• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از xp خسته شدم

shahab_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کامپیوتر من یه خورده مشکل پیدا کرده و باید format ش کنم دوباره ویندوز بریزم ولی دیگه از xp خسته شدم. دوست دارم برم سراغ ویستا ولی یکی از دوستام چند وقت پیش ویستا خرید بعد میگفتش که یه دی وی دی هست و یه سی دی. دی وی دی برای نصب ویندوز و سی دی هم برای کرک و ... ولی وقتی کرک رو نصب میکرد (2-3 بار امتحان کرد) ویندوز دیگه بالا نمیومد آخرش دوباره format کرد و ویستا ریخت ولی کرک رو نصب نکرد. بعد میگفتش که اومدم کارت صوتی رو نصب کنم error داد که این برنامه فقط تو xp اجرا میشه. رفت تو قسمت compatibility و انتخاب کرد که این برنامه سازگار با xp اجرا بشه. بعد برنامه شروع به نصب شد ولی وسطش کامپیوتر ریست شد و دیگه بالا نیومد:p :eek: :blink: :wacko: ;)
یعنی در کل 7000 تومن به باد...:( حالا میترسم منم برم ویستا بگیرم بعد.... راستی واقا" برنامه هایی که مناسب xpو 98 و ... هستند تو ویستا بالا نمیان یا این یکی مشکل داشت؟ دوستم در مورد اینکه اون ویستا beta چند هست چیزی نگفت ولی حدود 2-3 ماه پیش خریده بود. حالا بنظرتون میرزه برم ویستا بگیرم.البته اگه فقط یه خورده مشکل داشته باشه میشه باهاش ساخت ولی دیگه نه اینجوری:happy:
ببخشید اگه زیادی حرف زدم;)
قربان همتون...شهاب

pesar.sabz.shad

Registered User
لایک‌ها
0
ویندوز نریز برو لینوکس فدرا کر 5 بریز از ویندوز بهتره

lordsina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xp بريز بعد vista transformatin pack نصب کن.ظاهره ويندوزت ميشه ويستا

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
ویستا را فعلا نصب نکن چون آزمایشی است
میتونی از یک سری theme ها برای ویندوز xp استفاده کنی که شکلش خوب بشه

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
1- چرا از ویندوز XP خسته شدی؟
2- ویندوز نیاز به کرک کلی نداره .... با سریال درست مشکل حل میشه. مایکروسافت می خواد که اینطور باشه. (اصلا نسخه آزمایشی که پولی نیست و احتیاج به کرک نداره)
3- ویستا در حال حاضر برای کاربرای عادی به هیچ عنوان توصیه نمیشه. چون کاربر عادی به سیستم پایدار احتیاج داره و ویستا هنوز در مرحله آزمایشه.
4- اگه می خوای لینوکس رو امتحان کن... از نظر خیلی ها عالیه (من جزو خیلی ها نیستم).
5- اگه فقط از ظاهر ویندوز خسته شدی، با یه نرم افزار تغییر چهره مشکلت حل میشه.

6- اگه قیافه ی زیبا برای ویندوز نمی خوای (مثل XP) ویندوز 2003 (سرور نباشه بهتره) نصب کن و از قدرت ویندوز لذت ببر.

shahab_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویندوز نریز برو لینوکس فدرا کر 5 بریز از ویندوز بهتره
لیینوکس فدراکر 5 ؟؟؟؟ تا حالا لینوکس امتحان نکردم بدم نمیاد حداقل یه بار امتحانش کنم.:) حالا چطور هست؟ هم از لحاظ امکانات، هم از لحاظ ظاهری. در ضمن پشت خیلی از cd ها مینویسه که مثلا win2000, winxp... یعنی فقط تو ویندوز نصب میشه یا تو لینوکس مشکل نداره؟(همونجور که گفتم تا حالا با لینوکس کار نکردم;) ) اصلا کلا برنامه ها تو لینوکس مشکلی ندارن؟ اگرم نکته یا نظر دیگه ای به ذهنتون میرسه بیزحمت بگید.:happy:
قربان همگی...شهاب:rolleyes:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما که تازه وارد هستید (در زمینه لینوکس) با مشکلات خاصی روبرو میشین که در ابتدا خیلی گیج کننده هستن .... اینم یکیشه :
یعنی فقط تو ویندوز نصب میشه یا تو لینوکس مشکل نداره؟

لینوکس فایل های EXE رو نمیفهمه... البته نرم افزار هایی برای اینکار ایجاد شدن که محیط ویندوز رو برای لینوکس شبیه سازی میکنن و بهشون میگیم Virtual Machine یا به اختصار VM. البته برخی لینوکس های جدید هم خودشون به تنهایی حاوی VM های خاصی برای اجرای برنامه های کامپایل شده برای ویندوز هستند. به طور کلی... اگه می خوای بازی کنی اصلا سراغ لینوکس نرو!

