• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر اسفاده می کنید ؟

? از کدام مرورگر اسفاده می کنید

• Total voters
    146

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
الان پرا
ولی معمولا موزیلا!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
فايرفاكس يه افزونه داره كه بعد از نصبش تو هر صفحه اي كه بريد لينك هاي دانلود رو كه رو آپلود سنتر هاي معروف دنيا قرار دارن چك ميكنه و اگر لينك سالم باشه كنارش يه تيك سبز مياره .. اگر لينك خراب باشه روش خط ميكشه .... نزديك به 50 آپلودسنتر هم ساپورت ميكنه ..... اپرا و كروم همچين افزونه هايي دارن ؟ يه نفر بهم گفت اپرا داره ولي فكر كنم چيز ميگفت :)
اسمش چیه ؟!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
ee
این همونه که روش اسکریپت نصب می کردیم برا تراوین که =))
خیلی کارار باهاش می شه کرد !

نه متاسفانه :(

البته کروم یه همیچین چیزی داره ولی من هر کاری کردم نشد راهش بندازم ... :eek:

nist engar

Registered User
لایک‌ها
4

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
البته يه چيزي رو بگم اين افزونه به تنهايي كار خاصي انجام نميده بايد اسكريپت "rapidshare link checker" رو روش نصب كنيد ..

اول اون افزونه رو نصب كنيد .. بعد بريد اينجا : http://userscripts.org/scripts/show/9467

و اسكريپتش رو اجرا كنيد ....

اين هم نمونه اي كه خودش گذاشته

72x8ub.jpg

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
اول FF بخصوص نسخه ی جدیدش ! بعدش کروم و اپرا و اما IE كه متنفرم ...:|

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
رفیق اسم Add-ons چی هست ؟ عجب چیز شاخیه ... :-o
به ناصر ! می بینم که فعال شدی پست می زنی =))
چند تا پست بالاترو خوب بخون ! :دی

بشین ریاضی بخوان خر خوان ! :rolleyes:

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
به نظرم نظرسنجی multi choice باشه بهتره.چون مثلا من خودم همزمان از دو یا سه تا مرورگر استفاده می کنم.ولی بیشتر از فایرفاکس

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
بنده معمولا بعضی از کارهامو تو کروم انجام میدم بقیه کار های دیگه همش تو FF ولـی Opera و IE public هست :|

پست بالا تایید میشه !
105.gif

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
به ترتیب:
FireFox
Opera
Google Chrome
این کروم گوگل هم روز به روز داره بهتر میشه.... اما فکر نکنم حالا حالاها اون دوتا رو زیر بکشه.

Internet Explorer فقط در مواقع خاص و در صورت داشتن مشکل در فرم های سایت های دولتی و یا تنظیمات مودم.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
خب یه مدت زیادی از پوسته Avant استفاده میکردم امکانات خوبی داشت اما باگ زیاد داره! مدتی هم از IE6 & IE7

فایرفاکس 3.6 و نسخه های قبلش را هم چند ماهی استفاده کردم. اپرا 10.5 را هم چند روزی استفاده کردم هر دوشون مرورگرای خوبی هستن... البته یکسری مشکلات جزئی هم دارن...

گوگل کروم را هم به توصیه دوستان نصب کردم اما چندان جالب نبود!

فعلا مدتیه از IE 8.8 استفاده میکنم و تقریبا راضی هستم.

در ضمن میگن IE 9 قراره همه را شگفت زده کنه، باید ببینیم! از مایکروسافت که بعید نیست بهرحال بهترین شرکت نرم افزاری دنیا هست و شاید بتونه مرورگرهای رقیب را تا حدودی از میدون به در کنه!

این هم آمار دانلود مرورگرهای پرطرفدار بر طبق آمار صفحه اول softpedia:

رتبه 34- Firefox 3.7 Alpha 4 / 3.6.3 Plugi...
رتبه 40- Google Chrome 5.0.375.9 Dev / 5.0...
رتبه 42- Internet Explorer 8 8.0.6001.1870...

این آمار بر طبق دانلودهای یک هفته گذشته softpedia هستش، جالبه که هوادارهای اپرا که مرورگر قوی ای هست داره کم میشه و از لیست TOP دانلودها خارج شده!

