• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استادان سئو و وب سایت پاسخ بدند ( نیاز فوری )

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

با عرض پوذش از سایت جاوید هاست

سوالی دارم از بک لینک و می خوام بدونم اگر از اینجور :‌ گوگل سئو | فروش بک لینک | افزایش پیج رنک گوگل تبلیغات بک لینکی بکنم برای پیج رنک و بازدید از سایتم مفید هست ؟ در ضمن می خوام بدونم آیا ممکن هست مدیدریت سایت یا وبلاگ بخوان سیستم nofolow فعال کنند و سایت من لینک نشه و عملا پول دور ریز بشه .

پیشاپیش ممنونم از کمک ها و نظر های کارشناسانتون

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
فعلا که گوگل دیگه روی back link ها حساب نمی کنه طبق آخرین اخبار.
جاهایی که معمولا این لینک ها رو می فروشند معمولا نباید no follow کنند ؛ البته اینم در نظر داشته باشید تعداد لینک های خروجی از یک صفحه با پیج رنک بالا اگر بیش از حد باشه نمره منفی برای اون صفحه هست و نتیجه مثبت که نداره هیچ نتیجه منفی هم داره.
به هرحال من توصیه می کنم بیشتر روی مطالبتون کار کنید تا به فکر خرید این لینک ها باشید.

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از شما پرسونال عزیز .

بقیه دوستان هم لطفا نظر بدند .

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
جاهایی که معمولا این لینک ها رو می فروشند معمولا نباید no follow کنند ؛ البته اینم در نظر داشته باشید تعداد لینک های خروجی از یک صفحه با پیج رنک بالا اگر بیش از حد باشه نمره منفی برای اون صفحه هست و نتیجه مثبت که نداره هیچ نتیجه منفی هم داره.
به هرحال من توصیه می کنم بیشتر روی مطالبتون کار کنید تا به فکر خرید این لینک ها باشید.

منظورتونو از لینک خروجی متوجه نمی شم آیا مثلا در صفحه ی اصلی یک وبسایتی لینک هایی از صفجات دیگه ای از همون وب سایت (همون دامنه) وجود داشته باشند آیا این به ضرر سایته ؟

یا آیا برچسبی که در صفحه اصلی سایت ها قرار می گیره و میره به مطلب یا محصول خاصی اون به ضرر سایت محسوب میشه ؟

ممنون از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتید .

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
لینک خروجی در صورتی ضرر داره که به صورت غیر طبیعی باشه مثلا به صورت بک لینک یا تبادل لینک

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با این اوضاع جدید گوگل، پیشنهاد میشه فعلاً خرید بک لینک رو انجام ندید، که هم برای فروشنده و هم برای خریدار ممکنه ضرر داشته باشه و هر دو سایت اخطار دریافت کنند.

چندماه صبر کنید ببینیم چی میشه...!!!

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام
از اونجایی که تجربه خوبی از دفاع کردن از خدمات تجاری در انجمن های گفتگو ندارم به سوال شما و نظرات سایرین پاسخی نمی دم.
می تونید با تعدادی از افرادی که از ما بک لینک سری جدید و حتی کسانی که بعد از الگوریتم پاندای گوگل از ما خرید داشته اند صحبت کرده و نظرشون رو بپرسید.

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
منظورتونو از لینک خروجی متوجه نمی شم آیا مثلا در صفحه ی اصلی یک وبسایتی لینک هایی از صفجات دیگه ای از همون وب سایت (همون دامنه) وجود داشته باشند آیا این به ضرر سایته ؟

یا آیا برچسبی که در صفحه اصلی سایت ها قرار می گیره و میره به مطلب یا محصول خاصی اون به ضرر سایت محسوب میشه ؟

ممنون از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتید .

ببینید من یک زمانی خیلی روی SEO کار کردم (به همراه امیرعباس عزیز و Hamid2day گل ) ؛ پروژه کارشناسیم هم در همین مورد بود.
طی این مدت به یک سری نتایج جالب رسیدیم و یکی از اون ها این بود که اگر یک سایت با پیج رنک بالا در صفحه اصلیش بیش از ۱۰۰ لینک خروجی به سایت های دیگه داشته باشه و این لینک ها یک طرفه باشند (یعنی در سایت مقصد لینکی از سایت اول نباشه ) اثر منفی داره.

در مورد meta tag ها اگر مرتبط با مطالب سایت باشه نه اتفاقا خیلی هم خوبه و اثر مطلوبی داره.
یک مورد دیگه در مورد برچسب ها ؛ اگر دقت داشته خیلی سایت های دانلود بی رویه از برچسب استفاده می کنند که این زیان باره و تعداد برچسب هم نباید خیلی زیاد باشه.