شما برای امتحان کردن نرم افزار VmWare رو دانلود و نصب کن. این نرم افزار یه کامپیوتر مجازی (نرم افزاری) تو دل سیستم شما ایجاد میکنه... بعد لینوکس رو داخل این کامپیوتر مجازی نصب و اجرا کن و ببین ازش خوشت میاد یا نه...
و من کماکان در عجبم که این XP با این قدرت و زیبایی و انعطاف پذیری چرا شما رو ارضا نکرده.......!

ali20052005

Registered User
لایک‌ها
1
اقا کسی ویندوز ویستا آخرین نسخه اونو نداره؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من خودم از لینوکس خیلی خوشم میاد اما به صرف خسته شدن از xp اصلا بهت توصیه نمیکنم بری سراغ لینوکس چون در اینصورت خیلی سریع دلت رو میزنه و اگر هم رفتی redhat توصیه نمیکنم حتی فدورا 5 برای شروع لینوکس suse و mandriva خیلی بهتر هستند در مورد ویستا هم همونطور که دوستان گفتند آزمایشی هست و به ریسکش نمی ارزه

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
ممد جان میشه بگی اخرین نسخه فدورا چیه و کرنلش چه ورژنیه؟؟؟؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ممد جان میشه بگی اخرین نسخه فدورا چیه و کرنلش چه ورژنیه؟؟؟؟

آخرین ورژن نسخه فدورا 5 هسته با کرنل 2.6 (اگر اشتباه نکنم) این هم لینک دانلودش ولی بازم میگم من از ردهت خوشم نمیاد چون باعث میشه تازه کار ها از لینوکس زده بشن
http://fedoraproject.org/wiki/Distribution/Download

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
ویستا را فعلا نصب نکن چون آزمایشی است
میتونی از یک سری theme ها برای ویندوز xp استفاده کنی که شکلش خوب بشه
منم با ایشون موافقم ولی دنبال تم های اینترنتی نرو بدرد نمیخوره من الان یه تم 120mb ویستا دارم عالیه اگه اون رو دیدی دانلود کن ایکونهات رو میبره بالا صفحه خیلی خوشگله میتونی بیرون هم بخری من از بیرون خریدم
83.gif

عکس ازش نمیشه بگیرم برات بزارم فقط عکس صفحه رو میگره بدون ایکنهاش;)

shahabyazdi

Registered User
لایک‌ها
0
لینوکسو نصب نکن رو کامپوترت چون باید فرمت هاردت عوض بشه
ساپورت نرم افزاری نداره

به نظر من یه XP نصب کن بعد با VMWare روش یه لینوکس نصب کن . خیلی کارت راهت تر میشه

reza_2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از من میشنوی ویستا نریز .
من یه بار یه غلطی کردم رفتم 2 - 3 هزار تومن یه دی وی دی ویستا رو خریدم .
آقا من هر بار این ویستا رو ریختم به مشکلی برای کامپیوترم پیش اومد .

1- یه بار کارت صدا نصب نمی شد .
2- دو سه ساعت که باید تو نصب باشه بماند .
3- یه من بدبخت اومدم هر چی فایل خوب داشتم ریختم تو درایو D و درایو C رو فرمت کردم و ویستا رو ریختم توش . اما نمی دونم چرا درایو D فرمت شد . :( (خوشبختانه برنامه Recover My Files تمام فایل ها رو بر گردوند. ;) )

به نظر من از همه بهتر اول ویدوز XP مدیا سنتره (سرویس پک 2) و بعد ویدوز XP معمولی (2002 یا 2003) و بعدش ویندوز XP سانتاکلاس (سرویس پک 1) . اما من خودم کلا لینوکس رو قبول ندارم .

با مکینتاش هم تا حالا کار نکردم.

بالا