• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدامی به عنوان وبمستر به چه شکله؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
حقوق یه برنامه نویس php متوسط تمام وقت چنده ؟
برنامه نویس آندروید ؟
کاملا بستگی به توان برنامه نویس و شرکت داره معمولا برای حرفه ای مبلغ 4 به بالا هست
الان دوستی دارم که آخرین قرارداد خودشو با 7 و نیم میلیون بسته برنامه نویس اندروید هم هست

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
حقوق یه برنامه نویس php متوسط تمام وقت چنده ؟
برنامه نویس آندروید ؟
البته این نکته رو باید اشاره بکنم درآمد برنامه نویس ثابت نیست و تنها حقوق استخدامی اون ثابت هست یعنی اگر در ماه یک پروژه بگیره و دو سه تا راهکار درآمدی هم داشته باشه مثل سایت و غیره یه چند تومنی هم از اونا میاد

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
الان اگر یکی بخواد دو سه تا برنامه نویس پاره وقت استخدام کنه (آندروید و پی اچ پی کار متوسط برای تشکیل تیم)

حداقل حقوقی که باید بده چقدره ؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
الان اگر یکی بخواد دو سه تا برنامه نویس پاره وقت استخدام کنه (آندروید و پی اچ پی کار متوسط برای تشکیل تیم)

حداقل حقوقی که باید بده چقدره ؟
برنامه نویس ها در سطوح مختلفی هستن و مثلا فردی که یک هفته هست داره از رو یه آموزش کد میزنه هم میگه من برنامه نویس هستم و فردی که هم رشتش اینه و هم سالهاست داره کار می کنه اینو میگه اما در حالت کلی برنامه نویس ها به دو حالت کار می کنن یا به صورت دائمی که معمولا داخل یه شرکت برای حقوق ثابتش و بیمش کار می کنن و یا به صورت پروژه ای پس ما بحث نیمه وقت رو نداریم در مورد حقوق هم این مهارت برنامه نویس هست که اون رو تعیین می کنه چون هر چقدر حرفه ای تر باشه انتخاب های بیشتر و مناسبتری داره و در نتیجه بهترین حقوق ها رو بر می داره

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
معمولا به صورت پروژه ای استخدام میکنن
مگر اینکه اون شرکت طراحی وب یا نرم افزار باشه که به صورت دائم با بیمه و مزایا استخدام کنن.

بالا