdeck, pooyan_S, R EZ A, redboys, rezaki, Roham_06, saeedgoogoosh, saif2010, samijooon, sana, sara__joon, sarbaztobe, Sayan!, scanme, SepehrR, seyyed mohammad, sh3ll, shahramabcd, shams03, shervin_r, shiraz333, shisholi, sid, smsms, soheil111, Tehranshahr, temper, tina_1987, Tyler, usddealer, V for Vendetta, vahiddddd, varez, vector2020, Vin3nt, vpsserverx, waroone, web gard, webdev, webnama, wizwiz, wolf144grz1, YAS21, zorro110, بنرساز, حسن ياور, سعادت, سعید ال, شاه شبکه, شهرام_ایرانی
خجالت بکش، سینا بچستسینا :ایکس
زیاد آشنایی ندارم ولی فیس face کاربر خوبیه
من face خوشم میاد
عمو منثور
فرزان
Love_life
یه محمد هست که تیکه های ملس میندازه.این nima1111 هم بعضی وقتا ادمو میخندونه.یه سری هم یادم نیست
از پست ها ی کدوم کاربر خوشتون میاد ؟
بنده خودم از پست های love life و kasendra خوشم می اد
من هم از پستهای kasendra خوشم میاد.
البته کلا" از افرادی که سر بحث کردن همه ی جوانب و ادب رو رعایت میکنند خوشم میاد
بيشتر از پست هاي cleeev و kasandra خوشم مياد كه البته هيچ شباهتي به هم نداره پستاشون
kasendra
Solarist
MasoudM
Poets Of Fall
Mariachi
bigstar
mr hitler
dark_angel
Mehraɴ
رضا بیخدا
منثور غیامط
cleeve
ace...!
Kasandra
behzad_nabavi
ronan
پستهای کاساندرا احساس خوبی بهم میده ،خوشحال هستم که اینجا میاد برعکس اونا که اولشون M داره آخرشون 2 ...
Poets Of Fall
Kasandra
منصور قیامت
Kasandra بانو
فرزان "" مخصوصا پستاش تو تاپیک نمایش احساس با عکس "" kasendra ، منصور قیامت ، مهران ، هستی هم که دیگه نیست اونم پستاش جالب بود .
پ.ن .. اون دوستانی هم که تو تاپیک نمایش احساس با عکس فعالن اکثر پستاشون تو اون تاپیک عالیه
ArMin_KhAn
Amir_2591
امیـن
انسانه خوب
CP-YOU
De Monarch
hastia
Hoomaan
Kasandra
L!ZARD
MasoudM
Milad.Cc
Mohsen_mzh
nedi
omath
omidco2
pany
Persiana
persianalpha
reza_badkonaki
Reza021
ROOZBEH33
s e v d a
SilentStar
sokOoooot
Spring Girl
:ی
Kasandra
love life
kasandra
ROOZBEH33
چون هر دوشون معمولا از روی دلسوزی و یا با منطق جواب می دن
مکس پین رو یادم رفت ، از بین مراجع عظام هم Mehran
کاساندرا رو هم که می بینم همه دوست دارن که ما هم قطره از دریا( مغرور نشی فقط ، دیکتاتور ها همینگونه شکل گرفتند)
kasandra
بابا kasandra هست نه kasendra!!
Kasandra شایـد.
kasandra
شاه شبکه
cleeve
mehran
دو تا حسین(باتوباتو و سودا)
damn
dark knight
mazi
mehran
ashkaria
mina_aster
kasandra
farzan.b
,و.............................آپدیت میشود!!!!!
به واقع که این موضوع اشتباهیست که "از پست های کدوم کاربر خوشتون میاد" و من رو یاد موضوعات بسیار زیادی که از دهان هموطنان همه روزه تحت عنوان "x و y ترین فلان ها" شنیده میشه میندازه...
ولی در کل من با پست های تمام عموها و عمه های مقیم پی تی حال مینمایم به خصوص عمو مران و عمو مثود و عمو ماری و عمو منثور و عمو حثین و عمو پشم المؤمنین و بسیار عموها...
به استدلال هم ارادت خاصی داریم. و به همینگونه solarist و mr hitler و Poets Of Fall و dark_angel و عمو مران و مثود و ماری هر آنچه گویند ما بدان ارادتمندیم.
همچنین سینا و kasandra و chuck noob و relax hit و بسیاری دیگر هم به پست هایشان کمابیش علاقه میورزیم.
چند نفر هم هستند که همگی دوزشان داریم از جمله: مارمین دیوث