• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه سیستم عاملی استفاده میکنین ؟

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام
والا ما گوشی خوب نداریم اما گوشی خوبها رو دوست داریم:D
عرضم به حضور شما از ایور اور ار بروبچ گوشیهاشون رو قرض میگیریم سگ خور میکنیم مدتی دستمون باشه الان گوشی وین 8 دستمه 8x .
اندروید هم کار کردم هر دو خوب هستند ولی کلاس میخوای داشته باشه اول همون ios ولی بعدا win8 خیلی سرعت بالایی داره اصلا هنگ تو کارش نیست اندروید هم خوبه اما دیگه خیلی خز شده
از من میشنوی برو سراغ win 8 با گوشیهای لومیا

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
والا ما گوشی خوب نداریم اما گوشی خوبها رو دوست داریم:D
عرضم به حضور شما از ایور اور ار بروبچ گوشیهاشون رو قرض میگیریم سگ خور میکنیم مدتی دستمون باشه الان گوشی وین 8 دستمه 8x .
اندروید هم کار کردم هر دو خوب هستند ولی کلاس میخوای داشته باشه اول همون ios ولی بعدا win8 خیلی سرعت بالایی داره اصلا هنگ تو کارش نیست اندروید هم خوبه اما دیگه خیلی خز شده
از من میشنوی برو سراغ win 8 با گوشیهای لومیا

سلام
خسته نباشی داداش
نمیخوام گوشی بخرم فقط خواستم نظرسنجی کرده باشیم ببینیم که سیستم عامل گوشیاتون چیه !!!:D
با ای حرفتون هم بدجوری موافقم : "ولی کلاس میخوای داشته باشه اول همون ios ولی بعدا win8 خیلی سرعت بالایی داره اصلا هنگ تو کارش نیست اندروید هم خوبه اما دیگه خیلی خز شده "

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
سیستم عامل 1280 چیه؟
ما از اونا داریم

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
جاوا فقط جاوا ... :D
جاوای پدربزرگ.............
میدونید جاوا دیگه تا جایی که میتونستن پیشرفتش دادن دیگه تا جایی که هیچ خلاقیتی نمیتونست از خودش نشون بده بالاخره سن و سالی ازش گذشت و لی با همه این یادش گرامی..........

....................
در مورد win8 فقط 2 تا کمبود اساسی داره که امیدواریم با آپدیتهای سال اینده بیاد ....و این دو مورد که عرض کردم مهمترین قسمت یک سیستم عامل میباشد

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
0
دادا توی سیستم عامل و اپ ها بی شک برو سراغ ios ببین میگم بی شک
اگه سوال داشتی بپرس
شما درست میفرایید اما مسئله اینجاست این سیستم عامل از ما بهترونه و همه کس بودجه اینو ندارن برس سراغ این سیستم عامل پس باید کمی عمومیتر سیستم عامل را بعد از ios ببینیم

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بنده اندروید دارم و شدیدا راضیم
بارها شده با دوستان نشستیم و یکی داشته با گوشیش کار میکرده و یهو بقیه اسم برنامه یا بازی رو پرسیدن ... بعد ما اندرویدی ها با چند تا لمس ساده برنامه رو دانلود و اینستال کردیم یا برای هم فرستادیم... ولی دوستان اپلی باید صبر میکردن برن یه مغازه سی تومن بدن و براشون بریزن !!
البته خب اینجا ایرانه و واسه قرو فر ملت ادم میکشن ! زجر و تحمل یه سیستم عامل که چیزی نیست دیگه !
from lg

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بنده اندروید دارم و شدیدا راضیم
بارها شده با دوستان نشستیم و یکی داشته با گوشیش کار میکرده و یهو بقیه اسم برنامه یا بازی رو پرسیدن ... بعد ما اندرویدی ها با چند تا لمس ساده برنامه رو دانلود و اینستال کردیم یا برای هم فرستادیم... ولی دوستان اپلی باید صبر میکردن برن یه مغازه سی تومن بدن و براشون بریزن !!
البته خب اینجا ایرانه و واسه قرو فر ملت ادم میکشن ! زجر و تحمل یه سیستم عامل که چیزی نیست دیگه !
from lg

