• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه نوع اینترنتی استفاده میکنید؟

از چه نوع اینترنتی استفاده میکنید؟

• dial up

Votes: 19 54.3%
  • Adsl 128 and less

Votes: 7 20.0%
  • Adsl high speed

Votes: 4 11.4%
  • DVB

Votes: 0 0.0%
  • Wireless

Votes: 3 8.6%
  • انواع دیگر

Votes: 2 5.7%

• Total voters
    35

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ای بابا ما هم هنوز اندرخم یه کوچه هستیم
دیال آپ
168.gif

چند سالیه در انتظار adsl هستم ولی خبری در منطقه ما نیست . تو این مدت انتظار اگه لیلی بود به مجنونش رسیده بود ولی من هنوز به adsl نرسیدم
106.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از sunnyboy :
ای بابا ما هم هنوز اندرخم یه کوچه هستیم
دیال آپ
168.gif

چند سالیه در انتظار adsl هستم ولی خبری در منطقه ما نیست . تو این مدت انتظار اگه لیلی بود به مجنونش رسیده بود ولی من هنوز به adsl نرسیدم
106.gif
خدا به همه ي dialup ها صبر بده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من همشون رو دیدم. به نظر من ای دی اس ال کلا مناسب تره. وایر لس هم خوبه اما معطلی تو نوبت آنتن موندن داره و اگه هم بخوای آنتن بخری که باید 300 تومنی مایه بذاری کنار. اما ای دی اس ال هم گاهی اوقات قاط میزنه. پس به همه ای دی اس الی ها توصیه می کنم همیشه یه 10 ساعت دایال اپ داشته باشید تا با مشکل مواجه نشید.

اما از لحاظ کیفیت و عدم قطعی هم من وای فای (اگه اسمشو درست گفته باشم) رو بهتر از بقیه میبینم. تا حالا تو ایران ندیدم. یه با تجربش کردم (در خارج کشور) چیز فوق العاده ایه. امیدوارم که به زودی به ایران هم بیاد. کسی میدونه تو ایران وای فای داریم یا نه !
نه نیاز به انتن داره و هیچ. کافیه کارت شبکشو داشته باشی. تو خونت بشین و باهاش کار کن. ( حتی توی ماشین )
تو اونجا که میدونم پوینت تو پوینت نیست و به صورت امواج رادیویی کار میکنه !

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehrdad201 :
تو اونجا که میدونم پوینت تو پوینت نیست و به صورت امواج رادیویی کار میکنه !
یعنی چیزی شبیه به سیستم های تلفن همراه هست ؟
یعنی برد Wi-Fi ، میتونه تا چه شعاعی رو ساوپرت کنه ؟
10 کیلومتر ؟ 20 ، 30 یا بیشتر ؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
اینترنتی که من دارم تو طبقه بندی بالا نبود و زدم موارد دیگر ... به هر حال این هسش :
Cable - 4 MB/S
241.gif

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از IcedAngel :
اینترنتی که من دارم تو طبقه بندی بالا نبود و زدم موارد دیگر ... به هر حال این هسش :
Cable - 4 MB/S
241.gif
T3 هست ؟
230.gif

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mynobar :
من تو شهرمون اسمی از T1 , T2 یا T3 نشنیدم ...
خدمت حبیب جان عرض شود که به اسم Comcast Digital Cable خریدمش و اسم ISP هم Comcast هستش .. سرعتمم همون 4 مگ هست که گفتم ... البته بیشتر از 1 مگ و نیم باهاش دانلود نکردم چون سروری گیر نمیاد که 4 مگ بفرسته :wacko:
حالا نمیدونم به این میگن T3 یا نه ... تو بروشورهاش وقتی گرفتم که چیزی ننوشته بود ... یه توضیحی بدی ممنون میشم :blush:

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از Shahed :
اوهوم !
ما دارين اينجا 200 ساعت رو ميخريم 2700 تومن ، طرف ميره اکانت 1 ساله ميخره ! :blink: :(

آقا از کجا من بیچاره چند وقتیه 20 ساعت رو میخرم 5000 تومن!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این گزینه DVB دیگه چیه؟ منظورش Digital Video Broadcastig بید؟
درباره Wireless و ADSL قیمتش و شرکتهای ارائه کننده توضیح بدین.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از rezadignity :
این گزینه DVB دیگه چیه؟ منظورش Digital Video Broadcastig بید؟
درباره Wireless و ADSL قیمتش و شرکتهای ارائه کننده توضیح بدین.
نکنه من باید اون رو میزدم ؟!؟!؟!
297.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
دايل آپ از طريق يک خط تلفن پر از نويز!!!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
DVB کارت ماهواره ایه سند با تلفن و رسیو با ماهواره. البته محدودیت هایی داره اما در کل خوبه. اکانتش هم از 18000 تومن شروع میشه در ماه تا بالاتر.
البته یه اکانت خوب ماهیانه 40 دلاره که شاید به صرفه نباشه. فیلتر هم خوب مسلما نداره.

کارت دی وی بی 85000 تومنه (یا بالاتر ) که باید اول برید بخرید تا بتونید استفاده کنید.

اما در مورد وای فای. فکر کنم حق با شماست. تو مایه مبایله که همه جا خط میده (منظورم ایران نیستا - خارج ایرانه ) اینا انتن هایی دارن که واسه وای فای نصب می کنن و شما هر حای خیابون که باشی می تونی کانکت شی و سزعت بالایی هم داره.
اگه می خوای سرعتش رو تست کنی و ببینی . دو تا لپ تاپ که وای فای دارن رو بذار کنار هم و بینشون کانکشن بزن و فایل ترانسفر کن. ببین سرعتش چطوریه !!!