در نهایت من توصیه می کنم به جای back link روی چیزهای دیگه مثل RSS, sitemap , dynamic tilte و .... وقت بذارید و بهینشون کنید.
من برای سایت های خودم از این روش ها استفاد کردم و تا حالا هم موفق بوده. (نمونش هم در امضام موجوده)

موفق باشید.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1

از کجا این خبر را نقل می کنید؟
داینامیک تایتل دقیقا یعنی چه؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
از کجا این خبر را نقل می کنید؟
داینامیک تایتل دقیقا یعنی چه؟

این رو هم توی google webmaster زده بود ؛ هم چند وقت پیش یکی از دوستان تاپیکش رو زده بود.

dynamic title یعنی هر صفحه عنوان منحصر به فرد خودش رو داشته باشه نه این که توی همه صفحات اسم اصلی سایت هم تکرار شده باشه.

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
توی گوگل عبارت "نرم افزار حسابداری" رو جستجو کنید. سایت parmisit.com مشتری بنده هست و بک لینک از ما خریده اند. ایشون قبل از خرید بک لینک در صفحه دوم گوگل بودند.

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
اکیدا توصیه می کنم حتی یک بک لینک هم نخرید
فعلا این الگوریتم جناب پنگون داره تست می شه.
زیاد ثابت نیست.
دوست عزیز بهتره این کار رو نکنی.

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
توی گوگل عبارت "نرم افزار حسابداری" رو جستجو کنید. سایت parmisit.com مشتری بنده هست و بک لینک از ما خریده اند. ایشون قبل از خرید بک لینک در صفحه دوم گوگل بودند.

به سلام مدیریت عزیز جاوید هاست
آقا اول بگم واقعا ممنونم از میزبانی خوبتون :D

راستی برای مشتریان هاستینگ خودتون تخفیف میدید برای بک لینک؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بک لینک نشان دهنده میزان محبوبیت سایت شماست و مهمنرین فاکتورد رارزیابی سایت شما توسط انجین ها اول و اخر همین میزان محبوبیت هست حالا شما می خوای محبوبیت بخری!!!!!!!!!!
قبلا میشد اما الان اصلا امکان پذیر نیست باید محتوا و سایت شما انقدر جذاب باشه تا دیگران شما رو لینک کنن این بهترین روشه ولی تا اون زمان می تونیدفقط هدفمند بک بگیرید خریدبک لینک از سایت های که کیلیوی می فروشن جز ضرر هیچی نداره الان رویکرد برای بک لینک رفته بسمت سایت های که اجازه نشر محتوا رو بصورت رایگان میدن مثل بلاگ ها و وب 2 و سایت های اجتماعی کلا رایگان جات!

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
فک کنم هدف گوگل اینه که اسپمرها و متقلب ها کلا نابود بشن احتمالا به شبکه های اجتماعی اهمیت زیادی داده میشه و آمار شبکه های اجتماعی که سایت شما فن پیج یا میکرو بلاگ داره رو هم بررسی کنه و فاکتورهای خوبی میتونه باشه،

به دوستان در آخر توصیه اکید میکنم بک لینک نخرید، سعی کنید محتوای اختصاصی بزنید هر چند خیلی کم ولی ارزشش بیشتره، در ضمن یه عده بر اساس حدس و گمان و بدون صرفا مطالعه هیچ نمونه و منبع خارجی میان و به تبلیغ سایت خودشون و فروش بک لینک می پردازن که مطمئن خرید از اونا بزودی نتیجشو نشون میده.

sasa_chelsea

Registered User
لایک‌ها
2
پس نتیجه می گیریم اصلا بک لینک نخریم بهتره !!!

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پس نتیجه می گیریم اصلا بک لینک نخریم بهتره !!!

اگه بتونی اختصاصی از سایت ها و بلاگ های که فعلا بک ندارن و تازه تاسیسن (بعدا رنک می گیرن حتی اگه هیچ کاری هم نکنن جز انتشار داده در وب) به نظر من مناسبه نگاه کن ببین سایت یا بلاگ مقدار بک دهی چقدر بوده و اینکه هیچ تبلیغی هم برای فروش بک نکرده باشه تا جایی که می تونی از سایت ها و بخصوص بلاگ های تازه تاسیس اما پر کار بک بگیر حتما باید پست یا انتشار داده بطور روزانه ولو کم حجم داشته باشن و اگه مطالبشون اختصاصی باشه که دیگه برد کامله!

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
من حرف ایشون رو تایید می کنم

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
به سلام مدیریت عزیز جاوید هاست
آقا اول بگم واقعا ممنونم از میزبانی خوبتون :D

راستی برای مشتریان هاستینگ خودتون تخفیف میدید برای بک لینک؟

سلام
قیمت ها رو ببینید توی هیچ سایتی با این قیمت نمی دن. ولی بستگی به تعداد و مدت سفارش اگه راه داشته باشه تخفیف هم می دم. البته فعلا که "استادان سئو" تو این تاپیک ما رو زیر سوال بردن. اینا به نظر شخصیشون بیشتر از حقیقتی که بیان کردم اعتماد دارند. همین دیروز یک سایت برای هفتمین ماه هم تمدید سفارش کرد. متاسفانه خیلیا چشم دیدن موفقیت بقیه رو ندارند. البته روی صحبت من با بعضی هاست و نه همه. در کل توی فروم های عمومی همیشه روی مسایل تخصصی بحث های متنوع می شه. اصلا حوصله بحث رو ندارم. من مشتریهای خودم رو دارم.

بالا