من تقریبا همه اون کاربرانی که تو پاتوق هستند رو دوست دارم.وقتی بپذیری هیچ فردی کامل نیست,وقتی قبول کنی که کسی جز خودت مسئول حال خوب و بدت نیست و قرار نیست همه به دلخواه تو باشند, دیگه بذر نفرت و حس بد نسبت به دیگران به راحتی تو وجودت جوونه نمیزنه.داش آکل رو بخاطر آرامش درونیش دوس دارم,خوش مشرب بودن
@abiabiabi رو می پسندم,بی ریایی نیما رو تحسین می کنم,مزاح های لایت حمید k k گاهی من رو میخندونه,از خونسردی و خوش قلبی علیرضا و
@Haideranoos حس خوبی میگیرم,مطالعه گر بودن tidus و forsoh رو ستایش میکنم,حتی دعواهای افتک vs دمو رو هم که به پاتوق شوک وارد میکنند رو دوس دارم:general105:
درسته همه سبک زندگی,طرز تفکر و عقاید متفاوتی داریم ولی همین تفاوت هاس که به زندگی رنگ میده.حتی وجود عقاید و آدم های اشتباه مثل من هم برای پیشرفت شما لازمه.
+اعتراف میکنم قبلا نسبت به کاربری
@world15 کمی احساس منفی داشتم,بنده خدا رو همیشه ریپورت میکردم,که به لطف آبی جان الان مختصر کدورت ها تبدیل به دوستی ها شده.تازه فهمیدم ارزشی های قبل از تو(world15) سوتفاهم بود:general704:
+احساس میکنم کاربر
@ali/24 از من دلگیر باشند که اگر چنین چیزی هست همین جا ازشون عذر میخوام.
+هیچ وقت قصد نداشتم که به شخصی حمله کنم و از روی بغض و کینه صحبت کنم حتی اگر عقایدش عقاید من نیست.اگر گاهی بحث میشه همیشه سعی دارم بحث به مجادله شخصی و تن به تن تبدیل نشه و به شخصی بی احترامی نشه.امیدوارم سهوا چنین کاری نکرده باشم.در هر صورت اگر چنین اتفاقی افتاده از همین تریبون برای عذرخواهی استفاده میکنم.دنیاس دیگه,امروز هستیم و به فردا اعتباری نیست..
+همه افرادی هم که نام نبردم رو دوست دارم.فقط هیچ وقت فاز کاربری
@obamast رو نفهمیدم.اصن نمیفهممش.فکر کنم اشکال از گیرنده باشه:general507:
شرمنده پست طولانی شد.