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mehrdad201 :
DVB کارت ماهواره ایه سند با تلفن و رسیو با ماهواره. البته محدودیت هایی داره اما در کل خوبه. اکانتش هم از 18000 تومن شروع میشه در ماه تا بالاتر.
البته یه اکانت خوب ماهیانه 40 دلاره که شاید به صرفه نباشه. فیلتر هم خوب مسلما نداره.

کارت دی وی بی 85000 تومنه (یا بالاتر ) که باید اول برید بخرید تا بتونید استفاده کنید.

اما در مورد وای فای. فکر کنم حق با شماست. تو مایه مبایله که همه جا خط میده (منظورم ایران نیستا - خارج ایرانه ) اینا انتن هایی دارن که واسه وای فای نصب می کنن و شما هر حای خیابون که باشی می تونی کانکت شی و سزعت بالایی هم داره.
اگه می خوای سرعتش رو تست کنی و ببینی . دو تا لپ تاپ که وای فای دارن رو بذار کنار هم و بینشون کانکشن بزن و فایل ترانسفر کن. ببین سرعتش چطوریه !!!
والا وای فای شهری که من هستم که همچین همه جا هم خط نمیده ... از یه شعاعی که دور تر میشین نمیگیره و دوباره میگیره ! من عضوش هستم ولی باید کنسلش کنم ... توی مرکز شهر هم بعضی وقتها اعصاب میزنه ولی سرعتش خوبه ... 768 کیلوبایت در ثانیه ... به پای دیجیتال کیبل های خونه که 4 مگ و 6 مگ داره نمیرسه ولی کدوم سروری بیشتر از 350 اجازه دانلود میده ؟! آخرش همش یکیه ... خیلی کم برای من پیش اومده برم بالای 400 !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته
باید با نصب آنتن و دکل مناطق مختلف رو پوشش ببدن. شما در کجا هستی ؟

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mehrdad201 :
درسته
باید با نصب آنتن و دکل مناطق مختلف رو پوشش ببدن. شما در کجا هستی ؟
من در فیلادلفیا هستم و اوضاع وای فای تعریف خیلی زیادی نداره اینجا ... راضی کنندست تا حدی
خالا یک برجی دارن میسازن که بلند ترین برج شهر خواهد شد و متعلق به بزرگترین ISP این کشور به اسم comcast هستش و قرار شده بزرگترین آنتن رو روی این برج قرار بدن و گفتن تا شعاع 65 مایل رو جواب خواهد داد ... به نظر من یکم بعیده ... معمولا" دامنه پوشش وای فای چقدره ؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اون cable اینترنت 4 مگی که گفتی ماهی چند دلار برات آب میخوره پهنای باند پاینمنتر هم داره اونا چه جوریاس
من خودم از adsl استفاده می کنم ولی 96 خیلی فرقی با دیال آپ نداره اما به جاش اعصاب خوردی و اشغالی تلفن رو نداری

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه اونجا میگی راضی کننده نیست پس فکر نکنم ایران هم بیاد درست و حسابی باشه. شاید از نوع ملیش باشه خب بشه.

وای فای ملی

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mammad81 :
اون cable اینترنت 4 مگی که گفتی ماهی چند دلار برات آب میخوره پهنای باند پاینمنتر هم داره اونا چه جوریاس
من خودم از adsl استفاده می کنم ولی 96 خیلی فرقی با دیال آپ نداره اما به جاش اعصاب خوردی و اشغالی تلفن رو نداری
عرضم خدمت محمد عزیز که من سرویس اینترنتم رو با کیبل تلویزیون با هم پول میدم ... مال تلویزیونم HD هستش و نمیدونم چقدر از مبلغ ماهیانه رو شامل میشه ... ولی دو تاش رو با هم ماهی 100$ میدم ... البته فکر کنم اینترنت خالیش رو اگه بگیره کسی حدود ماهی 40 دلار باشه ... این تخمین رو به خاطر قیمت شرکت verizon میدم که بهترین سرویس دهنده خط DSL هستش و سرویس ماهیانش با سرعت 768 کیلوبایت در ثانیه در میاد ماهی 30 دلار ...
من از جفتش استفاده کردم یعنی تا 3 ما پیشDSL رو داشتم و باید اعتراف کنم که هیچ فرقی با هم نداشتن ... با توجه به محدودیت سرعت سرورها میگم ... یعنی باور کن تا حالا 3 بار برام پیش اومدهکه بتونم بیش از 350 کیلوبایت دانلود کنم

ماله شما هم میگی 96 کبلوبایت و مثل دایل آپ والا من نشنیدم تاحالا 96 کیلوبایت
297.gif
.... اینجا دایل آپشون حدود 100 کیلوبایت در ثانیه هم میتونه برسه و ارزون ترین و کم سرعت ترین DSL شون که هم قیمت دایل آپ هستش 128 کیلوبایت هستش و تنها تفاوتش با دایل آپ آزاد موندن خط تلفن هستش

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از mehrdad201 :
اگه اونجا میگی راضی کننده نیست پس فکر نکنم ایران هم بیاد درست و حسابی باشه. شاید از نوع ملیش باشه خب بشه.

وای فای ملی
البته فقط ماله این شهر راضی کننده نیست ... سرعت خوبه ولیقطع وصل کمی پیش میاد که دارن حلش میکنن .... ولی یکی از دوستام در شهر شیکاگو این سرویس رو با ماهی 25 دلار گرفته و انقدر راضیه که حتی تو خونه هم ازش استفاده میکنه :blink: یه وقت دیدی تو ایران هم سیستم خوبی رو آوردن

بالا