• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استادان سئو و وب سایت پاسخ بدند ( نیاز فوری )

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
سلام
قیمت ها رو ببینید توی هیچ سایتی با این قیمت نمی دن. ولی بستگی به تعداد و مدت سفارش اگه راه داشته باشه تخفیف هم می دم. البته فعلا که "استادان سئو" تو این تاپیک ما رو زیر سوال بردن. اینا به نظر شخصیشون بیشتر از حقیقتی که بیان کردم اعتماد دارند. همین دیروز یک سایت برای هفتمین ماه هم تمدید سفارش کرد. متاسفانه خیلیا چشم دیدن موفقیت بقیه رو ندارند. البته روی صحبت من با بعضی هاست و نه همه. در کل توی فروم های عمومی همیشه روی مسایل تخصصی بحث های متنوع می شه. اصلا حوصله بحث رو ندارم. من مشتریهای خودم رو دارم.

من با شما یک بار داشتم بحث تخصصی میکردم که وقتی منبع از خود گوگل دادم شما رفتید و نیومدید
من هنوز منتظر هستم شما که اون جا دنبال لینک از خود گوگل بودید جوابتون چیه
بعدشم شما هر چی مشتری داشته باشید دلیل نمیشه کار شما درست باشه مگه به تعداده؟
خیلی از وبمسترهای ما هنوز در تفکرات قدیمی و باورهای اشتباه سیر میکنند پس تعداد ملاک نیست

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
من با شما یک بار داشتم بحث تخصصی میکردم که وقتی منبع از خود گوگل دادم شما رفتید و نیومدید
من هنوز منتظر هستم شما که اون جا دنبال لینک از خود گوگل بودید جوابتون چیه
بعدشم شما هر چی مشتری داشته باشید دلیل نمیشه کار شما درست باشه مگه به تعداده؟
خیلی از وبمسترهای ما هنوز در تفکرات قدیمی و باورهای اشتباه سیر میکنند پس تعداد ملاک نیست
لینک اون صفحه رو برام پ خ کنید.
تعداد یک مطلبه دفعات تمدید یک مطلب و موفقیت افراد یک مطلب دیگه . هر کدوم در جای خودش اهمیت داره.
مشتری که چند ماهه سرویس بک لینک خودش رو تمدید می کنه رو چه حسابی ماه هفتم رو میاد تمدید می کنه اونم با کلی تشکر تلفنی؟
کدوم سایت رو سراغ دارید که سه روزه یکی رو به صفحه اول گوگل در بین 3 لینک اول! ببره اونم فقط با بک لینک؟
اگر کار من این قدر مشکل داره چرا سئو متریال با استفاده از بک لینک های بنده توی افزایش رتبه چندین سایت از ما کمک گرفتند و چندین بار تمدید کردند و هنوز ادامه داره؟
چرا یکی از کاربران ما برای 6 7 تا سایتش یکی بعد از دیگری سفارش ثبت می کنه؟
اینجا جای دعوا و متلک اندازی نیست. باید با مستندات صحبت کرد.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
لینک اون صفحه رو برام پ خ کنید.
تعداد یک مطلبه دفعات تمدید یک مطلب و موفقیت افراد یک مطلب دیگه . هر کدوم در جای خودش اهمیت داره.
مشتری که چند ماهه سرویس بک لینک خودش رو تمدید می کنه رو چه حسابی ماه هفتم رو میاد تمدید می کنه اونم با کلی تشکر تلفنی؟
کدوم سایت رو سراغ دارید که سه روزه یکی رو به صفحه اول گوگل در بین 3 لینک اول! ببره اونم فقط با بک لینک؟
اگر کار من این قدر مشکل داره چرا سئو متریال با استفاده از بک لینک های بنده توی افزایش رتبه چندین سایت از ما کمک گرفتند و چندین بار تمدید کردند و هنوز ادامه داره؟
چرا یکی از کاربران ما برای 6 7 تا سایتش یکی بعد از دیگری سفارش ثبت می کنه؟
اینجا جای دعوا و متلک اندازی نیست. باید با مستندات صحبت کرد.
اصلا مورد بحث ما این نیست که کی خریده سئومتریال یا هر کس دیگه ای مبارکش باشه امیدوارم بتونه باهاش بیاد صفحه اول
بحث ما در مورد اصولی و درست کار کردن سئو هست که گوگل صریحا اعلام کرده کاری که شما میکنید گول زدن هست و عواقب خوبی نداره
Link schemes - Webmaster Tools Help
اینم منبع
البته اگر واقعا انسان واقع بینی باشید متوجه میشید که این کار اشتباه هست چون کم نبودند سایت های بزرگ و کوچیکی که از همین راه ضربه خوردند
کار شما عملا در حال حاضر Negative SEO هست که دارید با خودتون سایت هایی که لینک کردید هم میکشید پایین

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
اصلا مورد بحث ما این نیست که کی خریده سئومتریال یا هر کس دیگه ای مبارکش باشه امیدوارم بتونه باهاش بیاد صفحه اول
بحث ما در مورد اصولی و درست کار کردن سئو هست که گوگل صریحا اعلام کرده کاری که شما میکنید گول زدن هست و عواقب خوبی نداره
Link schemes - Webmaster Tools Help
اینم منبع
البته اگر واقعا انسان واقع بینی باشید متوجه میشید که این کار اشتباه هست چون کم نبودند سایت های بزرگ و کوچیکی که از همین راه ضربه خوردند
کار شما عملا در حال حاضر Negative SEO هست که دارید با خودتون سایت هایی که لینک کردید هم میکشید پایین
However, some SEOs and webmasters engage in the practice of buying and selling links that pass PageRank, disregarding the quality of the links, the sources, and the long-term impact it will have on their sites

اینجا نوشته خرید لینک بدون توجه به اینکه از چه سایتی و با چه کیفیتی می گیرید. بله اگه یکی از سایت ها برای افزایش رتبه در نتایج جستجو تو هر سایتی بدون توجه به منبعش (اسپم ، تازه باز شده ، بن شده ، ...) و یا کیفیتش (رتبه در نتایج جستجوی گوگل ، پیج رنک ، و عمر ) لینک ثبت کنه مسلمه که در صورت تشخیص گوگل می تونه رتبش کمتر هم بشه.(can negatively impact a site's ranking in search results.)

ببخشید در مورد جمله آخرتون باید عرض کنم بنده و مشتریانمون به چشم های خودمون بیشتر از حرف شما اعتماد داریم. وقتی داریم می بینم رتبه می ره بالا !

بالا