• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه سیستم عاملی استفاده میکنین ؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خب مسئله اینجاست که این سیستم عامل فقط با پول میشه به نسبتش حال کرد کسانی هستند که با بدبختی این گوشی اپل رو هم میخرند اما دیگه بعد از گرفتش درجا میزنن نه میتونن نرم افزاری روش نصب کنن نه میتون بازی روش نصب کنن دیگه مثل اینکه یک کاخ بخری ولی هیچ چیزی داخل کاخ نداشته باشی حتی در همون کاخ چند میلیاردی اگه بخوای زندگی کنی در همون شبهای اول زمستان در همون کاخ مجلل از سرما میمیری و اونقت همه ما باید بگیم کاخ دار بود اما هیچی نداشت و یادش گرامی

نه جدی الان دیگه اپل مثل اون موقع ها نیست که فقط پول بدی بخری الان مثل همین سیستم عامل خسته که همه دارن اسمش چی‌ بود آها آندروید :D

مثل اون دیگه الان کافی‌ یه جیلبریک بشه اپل بعدش دیگه دنیای بازی و برنامه مفتی که می‌شه ریخت روشو حل کرد

اما همچنان گوشیش گرونه متاسفانه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
نه جدی الان دیگه اپل مثل اون موقع ها نیست که فقط پول بدی بخری الان مثل همین سیستم عامل خسته که همه دارن اسمش چی‌ بود آها آندروید :D

مثل اون دیگه الان کافی‌ یه جیلبریک بشه اپل بعدش دیگه دنیای بازی و برنامه مفتی که می‌شه ریخت روشو حل کرد

اره شنیدم جدیدا خیلی چیزا یاد گرفتن از ما
تازگی ها یه نقطه گزاشتن رو ال سی دی که تاچ میکنی دکمه های کمکی ظاهر میشه ... همونا که سالهای ساله که ما دکمش رو همین پایین گوشی داشتیم !! خخخ
درس بعدی چیه خدا میدونه !

from lg

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141

سلام

اره راست میگه دیگه نیازی نیست پول بدی برای برنامه هاش اون برای زمان قدیم بودش

الان جیلبریکش که کنی همه چی میتونی توش بریزی تازه الانم داره IOS جدیدتر براش میاد . دیگه چی میشه !!!

اندروید هم برای کسایی که دوست دارن اپل داشته باشن ولی نمیتونن بگیرن خوبه !

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
دادا توی سیستم عامل و اپ ها بی شک برو سراغ ios ببین میگم بی شک
اگه سوال داشتی بپرس

سلام

اره فقط IOS اپل

حرف ندارن

واقعآ نسبت به قیمتش هم میارزه

منم از IOS استفاده میکنم . خیلی حال میکنم . فقط منتظر ورژن جدیدش هستم که خیلی بهتر میشه سیستم عاملش .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سلام

اره راست میگه دیگه نیازی نیست پول بدی برای برنامه هاش اون برای زمان قدیم بودش

الان جیلبریکش که کنی همه چی میتونی توش بریزی تازه الانم داره IOS جدیدتر براش میاد . دیگه چی میشه !!!

اندروید هم برای کسایی که دوست دارن اپل داشته باشن ولی نمیتونن بگیرن خوبه !

عجب جمله سنگینی بود این ایول! :D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اره شنیدم جدیدا خیلی چیزا یاد گرفتن از ما
تازگی ها یه نقطه گزاشتن رو ال سی دی که تاچ میکنی دکمه های کمکی ظاهر میشه ... همونا که سالهای ساله که ما دکمش رو همین پایین گوشی داشتیم !! خخخ
درس بعدی چیه خدا میدونه !

from lg

فقط در همین حد بگم که هرچی‌ برنامه رو گوشیت هست برای آیفون ساخته شده بود که حالا کپی زدن واسه انروید!

