• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از xp خسته شدم

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
بزودی ویستا میاد
در چند سایت هم گفتنه که به قیمت همان ویندوز xp قرار بیاد
به احتمال زیاد کمتر از 3 ماه دیگر میاد

shahab_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دست همتون درد نکنه بابت توصیه ها نظرها و...
و من کماکان در عجبم که این XP با این قدرت و زیبایی و انعطاف پذیری چرا شما رو ارضا نکرده.......!
نه نه... مسئله اصلا امکانات و انعطاف پذیریش نیست... فکر کنم یه vista transformation pack بریزم ارضا بشم:lol: :D
ولی از اونجایی که سرعت اینترنتم...;) ... نمیدونم برم اونو دانلود کنم (vista transfor...) یا اینکه به قول این دوستمون یه 3 ماه دیگه هم صبر کنم تا vista بیاد (البته اگه بیاد. تازه فکر کنم یه چندوقتی هم باید بصبرم تا تو ایران بیاد:D )
به هر حال دست همتون درد نکنه. بازم اگه نظری بود میخونیم:D

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تازه ژانویه 2007 قراره آخرین نسخه آزمایشی ویستا بیاد ... تازه اونم معلوم نیست ... چیکار کنیم دیگه ... مایکروسافته ... تازه اونم معلوم نیست ... اونوقت شما میگید 3 ماه دیگه ویستا اصلی میاد ... ؟؟؟؟؟؟؟ :lol: من فکر کنم اواسط 2007 ویستا بیاد ... تازه اونم معلوم نیست ... چون هم سیمانتک هم چند تا دیگه از شرکت های غول نرم افزاری ، از مایکروسافت به دلیل دزدیدن مدارک و تکنولوژی های نرم افزاری و بکاربردن اونا توی ویستا ، شکایت کردند و خواستند که پروژه ویندوز ویستا متوقف بشه ... با این وضع اومدن ویستا در اواسط سال 2007 امری خوشبینانه است ...

shahabyazdi

Registered User
لایک‌ها
0
تازه ژانویه 2007 قراره آخرین نسخه آزمایشی ویستا بیاد ... تازه اونم معلوم نیست ... چیکار کنیم دیگه ... مایکروسافته ... تازه اونم معلوم نیست ... اونوقت شما میگید 3 ماه دیگه ویستا اصلی میاد ... ؟؟؟؟؟؟؟ :lol: من فکر کنم اواسط 2007 ویستا بیاد ... تازه اونم معلوم نیست ... چون هم سیمانتک هم چند تا دیگه از شرکت های غول نرم افزاری ، از مایکروسافت به دلیل دزدیدن مدارک و تکنولوژی های نرم افزاری و بکاربردن اونا توی ویستا ، شکایت کردند و خواستند که پروژه ویندوز ویستا متوقف بشه ... با این وضع اومدن ویستا در اواسط سال 2007 امری خوشبینانه است ...

در ماه مهر منتظر ویندوز ویستا نگارش RTM باشید
ا

از زمانیکه کمپانی مایکروسافت در نخستین روز ماه سپتامبر سال 2006 نگارش "انتخاب برای ارائه" یا RC1 ویندوز ویستا را منتشر نمود تیم توسعه دهندگان این سیستم عامل در تلاش برای آماده سازی نسخه "انتشار جهت تولید" یا RTM بوده اند.

پس از آنکه مایکروسافت تغییرات جزئی و نهایی خود را در ویندوز ویستا اعمال کرد و آنرا با آزمایش کنندگان محصولاتش به اشتراک گذاشت این شرکت خود را آماده می کند تا با هماهنگی شرکت های تولید کننده مجاز CD، نسخه ای را که معروف به "انتشار جهت تولید" است و تحت نام "Release To Manufacturing" اختصارآ "RTM" خوانده می شود ارائه نماید.

هرچند که پیش بینی بر آن است که مایکروسافت در ماه اکتوبر (اواسط ماه مهر امسال) برنامه های خود را عملی می کند اما تاریخ دقیق و روز آن هنوز کاملآ مشخص نشده است.

پس از آماده شدن نگارش نهایی ویندوز ویستا، این سیستم عامل در پنج نوع مختلف روانه بازار خواهد شد که به ترتیب عبارتند از دو نسخه مخصوص تجاری (Business Editions) این نسخه ها در ماه نوامبر 2006 منتشر می شوند و سه نسخه خانگی (Home Editions) که در اوایل سال 2007 و به گفته ی برخی در روز 30 ژانویه 2007 ارائه می شوند.

منبع خبر: WinBeta.Net

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اقا کسی ویندوز ویستا آخرین نسخه اونو نداره؟
آخرین نسخش RC1 هست و نصب کردم.
همه چیز رو میشناسه به غیر از کارت صدا که SoundMax هست.

