javadyazdani شنیدی ؟چرگاهی کیستی
من می تونم تو رو تحمل کنم چون بعضی وقت ها که کبریت یا فندک همرام نیس می تونم ار کله ی کچل تو استفاده کنم طوری که کلت رو بگیرم روبروی خورشید و طوری تنظیم کنم که نور رو به سیگار یا ذغال بازتاب کنه یعنی به عنوان ذره بین می تونم تحملت کنمهمه این نوشابه باز کردنا برا همدیگه مضخرفه چون تو نت هستیم همدیگه رو نمیشناسیم قربون صدقه همدیگه میریم ما ادما دور خودمون حصار درست کردیم حاضرم شرط ببندم اگه نمیتونید بیشتر دو ساعت همدیگه رو تو واقعیت تحمل کنید :general505:
خاصیت دنیایه مجازیه دیگه همه همدیگه رو دوز دارن خرجی نداره دیگه خرجش فشردن کلید هایه کیبورده نه بیشتر
اما واقعیت چیز دیگریست
کله کچل خوبه تف بندازی کف دست شترق بزنی پس کله شمن می تونم تو رو تحمل کنم چون بعضی وقت ها که کبریت یا فندک همرام نیس می تونم ار کله ی کچل تو استفاده کنم طوری که کلت رو بگیرم روبروی خورشید و طوری تنظیم کنم که نور و به سیگار یا ذغال بازتاب کنه یعنی به عنوان ذره بین می تونم تحملت کنم
چراغ خاموش میای پاتوق؟[emoji51]موسن و koosharz
خعلی خوشالم که با وجود اینکه فعالیتی ندارم اما شما به یاد منه پیر مرد افتادین دم شما گرم
ماشالله به تواضع عمو مثود
تو جاي من بودي چي ميگفتي به خودت واسه احوالپرسي؟چرگاهی کیستی
javadyazdani شنیدی ؟
من می تونم تو رو تحمل کنم چون بعضی وقت ها که کبریت یا فندک همرام نیس می تونم ار کله ی کچل تو استفاده کنم طوری که کلت رو بگیرم روبروی خورشید و طوری تنظیم کنم که نور رو به سیگار یا ذغال بازتاب کنه یعنی به عنوان ذره بین می تونم تحملت کنم
چراغ خاموش میای پاتوق؟[emoji51]
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
فقط بچه های اف 21
WISE
@منصور قیامت
@hoorsa
---------------
کوشا شما هم آواتارتو عوض کن.:general209:
پ.ن:پاتوق پی تی مفت نمیارزه.
مدیری که مدیر هم نبود ازش خوشم ميومد
HAMID.NET
چندتاشون اينانروی یوزرم کلیک کنید تمام دنبال شوندگان و دنبال کنندگان...
بقیه حضور ذهن ندارم!
مسودي خودتي؟