این آیه پس از آن نازل شد که پیامبر برای رضایت حفصه، نوشیدن شربت عسلی که زینب بنت جحش برایش آماده میکرد را بر خود حرام کرد.15 همسر شناخته شده *33= 495 سکه طلا
همچی ساده زیست نبودند، خوردن کباب کتف گوسفند،... ...
400 سکه درهم قرار داد که معادل 33 سکه طلا بوده.
بله چرا نشه؟ هر بندشو امضا بکنی یعنی بصورت قانونی قبول کردی. اگر امضا نکنی یعنی قبول نکردی. منتها اون لحظه همه داغن، خودکارو میگیرن دستشون تندتند امضا میزننمگه میشه همه شرایط رو قبول نکرد ؟ بیشتر قضیه رو بشکاف
4 تا چیز یادمون بده چراغ راهمون کنیممشاهده پیوست 1249796
بله چرا نشه؟ هر بندشو امضا بکنی یعنی بصورت قانونی قبول کردی. اگر امضا نکنی یعنی قبول نکردی. منتها اون لحظه همه داغن، خودکارو میگیرن دستشون تندتند امضا میزنن
هرکدوم برضد من بود، مثلا اگر فلان زمان نباشه زن حق طلاق دارد یا میتونه نفقه بگیره. یادمه اون زمان یه بند اضافه کرده بودن تا حدودی حق طلاق میداد، اونم امضا نزدم.تو کدوما رو امضا نکردی ؟
هرکدوم برضد من بود، مثلا اگر فلان زمان نباشه زن حق طلاق دارد یا میتونه نفقه بگیره. یادمه اون زمان یه بند اضافه کرده بودن تا حدودی حق طلاق میداد، اونم امضا نزدم.
برمیگشتم میگفتم عشقم من اینو امضا نمیکنم اونم داغ بود میگفت اوکیه
سلامسلام دوستان
برام سواله که از کی سکه رو به عنوان مهریه مد کردن؟ و اصلا چیشد که انقدر سکه های نجومی، سال تولد و ... روی دور اومد
میبینم که استاد میخواد شاگرد بشهمگه میشه همه شرایط رو قبول نکرد ؟ بیشتر قضیه رو بشکاف
میبینم که استاد میخواد شاگرد بشه
چون دختر خوبی سراغ ندارم که پولدار باشه و گرین کارت هم داشته باشهمقوله ازدواج متفاوت هست و نمیشه تجربیات اون رو بدون ازدواج کردن بدست آورد
تو چرا زن نمیگیری ؟
شدنش که میشه ، فقط یه مقدار ممکنه توسط ادم های حاضر در مجلس مورد قضاوت قرار بگیریمگه میشه همه شرایط رو قبول نکرد ؟ بیشتر قضیه رو بشکاف
فکر کنم دلت گیر کرده یه جاییحالا خانم ها چه چیزی رو میتونن امضا نکنن که برای ما بد بشه ؟ مشاهده پیوست 1249836
من یادم نیست نفقه رو زدم یا نه ولی کلا همش بستگی به توافق داره هیچی اجباری نیست.شدنش که میشه ، فقط یه مقدار ممکنه توسط ادم های حاضر در مجلس مورد قضاوت قرار بگیری
من ۱۴ تا سکه مهریه دادم.چیز خاصی هم ننداختم پشت قباله عقد . یکی از بند هایی که امضا نکردم تسقیف اموال بود.هرچند که ضمانت اجرایی نداره ، ولی محض احتیاط امضا نکردم. بند های اجرت المثل و نفقه ، جلب دارن و میتونند مرد رو بگاج بدند.خواستم اون دوتا بند رو هم امضا نکنم ، که دفتردار گفت نمیشه ، اجبارا رفتم زیر بار .
البته همه ی اینا بستگی به خودتون و همسرتون داره.
نفقه یه مقدار حساسهمن یادم نیست نفقه رو زدم یا نه ولی کلا همش بستگی به توافق داره هیچی اجباری نیست.
مگه میشه همه شرایط رو قبول نکرد ؟ بیشتر قضیه رو بشکاف
من یادم نیست نفقه رو زدم یا نه ولی کلا همش بستگی به توافق داره هیچی اجباری نیست.
کلا اگر بخاد اوضاع بد بشه به امضا و تمضا رحم نمیکنه. مهم تفاهمه و بسنفقه یکی از ارکان نکاحه چه امضا کنی چه نکنی باید بدی نفقه رو و اگه شیش ماه متوالی پرداخت نکنی برای زن حق طلاق ایجاد میشه