اونم با یک آپدیت ویندوز درایورش دانلود و نصب میشه ;)

shahab_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرین نسخش RC1 هست و نصب کردم.
همه چیز رو میشناسه به غیر از کارت صدا که SoundMax هست.

اونم با یک آپدیت ویندوز درایورش دانلود و نصب میشه ;)

ببینم یعنی هیچ مشکلی باهاش نداری؟ منم کارت صدام soundMax هست اگه این نسخه تنها مشکلش همین باشه و اونم با آپدیت حل بشه که عالیه :happy:
اگه اینطوریه یه زحمت برات دارم:blush: لطفا" بگو از کجا خریدی و اینکه عکس روی جلدشم بفرست (بیزحمت:D ) تا یه وقت یدونه دیگه نخرم (مثلا اگه emperor هست من نرم از شرکت X بخرم) دستت درد نوکنه:cool:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
اگه از ویندوز خسته شدی برو تو داس :lol:

ali20052005

Registered User
لایک‌ها
1
سلام آقا هرکس ویندوز ویستا جدید خواست (rc1) به من پیغام خصوصی بزاره.

shahab_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه از ویندوز خسته شدی برو تو داس :lol:

میگم بدم نمیگیا:blink: بشرطی که یه vista transformation pack توش بریزی:D :lol: :blink:

سلام آقا هرکس ویندوز ویستا جدید خواست (rc1) به من پیغام خصوصی بزاره.

خوب ببینم علی آقا شما پست میکنید؟ نه مرسی من خودم میتونم بخرم فقط یکی که با این نسخه ویندوز مشکل نداره بی زحمت عکس روی جلدش رو بفرسته تا ما هم دقیقا همونو بگیریم.:blush:
از همگی تشکر میکنم:happy:
شهاب...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
پسرا سلام
من امروز ولیعصر بودم یه سری سی دی ویندوز اکس پی به اسم SP3 دیدم که حامل تم های ویستا هم بود ..
من یکی گرفتم ... راستش کاری به ویندوز sp3 ش نداشتم ... همون sp2 mediacenter خودم رو نصب کردم بعد تم های رو نصب کردم .. اون منوی بالای ویستا ظاهر شد و ظاهر ویندوزم خیلی ماچ شد ... بنظرم برای تنوع خیلی عالی بود ...
فقط این منو که من عاشقشم خیلی مزاحمه بصورتی که اگر اتوهاید نشه خیلی دست و پا گیر میشه و منم که با هرگونه اتوهایدی مشکل خانوادگی دارم .... خلاصه نصب می کنید می بینید من چی می گم

موفق باشید

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
vista transformation pack
83.gif

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
ممنون از لرد سیاه به خاطر پست ها و سایت خوبش :)

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
کوچیک داش ممد هم هستیم. اقا خیلی مخلصیم قابلی نداشت.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کامپیوتر من یه خورده مشکل پیدا کرده و باید format ش کنم دوباره ویندوز بریزم ولی دیگه از xp خسته شدم. دوست دارم برم سراغ ویستا ولی یکی از دوستام چند وقت پیش ویستا خرید بعد میگفتش که یه دی وی دی هست و یه سی دی. دی وی دی برای نصب ویندوز و سی دی هم برای کرک و ... ولی وقتی کرک رو نصب میکرد (2-3 بار امتحان کرد) ویندوز دیگه بالا نمیومد آخرش دوباره format کرد و ویستا ریخت ولی کرک رو نصب نکرد. بعد میگفتش که اومدم کارت صوتی رو نصب کنم error داد که این برنامه فقط تو xp اجرا میشه. رفت تو قسمت compatibility و انتخاب کرد که این برنامه سازگار با xp اجرا بشه. بعد برنامه شروع به نصب شد ولی وسطش کامپیوتر ریست شد و دیگه بالا نیومد:p :eek: :blink: :wacko: ;)
یعنی در کل 7000 تومن به باد...:( حالا میترسم منم برم ویستا بگیرم بعد.... راستی واقا" برنامه هایی که مناسب xpو 98 و ... هستند تو ویستا بالا نمیان یا این یکی مشکل داشت؟ دوستم در مورد اینکه اون ویستا beta چند هست چیزی نگفت ولی حدود 2-3 ماه پیش خریده بود. حالا بنظرتون میرزه برم ویستا بگیرم.البته اگه فقط یه خورده مشکل داشته باشه میشه باهاش ساخت ولی دیگه نه اینجوری:happy:
ببخشید اگه زیادی حرف زدم;)
قربان همتون...شهاب
ديستا كه هنوز رسما بيرون نيومده!! فقط نسخه هاي آزمايشي اون بيرون اومده مه free هست!! ديگه كرك براي چيه!!؟؟

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
همچين آزمايشيه آزماشيم نيست
كامله
كركش هم ميتوني از مايكروسافت بيگيري تا يك ساله بشه

بالا