باز من دیر از خواب بیدار شدم داری با فرغون شکسته(اندروید ) گردو خاک میکنی‌؟! :D

از بچه ۷ ساله تو آفریقا تا پیر مرد ۹۸ ساله تو سوئد همه می‌دونن بهترین کاملترین شیکترین با کلاس‌ترین کارامد‌ترین فوق‌العاده‌ترین خاص ترین سیستم عامل دنیا IOS !

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350

از بچه ۷ ساله تو آفریقا تا پیر مرد ۹۸ ساله تو سوئد همه می‌دونن بهترین کاملترین شیکترین با کلاس‌ترین کارامد‌ترین فوق‌العاده‌ترین خاص ترین سیستم عامل دنیا IOS !

ای بابا باز این اومد !! ولمون کن بابا دست از سرمون بر دار
من اگه گوشی تورو داشتم کلا تو جمع چیزی نمیگفتم !
با اون کیفیت ال سی دیش! اب دهن مرده غلیظتره رنگاش !
چی بشه من برم گوشی رو به پی سی وصل کنم ! شماها دایما باید هی ایتونز و مغازه برین !

from lg

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002

خب شما فرمودید از شاخ افریقا تا جانم فدای دختران سوئد فقط میدونن:lol:ولی کار ان کرد که تمام کرد آیا اینایی که میدونن ایا قادر به خرید این سیستم عامل هم هست؟:happy:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خب شما فرمودید از شاخ افریقا تا جانم فدای دختران سوئد فقط میدونن:lol:ولی کار ان کرد که تمام کرد آیا اینایی که میدونن ایا قادر به خرید این سیستم عامل هم هست؟:happy:

درسته فدات شم قیمتش نسبت به سیستم عامل های دیگه گوشیأ دیگه بالا اما خوب بالاخره وقتی‌ بیشتر پول بدی از امکاناتشم لذت میبری :)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
ای بابا باز این اومد !! ولمون کن بابا دست از سرمون بر دار
من اگه گوشی تورو داشتم کلا تو جمع چیزی نمیگفتم !
با اون کیفیت ال سی دیش! اب دهن مرده غلیظتره رنگاش !
چی بشه من برم گوشی رو به پی سی وصل کنم ! شماها دایما باید هی ایتونز و مغازه برین !

from lg

منکه از اون روزی که این سیستم عامل رو دارم یه بار هم نرفتم جایی مغازه! همه کاراشو خودم کردم انقد همه‌چییش یوزر فریندلیِ!
:cool:
ایتونز هم با برنامه هأی جانبی کار می‌کنم که به ایتونزم خط نیفته کثیف شه چون کلاسه کار اپل هست این ایتونز! :rolleyes:

اینایی‌ که گفتی‌ دانلود میکنی‌ هرچی‌ می‌خوای منظورت از برنامه بازار بود؟! :D:D

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درسته فدات شم قیمتش نسبت به سیستم عامل های دیگه گوشیأ دیگه بالا اما خوب بالاخره وقتی‌ بیشتر پول بدی از امکاناتشم لذت میبری :)
خب مسئله اینجاست که این سیستم عامل فقط با پول میشه به نسبتش حال کرد کسانی هستند که با بدبختی این گوشی اپل رو هم میخرند اما دیگه بعد از گرفتش درجا میزنن نه میتونن نرم افزاری روش نصب کنن نه میتون بازی روش نصب کنن دیگه مثل اینکه یک کاخ بخری ولی هیچ چیزی داخل کاخ نداشته باشی حتی در همون کاخ چند میلیاردی اگه بخوای زندگی کنی در همون شبهای اول زمستان در همون کاخ مجلل از سرما میمیری و اونقت همه ما باید بگیم کاخ دار بود اما هیچی نداشت و یادش گرامی

بالا