من این حرفا حالیم نیس امکان نداره منظورش من نبوده باشمفكر كنم منظورشون اون آقا منصور ي باشه كه زماني تو بخش سينما فعاليت مي كردند:
http://forum.persiantools.com/u28698.html
من این حرفا حالیم نیس امکان نداره منظورش من نبوده باشمفكر كنم منظورشون اون آقا منصور ي باشه كه زماني تو بخش سينما فعاليت مي كردند:
http://forum.persiantools.com/u28698.html
من این حرفا حالیم نیس امکان نداره منظورش من نبوده باشم
من این حرفا حالیم نیس امکان نداره منظورش من نبوده باشم
ممنون از لطفت
-------
خوب بود این تاپیک تاکید می کرد که هر کسی اسم هر کیو میاره دلیلش رو هم بگه و بگه چرا از پست هاش خوشش میاد...
همینجوری خشک و خالی اسم بیارن که خوب نیست یعنی بد نیست ولی با دلیل جالبتر میشه و یه بار علمی هم پیدا می کنه تاپیک
مثلا همین شما leo.unique علت اینکه منو گفتی بگو
مسعود رو میگی؟ چیکارت کرده مگه؟
برای منم معما شد :ینه ! این که من میگم دیوصفتی در لباس انسانه ، یه تکه کلام اهریمنی داره که به دشمنانش اونو میگه ، اصلا به احتمال قریب به یقین خود دجاله .
ازم نخواه که اسمش رو بگم که امکانش نیست. فقط بگم همینجا پست زد:f34r:
نه ! این که من میگم دیوصفتی در لباس انسانه ، یه تکه کلام اهریمنی داره که به دشمنانش اونو میگه ، اصلا به احتمال قریب به یقین خود دجاله .
ازم نخواه که اسمش رو بگم که امکانش نیست. فقط بگم همینجا پست زد:f34r:
اولش M داره بعد 2 تا؟ اینجا هم پست زده.مسعود که میگه من نیستم.دیگه کی اینجا M داره پست هم زده!متوجه نشدین هنوز
منصور قیامت و فرزان بذر افشان البته اونا بیشتر از پست های من خوششون میاد :دی
کسندرای عزیزم:heart:
حسین سودا
آرمین خان
کاربران ویژه ی گفتگوی آزاد
و بقیه ی دوستان !
مرسی مرسی مرسی
فرزان مسافرته. من جای ایشون از همه دوستانی که توی این تاپیک فرزان رو انتخاب کردن تشکر میکنم :blush:
گفتم که جزوه اونای هستی که اسمت یادم رفتهمناسم من رو یادت رفت
نه فور اور که نیس :دی ولی خب وقتی یه آواتاری میزارم که اکثریت میپسندن مدت طولانی نگهش میدارمdash mansour ye zamooni tond tond avatar avaz mikardi vali in alan 8-9 mahe unjast . for always shode ? di
:blush:
نه فور اور که نیس :دی ولی خب وقتی یه آواتاری میزارم که اکثریت میپسندن مدت طولانی نگهش میدارم
فرزان هم یه زمانی زیاد آواتار و امضا عوض میکرد :دی از وقتی زده تو کار عکس و احساس و این چیزا دیگه خیلی کمتر در این زمینه فعاله
از پست های همه خوشم میاد جز این فرزان نامرد که تنها رفت شمال