• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استادان سئو جواب دهند

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
به نظر من گوگل هر چی گوگل گفت نباید گوش کرد

:D

طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی و سئو را با راتین وب تجربه کنید

راستش یه سوال برام پیش اومد ، ناراحت نشیدا ولی شما واقعا چقدر از سئو میدونید ؟ تو این مدت که اینجا بودید ندیدم جایی یه حرف درست و حسابی و علمی بزنید که به کسی هم کمک بشه .

باز معذرت اگه یه کم رک گفتم .

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
سایتی که بنر میزاره

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
............ من نمي دونم چقدر مي دنم ولي مي دونم هيچي نمي دونم......
دوست من از نظر خودم خيلي چيزهاي مهمي تو اين مدت گفتم... درسته به خنده گفتم ولي فكر مي كنم نكات خيلي ظريفي گفتم كه هيچ كس توجه نكرده حتا در همون پستي كه شما جواب داديد. بعد اصولا يك چيزي خدمتتون عرض كنم مثلا من توي فروم جوملا ٨٠٠ پست دارم ولي كلا هيچ كس رو چه ايرانيا چه اونوريا نديدم جز براي جمع كردن اطلاعات اونجا بياد

علت اصلي بودن من هم اينجا از سر كنجكاوي در فروم ها بوده كه كمي اطلاعاتم زياد بشه
چند سالي بود نبودم
اگر بي سوادي كرديم ببخشيد

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سایتی که بنر میزاره

ممنون.

دوست من از نظر خودم خيلي چيزهاي مهمي تو اين مدت گفتم... درسته به خنده گفتم ولي فكر مي كنم نكات خيلي ظريفي گفتم كه هيچ كس توجه نكرده حتا در همون پستي كه شما جواب داديد. بعد اصولا يك چيزي خدمتتون عرض كنم مثلا من توي فروم جوملا ٨٠٠ پست دارم ولي كلا هيچ كس رو چه ايرانيا چه اونوريا نديدم جز براي جمع كردن اطلاعات اونجا بياد

علت اصلي بودن من هم اينجا از سر كنجكاوي در فروم ها بوده كه كمي اطلاعاتم زياد بشه
چند سالي بود نبودم

نه جناب ما جسارت نمیکنیم خدمت کاربرای پی تی ، از سر کنجکاوی پرسیدم همینجوری

وگرنه مطمئنا در زمینه سئو شما خیلی بیشتر از من میدونید .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

چند سالي بود نبودم

چیزی که ما از شما تو پی تی دیدم قرار دادن لینک سایتتون زیر پست هاتون هست :)

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
دوست من اگر بخواهم لينك بگذارم صد تومان ميدم از اينجا بك لينك مي خرم راستي اينجا بك لينك قوي ايجاد مي كنه البته اگر جرات كنيد تو اين شرايط گوگل
بعد اگر باز هم دقت كنيد جواب دقيقي به دوستان در مورد اين تاپيك و در شرايط اين الگوريتم جديد گوگل دادم

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوست من اگر بخواهم لينك بگذارم صد تومان ميدم از اينجا بك لينك مي خرم راستي اينجا بك لينك قوي ايجاد مي كنه البته اگر جرات كنيد تو اين شرايط گوگل
بعد اگر باز هم دقت كنيد جواب دقيقي به دوستان در مورد اين تاپيك و در شرايط اين الگوريتم جديد گوگل دادم

:blink::blink:

بالا