• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از پست ها ی کدوم کاربر خوشتون میاد ؟

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
اسم نصف کاربرهای پی تی رو بردی ولی بازم من توش نبودم

داد از این رفاقت ها:D

ناراحت نباش فكر كنم اسم همهي اونايي كه On بودن رو كپي پيست كرده:D
راستي من چرا بغل اسمم +داره؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دو تا حسین(باتوباتو و سودا)
damn
dark knight
mazi
mehran
ashkaria
mina_aster
kasandra
farzan.b
,و.............................آپدیت میشود!!!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اسم نصف کاربرهای پی تی رو بردی ولی بازم من توش نبودم

داد از این رفاقت ها:D
جدا نگرفتی مطلبو؟! چه طوری می خوای ارشد امتحان بدی؟! :D
باید اون لحظه آنلاین میبودی/چراغ خاموش هم قبول نیست.

ناراحت نباش فكر كنم اسم همهي اونايي كه On بودن رو كپي پيست كرده:D
راستي من چرا بغل اسمم +داره؟!

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
عمو منثور
فرزان
Love_life
یه محمد هست که تیکه های ملس میندازه.این nima1111 هم بعضی وقتا ادمو میخندونه.یه سری هم یادم نیست:(

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بدون شک کسی که از همه بیشتر قبولش دارم چه توی تاپیک زدن چه پست زدن جناب batoobato هست . واقعا هم کم پست میده و مصداق جمله " کم گوی و گزیده گوی چون در " هست :)

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بدون شک کسی که از همه بیشتر قبولش دارم چه توی تاپیک زدن چه پست زدن جناب batoobato هست . واقعا هم کم پست میده و مصداق جمله " کم گوی و گزیده گوی چون در " هست :)

داش حسین که حرف نداره ;)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سید محمد هادی :blush:
آفرین. به به. چه اسم زیبایی. اسم پیومبرایه! 3 سیلابی هم که میباشد. غیلی هم غوب! :D کلا از اسم های بیش از یه سیلابه خوشم میاد. مال خودمم 2 تا سیلاب داره.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
به واقع که این موضوع اشتباهیست که "از پست های کدوم کاربر خوشتون میاد" و من رو یاد موضوعات بسیار زیادی که از دهان هموطنان همه روزه تحت عنوان "x و y ترین فلان ها" شنیده میشه میندازه...

ولی در کل من با پست های تمام عموها و عمه های مقیم پی تی حال مینمایم به خصوص عمو مران و عمو مثود و عمو ماری و عمو منثور و عمو حثین و عمو پشم المؤمنین و بسیار عموها...

به استدلال هم ارادت خاصی داریم. و به همینگونه solarist و mr hitler و Poets Of Fall و dark_angel و عمو مران و مثود و ماری هر آنچه گویند ما بدان ارادتمندیم.

همچنین سینا و kasandra و chuck noob و relax hit و بسیاری دیگر هم به پست هایشان کمابیش علاقه میورزیم.

چند نفر هم هستند که همگی دوزشان داریم از جمله: مارمین دیوث :p

Last edited:

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
SOULTE, Sepehr, 【★ tv_kade ★】, aapaypal, abdolrahim1, adameh_bahal, ahmadreza1368, ahram, ajaxo, ali7062, ali9999, alibalin, alibati, alireza_123, alireza1993, alishadmehr, aminsm, amirbadi, Amirbahal3, Amour, AmX, aqua141, Ar@sh2, arashcs, arashebaabaa, Ari@n, ArMin_KhAn+, asfa, badboys_shiraz, bandary, behrooz5894, black_19_night, Blocker, cadusir, canocks, canon!, contact_mehdi, cyber861, devilish song, DezBusiness, dj.juniors, Doom, ERFAN™, F.B.I govi, faaarshad22, face, fariddelaram, farzad_angel, farzad_sh_2020, farzadgame, fcbarcairan, ffsada, fireman1, fonix light, free_mind, full game, galaxysky, Gripen, H+R, hamed147ed, hamid5700, HAMIDI72, hd.divx, helijoop, hellbrain666, herkool2000, hesampersian, hojatshabani, hosein_b, hossein_s, Hosseinpro, hrvman, IT_Master, J.mohseni, jabera, jahan hamed, Javad-ht, joker_war, JVD, k.2029290, king_v, KMSDVDDIVX, Kunio, latari, LH2005, light67, lilyrose, Loveless64, mahi58, mamadosein72, mamal_h, margemoosh, Mariachi, MAS✪UD, matiyo, Mazi, mazoolagh, Mehdi14, mehdika, mehdiops, mehr20, mehrdadsafary, mercedes62, meshkin2, meysam3, MihanV, Milad._.R, miladninja, mldnrz, mm00, moeinfans, moh1370, mohamad_skiller, MoHaMaD-Z, mohammad140, mohammad200, Mohsen_mzh, mohseneo, mohsenjamali, morit, morteza.p, mosaferdonya, mostafanew, murizaki_2000, Nader FN, nader22, naderi75, nasab, nasimparsi, navid69, nstro67, NTV, OurPars, Over_Cracker, pareparvaz, parsasa2500, ParsNetSun, peyyyman, pkr_legend+, plusdeck, pooyan_S, R EZ A, redboys, rezaki, Roham_06, saeedgoogoosh, saif2010, samijooon, sana, sara__joon, sarbaztobe, Sayan!, scanme, SepehrR, seyyed mohammad, sh3ll, shahramabcd, shams03, shervin_r, shiraz333, shisholi, sid, smsms, soheil111, Tehranshahr, temper, tina_1987, Tyler, usddealer, V for Vendetta, vahiddddd, varez, vector2020, Vin3nt, vpsserverx, waroone, web gard, webdev, webnama, wizwiz, wolf144grz1, YAS21, zorro110, بنرساز, حسن ياور, سعادت, سعید ال, شاه شبکه, شهرام_ایرانی

