• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استاد اواز سنتی میخوام؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست من
سلام

شما هم ميدانيد من هم ميدانم كه جواب اين سوال چيست اما دليل پرسيدن اين سوال را من نمي دانم .
مثل اين است كه بپرسيد پيش شرط براي تدريس در مقطع فوق ليسانس داشتن دكتري است و براي تدريس در مقطع دكتري داشتن مدرك دكتري براي مدرس كمترين شرط است پس چه كسي به اولين كسي كه مدرك دكتري را گرفته است درس ميداده است و اين مدرك را به او داده است ؟؟؟؟

در زمان هاي گذشته وضعيت كمي با اكنون فرق ميكرد . در زمينه هاي مختلف اين همه فعاليت نشده بود و اين همه اشخاص خاص وجود نداشتند . در زمان انيشتين ( كه زياد هم از ما دور نيست ) چند نفر در سطح ايشان را داشتيم و امروز چقدر انسان برجسته در اين زمينه ها داريم . در هر زمينه كه نگاه كنيد همين وضعيت وجود دارد . به دليل گسترش دامنه علم و هنر همچنين با افزايش جمعيت انساني
در هر زمينه اي كساني كه در يك رشته كار ميكردند و كم كم به سطح بالاي دانش و تجربه در اين زمينه ميرسيدند شخص يا اشخاصي را كه در بين گروه خويش سرآمدتر بودند به عنوان استاد در ميان خويش بر مي گزيدند تا ملاكي و استانداردي باشد براي آن حرفه .
كم كم با افزايش تعداد اين افراد ( در هر زمينه ) براي اينكه قانوني پديد آيد و جلوي هر سو استفاده اي گرفته شود براي همين مدارك هم قوانيني وضع شد و روز به روز هم با توجه به مقتضيات زمان اين قوانين دگرگون ميشوند .
قديم هر كسي كه كوچكترين اطلاعاتي در مورد گياهان و خواص آنها داشت به عنوان طبيب در بين مردم معرفي ميگرديد . كسي هم نيود كه براي اولين بار به او درجه حكمت داده باشد . اما ميبينيم كه با رشد جمعيت و به طبع آن خواسته هاي جوامع بشري كم كم تعريف خاصي از پزشك به دست آمده است و اين در ساليان دراز به دست آمده است و كار يك روز و 2 شب نيست . در مورد موسيقي هم همين اتفاق افتاده است .

باز هم اگر براي نزديك تر كردن ديدگاه هايمان نياز به بحث و گفتگوي دوستانه باشد من در خدمت شما هستم .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
باز هم ممنون از توضیحات کامل شما.
منظوری ندارم از این سوالها ولی چون من استاد (از نظر خودم) گلپا رو دوست دارم یه کم قاط زدم.حق با شماست منم میپذیرم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
مجددا ممنون میشم اگه ادرس این کلاس رو برام پیدا کنید.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از hamedsullivan :
باز هم ممنون از توضیحات کامل شما.
منظوری ندارم از این سوالها ولی چون من استاد (از نظر خودم) گلپا رو دوست دارم یه کم قاط زدم.حق با شماست منم میپذیرم.
نظر شما هم دوست عزيز براي ما محترم است

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از hamedsullivan :
مجددا ممنون میشم اگه ادرس این کلاس رو برام پیدا کنید.
چشم اين آدرس را حتما براي شما پيدا خواهم كرد دوست من

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
نه متاسفانه نتوانستم پيدا كنم . فقط ميدانم كه در خيابان يوسف آباد ايشان موسسه اي داير كرده اند . فكر كنم اگر در خيابان يوسف آباد از موسسه دارينوش سوال بفرماييد آنها حتما بشناسند .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از behroozsara :
نه متاسفانه نتوانستم پيدا كنم . فقط ميدانم كه در خيابان يوسف آباد ايشان موسسه اي داير كرده اند . فكر كنم اگر در خيابان يوسف آباد از موسسه دارينوش سوال بفرماييد آنها حتما بشناسند .
به هر حال از لطف شما سپاسگزارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا