خدا به همه ي dialup ها صبر بده.به نقل از sunnyboy :ای بابا ما هم هنوز اندرخم یه کوچه هستیم
دیال آپ
چند سالیه در انتظار adsl هستم ولی خبری در منطقه ما نیست . تو این مدت انتظار اگه لیلی بود به مجنونش رسیده بود ولی من هنوز به adsl نرسیدم
به نقل از hwt :خدا به همه ي dialup ها صبر بده.
یعنی چیزی شبیه به سیستم های تلفن همراه هست ؟به نقل از mehrdad201 :تو اونجا که میدونم پوینت تو پوینت نیست و به صورت امواج رادیویی کار میکنه !
T3 هست ؟به نقل از IcedAngel :اینترنتی که من دارم تو طبقه بندی بالا نبود و زدم موارد دیگر ... به هر حال این هسش :
Cable - 4 MB/S
من تو شهرمون اسمی از T1 , T2 یا T3 نشنیدم ...به نقل از mynobar :T3 هست ؟
به نقل از Shahed :اوهوم !
ما دارين اينجا 200 ساعت رو ميخريم 2700 تومن ، طرف ميره اکانت 1 ساله ميخره ! :blink:
نکنه من باید اون رو میزدم ؟!؟!؟!به نقل از rezadignity :این گزینه DVB دیگه چیه؟ منظورش Digital Video Broadcastig بید؟
درباره Wireless و ADSL قیمتش و شرکتهای ارائه کننده توضیح بدین.
والا وای فای شهری که من هستم که همچین همه جا هم خط نمیده ... از یه شعاعی که دور تر میشین نمیگیره و دوباره میگیره ! من عضوش هستم ولی باید کنسلش کنم ... توی مرکز شهر هم بعضی وقتها اعصاب میزنه ولی سرعتش خوبه ... 768 کیلوبایت در ثانیه ... به پای دیجیتال کیبل های خونه که 4 مگ و 6 مگ داره نمیرسه ولی کدوم سروری بیشتر از 350 اجازه دانلود میده ؟! آخرش همش یکیه ... خیلی کم برای من پیش اومده برم بالای 400 !به نقل از mehrdad201 :DVB کارت ماهواره ایه سند با تلفن و رسیو با ماهواره. البته محدودیت هایی داره اما در کل خوبه. اکانتش هم از 18000 تومن شروع میشه در ماه تا بالاتر.
البته یه اکانت خوب ماهیانه 40 دلاره که شاید به صرفه نباشه. فیلتر هم خوب مسلما نداره.
کارت دی وی بی 85000 تومنه (یا بالاتر ) که باید اول برید بخرید تا بتونید استفاده کنید.
اما در مورد وای فای. فکر کنم حق با شماست. تو مایه مبایله که همه جا خط میده (منظورم ایران نیستا - خارج ایرانه ) اینا انتن هایی دارن که واسه وای فای نصب می کنن و شما هر حای خیابون که باشی می تونی کانکت شی و سزعت بالایی هم داره.
اگه می خوای سرعتش رو تست کنی و ببینی . دو تا لپ تاپ که وای فای دارن رو بذار کنار هم و بینشون کانکشن بزن و فایل ترانسفر کن. ببین سرعتش چطوریه !!!
من در فیلادلفیا هستم و اوضاع وای فای تعریف خیلی زیادی نداره اینجا ... راضی کنندست تا حدیبه نقل از mehrdad201 :درسته
باید با نصب آنتن و دکل مناطق مختلف رو پوشش ببدن. شما در کجا هستی ؟
عرضم خدمت محمد عزیز که من سرویس اینترنتم رو با کیبل تلویزیون با هم پول میدم ... مال تلویزیونم HD هستش و نمیدونم چقدر از مبلغ ماهیانه رو شامل میشه ... ولی دو تاش رو با هم ماهی 100$ میدم ... البته فکر کنم اینترنت خالیش رو اگه بگیره کسی حدود ماهی 40 دلار باشه ... این تخمین رو به خاطر قیمت شرکت verizon میدم که بهترین سرویس دهنده خط DSL هستش و سرویس ماهیانش با سرعت 768 کیلوبایت در ثانیه در میاد ماهی 30 دلار ...به نقل از mammad81 :اون cable اینترنت 4 مگی که گفتی ماهی چند دلار برات آب میخوره پهنای باند پاینمنتر هم داره اونا چه جوریاس
من خودم از adsl استفاده می کنم ولی 96 خیلی فرقی با دیال آپ نداره اما به جاش اعصاب خوردی و اشغالی تلفن رو نداری
البته فقط ماله این شهر راضی کننده نیست ... سرعت خوبه ولیقطع وصل کمی پیش میاد که دارن حلش میکنن .... ولی یکی از دوستام در شهر شیکاگو این سرویس رو با ماهی 25 دلار گرفته و انقدر راضیه که حتی تو خونه هم ازش استفاده میکنه :blink: یه وقت دیدی تو ایران هم سیستم خوبی رو آوردنبه نقل از mehrdad201 :اگه اونجا میگی راضی کننده نیست پس فکر نکنم ایران هم بیاد درست و حسابی باشه. شاید از نوع ملیش باشه خب بشه.
وای فای ملی