من اینویز بودم :f34r:

face

Registered User
لایک‌ها
15
Last edited:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
مثود !:f34r:

کلا" مخش خوب کار میکنه !:D

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
از پست ها ی کدوم کاربر خوشتون میاد ؟

بنده خودم از پست های love life و kasendra خوشم می اد

من هم از پستهای kasendra خوشم میاد.
البته کلا" از افرادی که سر بحث کردن همه ی جوانب و ادب رو رعایت میکنند خوشم میاد

بيشتر از پست هاي cleeev و kasandra خوشم مياد كه البته هيچ شباهتي به هم نداره پستاشون:D

Solarist

MasoudM

Poets Of Fall

Mariachi

bigstar

mr hitler

dark_angel

Mehraɴ

رضا بیخدا

منثور غیامط

cleeve

ace...!

Kasandra

behzad_nabavi

ronan

پستهای کاساندرا احساس خوبی بهم میده ،خوشحال هستم که اینجا میاد برعکس اونا که اولشون M داره آخرشون 2 ...

Poets Of Fall
Kasandra
منصور قیامت

فرزان "" مخصوصا پستاش تو تاپیک نمایش احساس با عکس "" kasendra ، منصور قیامت ، مهران ، هستی هم که دیگه نیست اونم پستاش جالب بود .

پ.ن .. اون دوستانی هم که تو تاپیک نمایش احساس با عکس فعالن اکثر پستاشون تو اون تاپیک عالیه

ArMin_KhAn
Amir_2591
امیـن
انسانه خوب
CP-YOU
De Monarch
hastia
Hoomaan
Kasandra
L!ZARD
MasoudM
Milad.Cc
Mohsen_mzh
nedi
omath
omidco2
pany
Persiana
persianalpha
reza_badkonaki
Reza021
ROOZBEH33
s e v d a
SilentStar
sokOoooot
Spring Girl

kasandra
ROOZBEH33

چون هر دوشون معمولا از روی دلسوزی و یا با منطق جواب می دن :)

مکس پین رو یادم رفت ، از بین مراجع عظام هم Mehran

کاساندرا رو هم که می بینم همه دوست دارن که ما هم قطره از دریا( مغرور نشی فقط ، دیکتاتور ها همینگونه شکل گرفتند
(112).gif
)

بابا kasandra هست نه kasendra!!

kasandra
شاه شبکه
cleeve
mehran

دو تا حسین(باتوباتو و سودا)
damn
dark knight
mazi
mehran
ashkaria
mina_aster
kasandra
farzan.b
,و.............................آپدیت میشود!!!!!

به واقع که این موضوع اشتباهیست که "از پست های کدوم کاربر خوشتون میاد" و من رو یاد موضوعات بسیار زیادی که از دهان هموطنان همه روزه تحت عنوان "x و y ترین فلان ها" شنیده میشه میندازه...

ولی در کل من با پست های تمام عموها و عمه های مقیم پی تی حال مینمایم به خصوص عمو مران و عمو مثود و عمو ماری و عمو منثور و عمو حثین و عمو پشم المؤمنین و بسیار عموها...

به استدلال هم ارادت خاصی داریم. و به همینگونه solarist و mr hitler و Poets Of Fall و dark_angel و عمو مران و مثود و ماری هر آنچه گویند ما بدان ارادتمندیم.

همچنین سینا و kasandra و chuck noob و relax hit و بسیاری دیگر هم به پست هایشان کمابیش علاقه میورزیم.

چند نفر هم هستند که همگی دوزشان داریم از جمله: مارمین دیوث :p

درود

ممنون از لطفي كه همه شما عزيزان به بنده داشتيد. بايد بگم واقعا انتظار نداشتم چون وقتي فكرش رو مي كنم اينجا بيشتر مصرف كننده بودم. :blush: اين رو جدي گفتم؛ از پستهاي شما عزيزان نكات زيادي ياد گرفتم.

7swly0yv5rzbbh0uti65.gif

3sscj9a831taufka7p.gif

qb77hwsqzxeyzs4rahv.gif

w8yxiqzensbt4rwpr8p8.gif

vcrgeb1kifybslht5dut.gif

rose-118.gif

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
منصور قيامت، Ronan, مهران و frozenrose, 7_f_7 و خيلي هاي ديگه الان اسم كاربريشون دقيق يادم نيست:D

Last edited:
بالا