فعلا گوگل
Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها تاریخ عضویت 20 جولای 2004 نوشتهها 10,341 لایکها 1,210 محل سکونت رشت 16 نوامبر 2011 #21 فعلا گوگل Last edited: 17 نوامبر 2011
kaveh_hazhir کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع کاربر فعال تاریخ عضویت 11 جولای 2010 نوشتهها 373 لایکها 609 محل سکونت Rasht 17 نوامبر 2011 #22 Bing، چون تو پیدا کردن چیزای نایاب خیلی بهتر از گوگل بهم کمک میکنه. یه زمان فقط گوگل کار میکردم و حتی یه بار هم یاهو نرفتم واسه جست جو. ولی یه بار که چند تا ازین جست و جو گرای دیگه رو تست کردم دیدم بینگ بدک نیست انگار و کم کم جذبش شدم.
Bing، چون تو پیدا کردن چیزای نایاب خیلی بهتر از گوگل بهم کمک میکنه. یه زمان فقط گوگل کار میکردم و حتی یه بار هم یاهو نرفتم واسه جست جو. ولی یه بار که چند تا ازین جست و جو گرای دیگه رو تست کردم دیدم بینگ بدک نیست انگار و کم کم جذبش شدم.
ALPINER Registered User تاریخ عضویت 5 سپتامبر 2009 نوشتهها 673 لایکها 49 محل سکونت سرزمين آرش كمانگير 20 نوامبر 2011 #23 به نقل از Viruser : سلام لطفا رای بدید و دلیلتون رو هم ذکر کنید من خودم بینگ چون خیلی ساده و راحته. تاحالا هم ندیدم سایت های اسکریبتی (ازینا که اسبم می کنن) بیاد تو نتایجش کلیک کنید تا بازشود... google بخاطر سرعت در جستجو و غلط گيري املائي
به نقل از Viruser : سلام لطفا رای بدید و دلیلتون رو هم ذکر کنید من خودم بینگ چون خیلی ساده و راحته. تاحالا هم ندیدم سایت های اسکریبتی (ازینا که اسبم می کنن) بیاد تو نتایجش کلیک کنید تا بازشود... google بخاطر سرعت در جستجو و غلط گيري املائي