Beh_Madonna
Registered User
بزودی ویستا میاد
در چند سایت هم گفتنه که به قیمت همان ویندوز xp قرار بیاد
به احتمال زیاد کمتر از 3 ماه دیگر میاد
در چند سایت هم گفتنه که به قیمت همان ویندوز xp قرار بیاد
به احتمال زیاد کمتر از 3 ماه دیگر میاد
نه نه... مسئله اصلا امکانات و انعطاف پذیریش نیست... فکر کنم یه vista transformation pack بریزم ارضا بشم:lol:و من کماکان در عجبم که این XP با این قدرت و زیبایی و انعطاف پذیری چرا شما رو ارضا نکرده.......!
تازه ژانویه 2007 قراره آخرین نسخه آزمایشی ویستا بیاد ... تازه اونم معلوم نیست ... چیکار کنیم دیگه ... مایکروسافته ... تازه اونم معلوم نیست ... اونوقت شما میگید 3 ماه دیگه ویستا اصلی میاد ... ؟؟؟؟؟؟؟ :lol: من فکر کنم اواسط 2007 ویستا بیاد ... تازه اونم معلوم نیست ... چون هم سیمانتک هم چند تا دیگه از شرکت های غول نرم افزاری ، از مایکروسافت به دلیل دزدیدن مدارک و تکنولوژی های نرم افزاری و بکاربردن اونا توی ویستا ، شکایت کردند و خواستند که پروژه ویندوز ویستا متوقف بشه ... با این وضع اومدن ویستا در اواسط سال 2007 امری خوشبینانه است ...
آخرین نسخش RC1 هست و نصب کردم.اقا کسی ویندوز ویستا آخرین نسخه اونو نداره؟
آخرین نسخش RC1 هست و نصب کردم.
همه چیز رو میشناسه به غیر از کارت صدا که SoundMax هست.
اونم با یک آپدیت ویندوز درایورش دانلود و نصب میشه
اگه از ویندوز خسته شدی برو تو داس :lol:
سلام آقا هرکس ویندوز ویستا جدید خواست (rc1) به من پیغام خصوصی بزاره.
ديستا كه هنوز رسما بيرون نيومده!! فقط نسخه هاي آزمايشي اون بيرون اومده مه free هست!! ديگه كرك براي چيه!!؟؟سلام
کامپیوتر من یه خورده مشکل پیدا کرده و باید format ش کنم دوباره ویندوز بریزم ولی دیگه از xp خسته شدم. دوست دارم برم سراغ ویستا ولی یکی از دوستام چند وقت پیش ویستا خرید بعد میگفتش که یه دی وی دی هست و یه سی دی. دی وی دی برای نصب ویندوز و سی دی هم برای کرک و ... ولی وقتی کرک رو نصب میکرد (2-3 بار امتحان کرد) ویندوز دیگه بالا نمیومد آخرش دوباره format کرد و ویستا ریخت ولی کرک رو نصب نکرد. بعد میگفتش که اومدم کارت صوتی رو نصب کنم error داد که این برنامه فقط تو xp اجرا میشه. رفت تو قسمت compatibility و انتخاب کرد که این برنامه سازگار با xp اجرا بشه. بعد برنامه شروع به نصب شد ولی وسطش کامپیوتر ریست شد و دیگه بالا نیومد :blink: :wacko:
یعنی در کل 7000 تومن به باد... حالا میترسم منم برم ویستا بگیرم بعد.... راستی واقا" برنامه هایی که مناسب xpو 98 و ... هستند تو ویستا بالا نمیان یا این یکی مشکل داشت؟ دوستم در مورد اینکه اون ویستا beta چند هست چیزی نگفت ولی حدود 2-3 ماه پیش خریده بود. حالا بنظرتون میرزه برم ویستا بگیرم.البته اگه فقط یه خورده مشکل داشته باشه میشه باهاش ساخت ولی دیگه نه اینجوری:happy:
ببخشید اگه زیادی حرف زدم
قربان همتون...شهاب
کوچیک داش ممد هم هستیم. اقا خیلی مخلصیم قابلی نداشت.