به نظرم گوگل کروم به زودی عرصه را به مایکروسافت میبازه به هرحال در زمینه نرم افزاری حتی اگه گوگل هم باشی نمی تونی براحتی با غول نرم افزاری دنیا رقابت کنی! موزیلا هم اگه داره رقابت میکنه بیشتر به خاطر تنفر کاربرها از مایکروسافت و تنوع طلبی اونهاست وگرنه از بعد فنی به نظرم IE بهتر از FF هست (اینو از یه نفر میشنوید که از سال 80 داره از اینترنت استفاده میکنه و تازه کاربر نیست!) بهرحال انتخاب مرورگر تا حدودی سلیقه ای هست و باید به سلیقه همه احترام گذاشت.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
وبلاگ نویسان از چه مرورگری استفاده میکنند ( 2006 تا 2010)

با توجه به اینکه بسیاری از سایت های خارجی آمارهای گوناگونی را از استفاده ی مرورگر هایی مانند IE6 و Firefox اعلام کرده اند ، در این مقاله قصد داریم آمار مرورگرهای بازدیدکنندگان پرشین وبلاگ را از سال 2006 تا 2010 اعلام کنیم.

با استفاده از این آمار ، طراحان سایت های فارسی زبان، راحت تر می توانند در مورد استفاده از تکنولوژی های جدید در طرح های خود تصمیم بگیرند. زیرا تصمیم گیری بر اساس کاربرد فایرفاکس در اروپا و آمریکا ملاک مناسبی برای طراحی سایت هایی که بازدید کننده شان اکثرا در داخل ایران است، نمیباشد.

فاکتورهای زیر را در مشاهده ی آمار مرورگرها مدنظر داشته باشید:

همچنان بسیاری از دوستان و آشنایان ما از ویندوز xp استفاده میکنند و مرورگرشان را هرگز به روز رسانی نکرده اند.
پرشین وبلاگ یک سایت کاملا فارسی است و کاربران آن اکثرا داخل ایران هستند.

پرشین وبلاگ هم اکنون ماهانه حدود 250 هزار بازدید کننده دارد و سالانه حدود 3 میلیون کاربر از این سایت بازدید میکنند.
آمار مرورگرهای استفاده شده از سال 2006 تا آپریل 2010 میباشد که به تفکیک هر سال بیان شده است.

browser-stat.jpg

همانطور که در آمار فوق مشاهده میکنید همچنان IE نسخه 6 پرکاربرد ترین مرورگر کاربران ایرانی است . بنابراین همچنان باید سایت هایی را برای کاربران طراحی کنیم که با این مرورگر نیز کار کند و البته بهتر آن است که با قرار دادن یک لوگو در سایت و انتشار اخبار گوناگون، کاربران را از مرورگرهای جدید و یا نسخه های جدید مرورگر IE مطلع کنیم تا کاربران ایرانی نیز دست از این مرورگر پیر بردارند.

منبع: پرشین وبلاگ​

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
همانطور که در آمار فوق مشاهده میکنید همچنان IE نسخه 6 پرکاربرد ترین مرورگر کاربران ایرانی است . بنابراین همچنان باید سایت هایی را برای کاربران طراحی کنیم که با این مرورگر نیز کار کند و البته بهتر آن است که با قرار دادن یک لوگو در سایت و انتشار اخبار گوناگون، کاربران را از مرورگرهای جدید و یا نسخه های جدید مرورگر IE مطلع کنیم تا کاربران ایرانی نیز دست از این مرورگر پیر بردارند.
عجب نتایج شرم‎آوری!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دقیقا به همین خاطر من خندم میگیره که هیچ کسی IE رو نزده! ما ایرانی ها زیادی جوگیر میشیم.
به قول شاعر "با IE می آیند، میگویند با FF بودم"
badthinking.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من هم IE رو باز دارم هم Opera رو!

از هردو استفاده میکنم! از اوپرا خیلی بیشتر!

کلا از اوپرا خیلی خوشم میاد نمیدونم چرا !!

از ff هم خیلی بدم میاد!

مخصوصا اون علامته که وقتی عکسا رو باز نمیکنه میاد جای عکسا! یه جوریه!

بالا