اما خوب حالا همه که نباید بنز سوار شن یه عده بیشتریم باس پراید سوار شن! از جمله دوست و برادر تهرانی‌ انروید سوار :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
فقط در همین حد بگم که هرچی‌ برنامه رو گوشیت هست برای آیفون ساخته شده بود که حالا کپی زدن واسه انروید!

اما خوب حالا همه که نباید بنز سوار شن یه عده بیشتریم باس پراید سوار شن! از جمله دوست و برادر تهرانی‌ انروید سوار :D

امان از دنیایی که بنزش اپل باشه !! یعنی این گوشی اگه تو ایران هم مثل خارج ارزون بود الان داشتیم سر سونی و سامسونگ جنگ میکردیم و هیشکی این سیب گاز خورده رو نگاه نمیکرد !!:D

من اندروید سوارم ؟ شما برو کارت به کارت کن تا تاپیک نزدم.. مسلم مردم خور !!:D:p
from lg

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
امان از دنیایی که بنزش اپل باشه !! یعنی این گوشی اگه تو ایران هم مثل خارج ارزون بود الان داشتیم سر سونی و سامسونگ جنگ میکردیم و هیشکی این سیب گاز خورده رو نگاه نمیکرد !!:D

من اندروید سوارم ؟ شما برو کارت به کارت کن تا تاپیک نزدم.. مسلم مردم خور !!:D:p
from lg

اُه اُه خوب شد گفتی خودمُ آفتابی نکنم :دی
اما جدا الجی مارک خوبیه ما خودمون یدونه یخچالشُ داریم حرف نداره! :D:D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
خب دیگه بچه پولدار هستی اما بدانید که فقیری عیب نیست.:cigar:

نه فدات شم اگه بگی‌ ۱۰ هزار تومن الان توی حسابم باشه نیست! اما جا اینکه پول بدی آندروید بگیری ۷۰۰ ۸۰۰,می‌تونی با ۷۰۰ یه ۳‌gs مثل من بگیری لذت ببری

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
همیشه شنا کردن بر خلاف مسیر رودخانه باعث خستگی میشه.
نظر من اون سیستمی خوبه که بیشترین طرف دارو داره و بیشترین پشتیبانی رو از هر جهت رو داره خوبه.حالا یه روز سیمبین یه روز اندروید یه روز وین.
هیچ سیستم عاملی بی عیب نیست و هر کسی هر سیستم عامای رو انخاب میکنه باید مشکلتشو هم بجون بخره.

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
چرا این سوال رو دوجا پرسیدید؟من اومدم تو این یکی که جوابهاش بیشتره :دی
من روی گوشیم آندروید دارم و روی آیپد مینی هم که ios
آندروید که هم عالیه و هم بد.عالی برای اینکه هرچی بخوای راحت براش پیدا میشه،با همه چیز و همه جا سازگاره،تا بخوای تنوع داره
اپل در محصولاتش ثبات داره،کلاس کاری خودش رو حفظ میکنه و هیچ وقت محصول بد نداره.البته ممکنه محصولاتش مشکلاتی داشته باشند اما در مقایسه با سایر رقبا باز هم جایگاه خودش رو حفظ میکنه اما...
اما مهمترین معایبی که میشه کلا درمورد محصولات اپل گفت،محدودیتها و انحصاری طلب بودنشه
شما حتی روی سیستم خودتون هم ممکنه با جابجا کردن فایلی،برخی از فایلهاتون رو از دست بدید.البته الان برنامه های غیررسمی مثل itools و ... این مشکل رو کمی حل کرده اما باز هم محدودیتها کاملا حس میشه.
و ای کاش تمام امکانات محصولات اپل رو میشد در ایران استفاده کرد.اونوقت واقعا لذتبخش بود
برای کارهای گرافیکی هم i mac فوق العاده قدرتمند و سریع هستند.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
Android 4.3

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
Dos استفاده میکنم...بسیارم روان و پیشرفته هست..

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
از سره نداری از جاوا بهره میبره گوشیم

بالا