• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدوم کاربر پی تی خوشتون میاد ؟

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
من تقریبا همه اون کاربرانی که تو پاتوق هستند رو دوست دارم.وقتی بپذیری هیچ فردی کامل نیست,وقتی قبول کنی که کسی جز خودت مسئول حال خوب و بدت نیست و قرار نیست همه به دلخواه تو باشند, دیگه بذر نفرت و حس بد نسبت به دیگران به راحتی تو وجودت جوونه نمیزنه.داش آکل رو بخاطر آرامش درونیش دوس دارم,خوش مشرب بودن @abiabiabi رو می پسندم,بی ریایی نیما رو تحسین می کنم,مزاح های لایت حمید k k گاهی من رو میخندونه,از خونسردی و خوش قلبی علیرضا و @Haideranoos حس خوبی میگیرم,مطالعه گر بودن tidus و forsoh رو ستایش میکنم,حتی دعواهای افتک vs دمو رو هم که به پاتوق شوک وارد میکنند رو دوس دارم:general105:
درسته همه سبک زندگی,طرز تفکر و عقاید متفاوتی داریم ولی همین تفاوت هاس که به زندگی رنگ میده.حتی وجود عقاید و آدم های اشتباه مثل من هم برای پیشرفت شما لازمه.
+اعتراف میکنم قبلا نسبت به کاربری @world15 کمی احساس منفی داشتم,بنده خدا رو همیشه ریپورت میکردم,که به لطف آبی جان الان مختصر کدورت ها تبدیل به دوستی ها شده.تازه فهمیدم ارزشی های قبل از تو(world15) سوتفاهم بود:general704:
+احساس میکنم کاربر @ali/24 از من دلگیر باشند که اگر چنین چیزی هست همین جا ازشون عذر میخوام.
+هیچ وقت قصد نداشتم که به شخصی حمله کنم و از روی بغض و کینه صحبت کنم حتی اگر عقایدش عقاید من نیست.اگر گاهی بحث میشه همیشه سعی دارم بحث به مجادله شخصی و تن به تن تبدیل نشه و به شخصی بی احترامی نشه.امیدوارم سهوا چنین کاری نکرده باشم.در هر صورت اگر چنین اتفاقی افتاده از همین تریبون برای عذرخواهی استفاده میکنم.دنیاس دیگه,امروز هستیم و به فردا اعتباری نیست..
+همه افرادی هم که نام نبردم رو دوست دارم.فقط هیچ وقت فاز کاربری @obamast رو نفهمیدم.اصن نمیفهممش.فکر کنم اشکال از گیرنده باشه:general507:
شرمنده پست طولانی شد.
5w23_creative-light-bulb-difference-idea-concept-background-design-poster-flyer-cover-brochure-business-abstract-43462971.jpg

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
+همه افرادی هم که نام نبردم رو دوست دارم.فقط هیچ وقت فاز کاربری @obamast رو نفهمیدم.اصن نمیفهممش.فکر کنم اشکال از گیرنده باشه:general507:
جالبه
من تا حالا فکر میکردم فقط خودم فازشو درک نمیکنم :D

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
جالبه
من تا حالا فکر میکردم فقط خودم فازشو درک نمیکنم :D
يكي بچه محل هاي ما تو كودكي ، يه پزشكي، آمپول اشتباهي بهش ميزنه از اون موقع فاز خودشو داشته! برا همه هم فازش ؟ بوده!

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
همه افرادی هم که نام نبردم رو دوست دارم.فقط هیچ وقت فاز کاربری @obamast رو نفهمیدم.اصن نمیفهممش.فکر کنم اشکال از گیرنده باشه:general507:
اوباماست همون تنگنا هست. تنگنا اسپمر دوران باستان پیتی بودش من از قدیمی ترین کاربرها هم که پرس و جو کردم گفتن زمانی که ما آمدیم اینجا این بود, شروعش رو کسی یادش نمی آید, شاید احسان بدونه

در یکی از تاپیک هاش هم به طور ضمنی یک اشاره ای به تنگنا کرد برای آنان که می اندیشند
https://forum.persiantools.com/threads/همه-اینا-در-تنگنا-قرار-میگیرن.889648/

world15

Registered User
لایک‌ها
837

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خیلی بدی ک الکی گفتی! اون عکس کلاه سیاه اولیت بهتر بود چون جدی تر و سیاسی تر نشونت میداد این یکی لابد خودت هستی :)
من شاطران آینده پی تو رو دوست می دارم:general605::general206:
نون همبرگری میدن دست مردم

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
من فردا لیست میدم الان یه کم گرفتارم!:D:general708:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
من شاطران آینده پی تو رو دوست می دارم:general605::general206:
نون همبرگری میدن دست مردم
مگه اونجام نون همبرگری هست؟! نزدیک جنگل ک گراز و خرس زیاده اونام احتمالا خودشون اکثر شغل کشاورزی دارن و نون محلی میپزن!:general206:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
عاخه چرا باید از یکی از کاربرای اینجا خوشم بیاد :confused:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
از همه خوشم میاد، بجز اون چند نفری که در ایگنور لیستم هستند :D

http2iran